Mnie ostatnimi czasy podoba się:
* Plusa
-Jakieś aczkolwiek mi zostało...
-Na lodówke se przyklej
* Domestosa
Jak taka wielka obrzydliwa bakteria mówi że kiedyś były ich miliony i przy słowach "trochę smrodku" cieknie jej ślinka
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

blacknessie pisze:* Plusa
-Jakieś aczkolwiek mi zostało...
-Na lodówke se przyklej

ptaszek pisze:"słyszałem.... dowiedziałem się... znaczy ktoś mi powiedział.... że wy macie taki.... macie jakiś taki.... mix.... czy coś takiego.... czy to jest fajne ? dobre to jest?"

Pituś pisze:mnie rozbawila reklama Fiata.. jakos ona teraz leci syn w nocy.. bez wiedzy ojca wzial samochod, no i jak go juz ostawil do garazu, wszystko posprzatał, pozabieral jakies kubki, fotel obok kierowcy przestawil z precyzja.. no i rano wybiega z domu, ojciec czeka na niego w samochodzie, ten wsiada usmiechniety.. patrzy na ojca.. a ten skwaszona mina.. patrzy przed siebie.. a na przedniej szybie.. naprzeciwko fotela obok kierowcy.. odcisniete 4 stopy.. juz wiadomo czego fotel poprawial
Yasmine pisze:mi sie bardzo podoba reklama Mentosa , ale ta taka fajna muzyczka stworzona przez zwierzeta. Boska![]()
ptaszek pisze:Ciekawe, czy ktoś pamięta reklamę Axe (winda
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 452 gości