a to juz staje sie meczace
. Sex nie sprawia mi przyjemnosci :9. Powiedzcie, czytego mozna sie nauczyc
Moderator: modTeam

a to juz staje sie meczace
. Sex nie sprawia mi przyjemnosci :9. Powiedzcie, czytego mozna sie nauczyc
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
zaniepokojona2 pisze:Nie wiem jak to wyrobic. Max sie wczowam we wszystko a mimo to nie udaje mi sie szczytowac

robinho pisze:Dajmar pisze:Musisz mu to jak najszybciej wyjasnic bo im dluzej zwlekasz tym bardziej bedzie go bolalo....
nie jestem pewien.

juz ponas 1,5 roku i nie miewam orgazmow. Ciagle musze udawac
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

[glow=darkred][/glow]Jarek pisze:Widzę, że wszyscy uczepili się dziewczyny, a nikt nie zauważa winy chłopaka, który nie zauważa (wyczuwa) orgazmu u partnerki i daje się oszukiwać. Czy to naprawdę trzeba pytać partnerki po każdym stosunku:"miałaś orgazm?" Jeśli facet tego nie wyczuwa, to d...a z niego i stąd dziewczyna może być rozżalona.
Ale i aktorki dobre bywają
by nie stracić faceta jeśli Ci na nim zależy...Krzych(TenTyp) pisze:Jedyną droga jest wybrac mniejsze zło i powiedzieć ze ostatnio nie miewasz oragazmów...

Calvin pisze:
Czemu, proszę powiedzcie, ludzie tak bardzo boją się rozmawiać o problemach ze swoimi partnerami?
Dajmar pisze:robinho napisał/a:
Dajmar napisał/a:
Musisz mu to jak najszybciej wyjasnic bo im dluzej zwlekasz tym bardziej bedzie go bolalo....
nie jestem pewien.
Wiec wolisz sie dowiedziec po 1,2,3 razie? czy tam po 1,5roku jak tu? czy po 10 latach? ze nigdy niemiala orgazmu i robila cie za przeprszeniem w Ch*** ? wtedy to juz zalamka, bo sie starasz i starasz, ale nie w ta strone co powinienes skoro niedaje jej to radosci
No ale wracając do tematu... Pomyśl jak byś się czuła jakbyś np dowiedziała się po 1,5 roku, że on wcale nie lubi się z Tobą kochać a oszukuje Cie dlatego że chce żeby Ci było miło... Poza tym jak masz odczuwać orgazm jeśli on myśli że Ty go masz kiedy pieści Cie w sposób taki w jaki Cie pieści. Powiedz mu albo POKAŻ jaki rodzaj pieszczot sprawia Tobie przyjemność. Chwyć jego rękę i kieruj w miejsca, których dotykanie sprawia Ci najwięcej radości i najbardziej Cię podnieca. Albo zrób to sama... Uwierz mi, to skutkuje. Jest jeszcze inna metoda, ale pewnie mężczyźni na tym forum znienawidzą mnie za to
Więc:
Faceta trzeba troszke poouszkiwać
Tak jesteście stworzeni. Wolałbyś dowiedzieć się po 1,5 roku że dziewczynie nie było z Tobą dobrze i jesteś nienajlepszy w łóżku, czy dowiedzieć się że tak ją nakręcach że chce jeszcze więcej??

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1017 gości