co zrobić ?
Moderator: modTeam
-
krzysiekzxc
- Początkujący

mianowicie mam taki problem...spotykałem sie z dziewczyną na której mi bardzo zalerzało i w ogóle było super mówiła mi ze jest jej ze mna super i ze uwielbia sieze mna spotykac...po jakimś czasie nagadała jej jakichś głupot jeje kolerznka i (moja była) i ona przestała się ze mna spotykać... mineło od tego pół roku i chciałbym znów zacząc od nowa tylko zxe ona mówi ze jak by to było meisiac temu to może ale teraz nie chce...co ja mam robić ?
-
krzysiekzxc
- Początkujący

prien
- ksiezycowka
- Weteran

to co on napisal to obled ortograficzny ! Ja przynajmniej mam na to papiery
.
Btw widze ostatnio tendencja wsrod mlodszych uzyszkodnikow na rozpoczynanie ciagle tego samego tematu ;]. Pierwsze milosci/dziewczyny i rozstania.
Byla jedna bedzie jeszcze kilka/kilkanascie/kilkadziesiat dziewczyn w twojim zyciu... przywyknij
Nieszukaj na sile
A wkoncu znajdziesz to czego szukasz <aniolek2>
I niezaprzataj sobie glowy takimi "pustakami"
Btw widze ostatnio tendencja wsrod mlodszych uzyszkodnikow na rozpoczynanie ciagle tego samego tematu ;]. Pierwsze milosci/dziewczyny i rozstania.
Byla jedna bedzie jeszcze kilka/kilkanascie/kilkadziesiat dziewczyn w twojim zyciu... przywyknij
A wkoncu znajdziesz to czego szukasz <aniolek2>
I niezaprzataj sobie glowy takimi "pustakami"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”