I Forumowy Regiment im. Tadeusza Kościuszki
działania logistyczne:Gargul
oficer polityczny, czyli pospolicie "politruk":Ted Bundy
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

gargul pisze:To dośc często na tym piwie musisz być. Szczeniackie to trochę Nie rozumiem Jak mnie nie ma to kolezaneczka za mnie sie wypowiada buahahahaha
nikt się ZA MNIE nie wypowiada. a że ktoś się zgadza czy przytakuje - uważasz to za coś złego? O_O

lollirot pisze:gargul pisze:Nikt Ci nie każe tłumaczyć - zawsze przecież ktoś może to zrobić za Ciebie
no, możektoś bardziej kumaty, kto pojął, że nie piszę poważnie
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
Nie widzę. Może więcej się toleruje w przypadku osób, które są tu dłużej, ale za to jak już coś rypnie, to po całości. I wtedy wojna idzie na noże, a w przypadku nowicjuszy w razie sporu zaawansowanego przymyka się na wiele oczy oko. Co zatem lepsze?gargul pisze:mrt ktoś kto jest krócej od Ciebie na forum to widzi a ty nie ?
gargul pisze:Tolerancja owszem ale ile można to "lizanie pupy" znosić. Jezlei komuś to nie przeszkadza to ok każdy może mieć swoje zadnie na ten temat, ale jak widać nie jestem sam.
Gosia... pisze:glownie sklada sie z zakompleksionych lasek
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
Sir Charles pisze:Wojna bedzie - to pewne Usmiechnij sie! Ciekawe tylko na jaka skale
Imperator pisze:Ty byś tylko wojował albo przyglądał się z zaciekawieniem z boku, niczym kibic na arenie rzymskiego cyrku.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 438 gości