Kermit pisze:Ona mowi serio.Zrobi to.
Wkrecasz sobie. I to bedzie Twoje usprawiedliwienie, jak do niej wrocisz. Bo w glebi duszy chcesz
Moderator: modTeam
Kermit pisze:a jak sie zabije? jak bede mial ja na sumieniu? co ja wtedy zrobie? boze tzreba mi byulo dziewczyn.Mam co chciałem.Dziekuje wam wszystkim za pomoc - duzo mi to daje, naprawde
Kermit pisze:a jak sie zabije? jak bede mial ja na sumieniu? co ja wtedy zrobie?
sorki ale nie moglam sie powstrzymac. Jakby jakis facet do mnie wyskoczyl z takim tekstem to normalnie zaczelabym sie zastanawiac co ja w ogóle w nim widzialam... Skoro tak jej na Tobie zalezy ze chce sie zabic to ciekawe czemu tak postepowala wobec Ciebie. Wiesz co? Wydaje mi sie ze ona nie chce wracac do Ciebie tylko jesli juz, to boi sie ze nie bedzie miala tego co jej dawales/zapewniales. Jakas pomoc finansowa itp. Bo Ty jej akurat w ogóle nie obchodzisz. Chlopie jeszcze raz powtarzam -NIE DAJ SOBA MANIPULOWAC!!!!!!!
]
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!

Kermit pisze:sluchajcie ona mi mowi ze sie zabije
Kermit pisze:a jak sie zabije? jak bede mial ja na sumieniu? co ja wtedy zrobie?

Kermit pisze:Moze ja cos zle zrobilem.
Chili pisze:Kermit, też mnie tak proszono o spotkanie i zmiękłam... Nadal z nim jestem...
CZy żałuje?
Nie wiem.
To nie rozwazania do Twojego tematu , jak nie wiesz czy zalujesz - to sie nie odzywaj
niedaj boze zasugerujesz kermitowi pozostanie przy jego kobiecie ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TFA pisze:A ja mysle ze to tylko nieodpowiedzialny szantaz, nic sobie nie zrobi, moge sie zalozyc.
Kermit pisze:On sie na mnie rzucil zaczal mnei dusic, wazy okolo 120 kg to nawet ruszyc sie nie moglem.Dusil mnie.Wyrwalem sie albo puscil - nie wiem upadlem na podloge.Znowu sie rzucil na mnie dusil mnie, mial noz albo siekiere, cale rece mam pokaleczone caly jestem jeszcze we krwi. Krzyczal:"ja cie k*** ZABIJE WYKONCZE!!!" jakims CUDEM udalo mi sie uciec.
A wasi rodzice sie nie znaja
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 711 gości