Pokaż mi Avatar a powiem ci kim jesteś???
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wstreciucha
- Weteran

- Weteran

- Weteran

- Weteran

moon pisze:Lies pisze:ja mam Roberta Planta z gitarką
No to nie tryudno akurat poznać ;P
Nie wiem, To jedyne zdjecie ROberta z gitarą jakie widziałem, więc dla niektórym może nei było najłątwiej (tym bardziej że rozmiar na duza szczegolowosc nie pozwala)
Charlie ty serio pisales? No ladnie ladnie. To jedyny kot, na ktorego moge patrzec
Zdecydowanie wole konie 
ja tam nadal pozostaje przy swoim, że nie lubnie zmian avatarków, choć już teraz to szybciej się przyzwyczajam do nowych, ale poco to robić. to taka integralna część nicka, co by było jakby ludki nicki zmieniałli <boje_sie> No ale skoro wam to jakoś poprawia samopoczucie to sobie zmieniajcie, ale wcale to nie jest fajniackie
A co do YAS to pzyzwyczaiłem się do tamtego co był i bardziej mi się podobał, tak samo zresztą jak i MOON'nowy był lepsiejszy, mam nadzieję, że SOPHIE nie zmieni swojego bo od kiedy ja Tu jestem ma ten sam chyba jako jedna z niewielu którzy tu się kręcą
A co do YAS to pzyzwyczaiłem się do tamtego co był i bardziej mi się podobał, tak samo zresztą jak i MOON'nowy był lepsiejszy, mam nadzieję, że SOPHIE nie zmieni swojego bo od kiedy ja Tu jestem ma ten sam chyba jako jedna z niewielu którzy tu się kręcą
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
- ksiezycowka
- Weteran

A ja jestem zdegustowany avatarem Krzynia
Nie powiem, pomysl ciekawy, ale zeby wstawiac zdjecie kogo sie nie lubi do avataru to chyba lekka przesada 
Nie powiem, pomysl ciekawy, ale zeby wstawiac zdjecie kogo sie nie lubi do avataru to chyba lekka przesada 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

a udowodnic nic nie chcialem a czy musialem chciec cos udowodnic swego rodzaju prostest
Ile Ty masz lat? Naprawdę nie masz nic innego do roboty, jak wchodzenie tu i pisanie tego wszystkiego? Przecież nikt Cię tu nie potrzebuje, ani Twoich słów, ani oszczerstw.
Idź turlaj frytę do Betlejem! Nawet gdybym miała za to ostrzeżenie dostać!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
-
Grace
Wróć do „Wszystkie inne tematy”