ocena wygladu

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
ocena wygladu

Postautor: Dzindzer » 28 lis 2005, 13:14

Własnie od jakiegos czasu zauwazam dla mnie dziwna rzecz. Facetą bardzo trudno przychodzi ocena wygladu innego faceta, jesli oceniaja go jako małoprzystojnego, paskudnego to jakoś im idzie. ale powiedzenie, że ktos jest przystojny to juz problem sie tworzy. Padaja odpowiedzi jest przystojny ale to nie moja opinia, nie wiem co ja gej jestem, facet ładny ale zeby nie było, ze ja jaki pedał jestem. Dla czego panowie uwazaja ze zostana o gejostwo posadzeni, dla czego tak sie tego obawiają. Kobiety czesciej sa w stanie powiedzieć o klezance ze jest łada.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 28 lis 2005, 13:19

Ja nie wiem, ale mój brat cioteczny to samo: "Ja się na facetach nie znam"... Tak jak biseksualnych kobiet jest więcej, niz facetów <szczerze nie słyszałam nawet o takich facetach>. Tak po prostu chyba jest, różnice w postrzeganiu świata i tyle...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 lis 2005, 13:21

Świat by im runął gdyby ich ktoś o to posądził. Mwłam,że ograniczeni,mówiłam? <banan>
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 28 lis 2005, 13:36

Kobieta może być ładna lub trochę brzydsza, czasem bardzo brzydka, ale to nadal kobieta. I już.
Nie rozumiem co się komukolwiek może podobać w facetach, nic ciekawego ...
żeby chociaż piersi mieli :P
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 28 lis 2005, 13:40

eng pisze:Nie rozumiem co się komukolwiek może podobać w facetach, nic ciekawego ...

Wy po prostu jesteście zazdrośni, a to, że jakis inny facet jest przystojny, łaskocze Wasze ego :)
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 lis 2005, 13:41

eng pisze: nic ciekawego ...
żeby chociaż piersi mieli

a co chciał bys posiadac piersi takie jak kobiety ??
eng pisze:Nie rozumiem co się komukolwiek może podobać w facetach

a jednak moze
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 28 lis 2005, 13:42

Olivia pisze:Wy po prostu jesteście zazdrośni, a to, że jakis inny facet jest przystojny, łaskocze Wasze ego

mnie tam w ego nie łaskocze... :)
jak mi się coś nie podoba to mi się nie podoba i tyle.

[ Dodano: 2005-11-28, 13:44 ]
Dzindzer pisze:a co chciał bys posiadac piersi takie jak kobiety ??

nie, ale to akurat mi się podoba u kobiet
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 lis 2005, 13:46

eng pisze:to akurat mi się podoba u kobiet

i prawidłowo
przypomniałam sobie mój kumpel nie ma problemów z okresleniem czy jego zdaniem facet jest rzystojny ( jego zdaniem) czy nie
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 28 lis 2005, 13:50

Dzindzer pisze:przypomniałam sobie mój kumpel nie ma problemów z okresleniem czy jego zdaniem facet jest rzystojny ( jego zdaniem) czy nie

Coś dziwnie.

Jak widze dziewczynę to jestem w stanie powiedzieć czy mi się podoba czy nie.
Jakby mnie ktoś zapytał o faceta to niewiedziałbym co odpowiedzieć ...
I to nie przez coś tam tylko po prostu nie, kryteria oceny i 'czucie' nie to.

Jak oglądam czasem w necie jakieś akty męskie pomiędzy normalnymi aktami ( kobiecymi) to mam uczucie niesmaku ... powiedziałbym nawet obrzydzenia ... nie wiem z czego to wynika ...

Pewnie tak jest i u innych
Ostatnio zmieniony 28 lis 2005, 13:53 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 28 lis 2005, 13:51

Proste - faceci mają po prostu ciekawsze i ważniejsze rzeczy do roboty, niż gapić się na innych facetów i oceniać ich pod kątem urody , czy traktować ich jako odnośnika do własnej:) Bo, prawdę mówiąc - po jaką cholerę??? :) To się w męskiej logice nie powinno mieścić, hihihihi....... każdy jest wyjątkowy i piękny, hehehe, jak siebie w 100 procentach akceptuje - a opinie innych facetów normalnym facetom zwisają - tyle:) <pijak>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 lis 2005, 13:58

TedBundy pisze: faceci mają po prostu ciekawsze i ważniejsze rzeczy do roboty, niż gapić się na innych facetów i oceniać ich pod kątem urody

nie chodziło mi, że maja chodzic gapic sie i oceniac. ale o to, że jak w jakiejs rozmowie jest cos o wygladzie to zachowuja sie ( nie wszyscy, bo ja wszystkich nie znam) w podobny do opisanego przeze mnie sposób. sytuacja kiedy taki pan tak sam z siebie mówi mam przystojnego kolege, ale to nie moje zdania ja nie jestem gejem. bez tej dopowiedzi tez pewnie nie uznała bym go za geja a tak mozna sie zastanawiac czy cos w tym jest, że tak zapewnia hmmmm
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 28 lis 2005, 14:21

Dzindzer pisze:sytuacja kiedy taki pan tak sam z siebie mówi mam przystojnego kolege, ale to nie moje zdania ja nie jestem gejem. bez tej dopowiedzi tez pewnie nie uznała bym go za geja a tak mozna sie zastanawiac czy cos w tym jest, że tak zapewnia hmmmm

ja w sumie nie wyobrażam sobie faceta, który rzuca w rozmowie (zwykłej) tekstem : "mam przystojnego kolegę" :) dziwnie to brzmi, podejrzanie, hihihi. :) Myślę, że gdyby takie dictum wygłosił w gronie,gdzie byliby jego kumple, narobiłby sobie ogromnego obciachu:)

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 lis 2005, 14:28

no to ci przykładem rzuce
koles opowiada znajomym o kims nazwe go X, ktos sie pyta co to za jeden bo nie kojazy, jak wyglda. wiesz taki przystojny blondyn, nie zeby to była moja opinia nie jestem gejem, wiesz takie ma ( tu pada opis)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 lis 2005, 14:42

Dzindzer, te zauwazylam taka prawidlowosc.
I to chyba cholerny strach o to,ze moga byc posadzeni o gejostwo :P.
Ja czesto mowie o jakiejs kobiecie,ze jest ladna jesli mi sie podoba. W ogole kobiety mi sie podobaja :).
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 lis 2005, 14:54

Yasmine pisze:Ja czesto mowie o jakiejs kobiecie,ze jest ladna jesli mi sie podoba. W ogole kobiety mi sie podobaja

ja równiez tak mówie
wiele kobiet mi sie podoba i nie ma to nic z erotyzmem wspólnego. skoro doceniamy poiekno np. przyrody to czemu by nie docenic czyjejs urody <aniolek2>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 28 lis 2005, 15:11

Yasmine pisze:I to chyba cholerny strach o to,ze moga byc posadzeni o gejostwo

Na zlodzieju czapka gore :D

Mnie tu juz nieraz TWA (modny ostatnio na forum skrot :DDD ) Mysiorek + Imperator + Andrew "posądzalo" ;) <browar> Ale ja niestety/stety (niepotrzebne skreslic) gejem nie jestem, wiec sie nie przejmuje :)

A co do pytania w temacie... Ja mysle droga Dzindzer, ze facetom trudno przychodzi okreslenie urody drugiego faceta. Generalnie. Czasem pytam jakiejs kolezanki "czy x jest przystojny, czy y moze sie podobac" i przestalo mnie juz dziwic, ze najczesciej otrzymuje odpowiedz dokladnie odwrotna do tej, ktorej sie spodziewam. :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 28 lis 2005, 17:09

moge oceniac facetow. Nie widze w tym nic dziwnego.
I jak ktos pisal mam znacznie ciekawsze rzeczy do roboty np oceniac panienki :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Calvin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Calvin » 29 lis 2005, 00:13

Ja również nie mam oporów przed powiedzeniem w grupie kumpli, że jakiś facet jest przystojny. Nikt mnie nie posądza przez to, że jestem gejem. Powiem nawet więcej... Powiedziałem kiedyś takie zdanie przy niedawno poznanych koleżankach, teraz po całej szkole krązy plotka, że jestem gejowaty. A już w ogóle potwierdza to (że jestem gejem) fakt, że staram się być miły dla kobiet.... Tak więc to nie jest tak, że tylko w męskim gronie facet unika takich stwierdzeń.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 lis 2005, 00:27

Prosta odpowiedz: facet nie zastanawia sie nad tym ze drugi ma ladniejsze wlosy, lepsze paznokcie itd. My nie patrzymy na facetow pod tym katem, nie uwazamy tego za istotne (przynajmniej jakos znaczaco). Raczej wolimy oceniac rzeczy bardziej miarodajne, umiejetnosci itd.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 lis 2005, 00:33

Maverick pisze:Raczej wolimy oceniac rzeczy bardziej miarodajne

No no. Np dlugosc pindola <aniolek2>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 lis 2005, 02:00

Sir Charles pisze:No no. Np dlugosc pindola

Nie mialem takich doswiadczen, chcesz sie moze czyms... podzielic? Wspomnieniami z podstawowki <hahaha> ??
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 lis 2005, 07:52

Sir Charles pisze:No no. Np dlugosc pindola

raczej wielkość posiadanego samochodu, hehehehe..... ;)

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 lis 2005, 09:33

Ja tam mogę powiedzieć iz facet jest przystojny , czy nawet ładny , bo wyrazam swój gust , i tak jak moje wczesniejsze awatary były brane własnie z tego mojego poczucia piekna . tak i wsród spotkanych w realu osób z tego forum , mogę powiedziec iż np. Lorenzen , jest bardzo fajnym facetem (tu uwaga dziewczyny , jest chyba nadal wolny) ma bardzo ładne oczy ! <aniolek2> Eng ! tez fajny gosć urodziwy , ze tak powiem ale cholera z niego ! <aniolek2> i choć go w realu nie poznałem oceniam go na podstawie zdjec ! to ci co najbardziej mi do gustu przypadli , choć jeszcze dwóch pominołem , ale nie chce mi sie siegac do zdjec ! Wiec nie rozumiem jak mozna nie wiedzieć co sie komu podoba!
<browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 lis 2005, 11:26

Andrew pisze:Ja tam mogę powiedzieć iz facet jest przystojny , czy nawet ładny , bo wyrazam swój gust ,

Jeden normalny!!!!!! <browar> <browar> <browar>
Co do Twojej oceny panów forumowych sie nie do końca zgadzam, ale każdy ma inny gust ;)
Awatar użytkownika
Calvin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Calvin » 29 lis 2005, 12:38

moon pisze:Jeden normalny!!!!!!

ooo wypraszam sobie, ja też napisałem, że jestem w stanie ocenić wygląd faceta ;)

Jest coś jeszcze co chciałem dodać.
Dziś na zajęciach powiedziałem koleżance, że podobają mi się jej oczy. Bo rzeczywiście ma ładne. Powiedziałem to bez żadnego "wyższego" celu, ot takie stwierdzenie faktu. A i lubię od czasu do czasu komuś kogo lubię powiedzieć coś miłego. No, ale - usłyszała to moje stwierdzenie jej koleżanka. No i teraz pół grupy plotkuje, że podkochuję się w tej dziewczynie. Mnie by tam te ploty nie przeszkadzały gdyby nie to, że prawdopodobnie dowie się o tym zajściu jej chłopak który jest wyjątkowo zaborczy. Dziewczyna będzie miała małą awanturę przez to, że ja oceniłem jej oczy. Moje pytanie jest takie, czy facet naprawdę nie może powiedzieć kobiecie czegoś miłego żeby nie było to potraktowane jako podryw?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 lis 2005, 12:45

Calvin pisze:Moje pytanie jest takie, czy facet naprawdę nie może powiedzieć kobiecie czegoś miłego żeby nie było to potraktowane jako podryw?

Może, ale tej normalnej co nie będzie od razu myślała, ze skoro ma piekne oczy to on chce sie od razu chajtać.
Calvin pisze:ja też napisałem, że jestem w stanie ocenić wygląd faceta

O to mi umknęło sorry ;)
Dwóch normalnych! :D
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 lis 2005, 12:54

No sorry, nie wiem jacy kolesie nie potrafia przyznac, ze jakis inny koles jest przystojny. Ja np. jak zagladam w lustro od razu mowie, ze takiego przystojnego i cudownego faceta w zyciu nie widzialem ;)

A tak powaznie: jasne, ze potrafie przyznac i ocenic urode innego typa. Nie znam sie na facetach? No nie znam, ale oczy mam na miejscu. Skoro potrafie ocenic dziewczyne o i facia tez, prawda?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 lis 2005, 13:11

Skoro potrafie ocenic dziewczyne o i facia tez, prawda?

No właśnie tak być powinno, ale często nie jest :/
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 lis 2005, 13:21

Haro pisze:No sorry, nie wiem jacy kolesie nie potrafia przyznac, ze jakis inny koles jest przystojny. Ja np. jak zagladam w lustro od razu mowie, ze takiego przystojnego i cudownego faceta w zyciu nie widzialem

Ale po jaką cholerę facet ma oceniać wygląd innego faceta??? Nie ma w tym za grosz potrzeby, z niczym się to nie wiąże, nic dzięki temu nie uzyska,a może tylko stracić:) Po grzyba?? By się porównywać??? Leczyć własne kompleksy czyimś kosztem??? Popaść w samozachwyt lub najgłębszy dół??? Dziecinada......

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 lis 2005, 13:33

TedBundy pisze:Ale po jaką cholerę facet ma oceniać wygląd innego faceta???

Ted....Nie rozumiesz?
A jakbyms ie sie CIebie spytałą czy Ramirez [ten Twój kolega] jest przystojny to co?
Tu chodzi o to ze połowa facetów by sie gamtwac zaczeła bo przez gardło im by nie przeszło,że jest.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”