Off top nr 2

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Grace

Postautor: Grace » 11 gru 2005, 22:02

Mysiorek pisze:Gosia... napisał/a:
nieprawda- pierwszy sie uczepil mnie

Coś ciężko ze zrozumieniem przez Ciebie słowa pisanego
...warn no.1 !

dawaj mi ile chcesz tych zakichanych ostrzezen -mam je szczerze w mojej zgrabnej dupie. wiekszy off top stowrzyles ty i slepy jestes, bo nie widzisz jak osna of topy w innych toipicach -i to wcale nie z moim udzialem .wykorzystuyjesz swoja wladze tutaj, bo chyba lepszego miejsca w zyciu nie masz. tak ze baw sie ile mozesz.
Imperator pisze:Może skończyła kurs szybkiego czytania nie ukończywszy przedtem kursu czytania ze zrozumieniem?

i prosze wyrzucic tego posta bo mnie oczernia - moderatorze drogi !!

a co do zdejc to bardzo prosze na priwie moge pokazac (zeby nie bylo, ze post nie na temat)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 11 gru 2005, 22:22

Gosia... pisze:dawaj mi ile chcesz tych zakichanych ostrzezen -mam je szczerze w mojej zgrabnej dupie. wiekszy off top stowrzyles ty i slepy jestes, bo nie widzisz jak osna of topy w innych toipicach -i to wcale nie z moim udzialem .wykorzystuyjesz swoja wladze tutaj, bo chyba lepszego miejsca w zyciu nie masz. tak ze baw sie ile mozesz.

Sie nachlałaś?! <hmm>
Nikt nie widzi wszystkiego. Aby zasygnalizować cokolwiek do tego służy przycisk :"zgłoś do moderacji"!!!!!!!!! Nie kumasz jeszcze tego też?!
Gosia... pisze:i prosze wyrzucic tego posta bo mnie oczernia - moderatorze drogi !!

Zgłoś go do moderacji :>
Gosia... pisze:a co do zdejc to bardzo prosze na priwie moge pokazac (zeby nie bylo, ze post nie na temat)

Nie nalegam <pijak> Mam w dupie Twoją "zgrabną dupę" ;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 11 gru 2005, 22:34

no co za kretyn nie no mysiorek pogratulowac ...drugie ostrzezenie nie no w ogóle kto cietu wybral jestes jakis walniety przecierz nie mozna tak robic wykorzystujesz swoja wladze i penwie za to ze zwrocilem ci uwage tez wlepisz ostrzezenie ale dla mne ijestes nikim czlowieku puknij sie w czoło
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 11 gru 2005, 22:38

krzyniu pisze:no co za kretyn nie no mysiorek pogratulowac ...

A dzięki, dzięki. Muszę to znosić :D

krzyniu pisze:drugie ostrzezenie nie no w ogóle kto cietu wybral jestes jakis walniety przecierz nie mozna tak robic wykorzystujesz swoja wladze i penwie za to ze zwrocilem ci uwage tez wlepisz ostrzezenie ale dla mne ijestes nikim czlowieku puknij sie w czoło

A dla mnie kimś jesteś... jednak.
Czuwaj <browar>
Grace

Postautor: Grace » 11 gru 2005, 22:47

Mysiorek pisze:Gosia... napisał/a:
a co do zdejc to bardzo prosze na priwie moge pokazac (zeby nie bylo, ze post nie na temat)

Nie nalegam Mam w dupie Twoją "zgrabną dupę"

a sobie bana nie dasz za ten teskt?

ja wiem, ze moze jestes niedowartosciowany i nie masz innych rozrywek w zyciu niz to forum. biedaczek...

nie uwazasz ze troche przesadzasz??? nie mozesz dawac za nic ostrzezenia !! rozumiesz to?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 11 gru 2005, 22:57

Gosia... pisze:a sobie bana nie dasz za ten teskt?

Co z Tobą????
Nie rozumiesz, że chodzi nie o Ciebie tylko zdjęcia Twojej "zgrabnej dupy"?
Nie kumasz tego???????
Gosia... pisze:jestes niedowartosciowany i nie masz innych rozrywek w zyciu niz to forum. biedaczek...

Bo?
Mam <banan> ... a tam biedaczek <hahaha>
Gosia... pisze:nie mozesz dawac za nic ostrzezenia !!

A co? Mam kopiować tekst poprzedniego??? "za nic" ???
Mam dość Twoich uporczywych Off topów!!!
Mogłaś się wypowiedzieć w 1000 tematach, a Ty nie! musiałaś dalej klechać i nic nie skumałaś. Nie musisz. 8)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 gru 2005, 00:26

Jak tu niemiło... Jejku... Panie Marysiu tego Ot tez byś wyczyscił, co ? <aniolek2>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 12 gru 2005, 09:22

Dlaczego wątek o banie został zamknięty???? :> Cenzura możliwości wypowiedzi???? <pijak>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 12 gru 2005, 09:29

TedBundy pisze:Dlaczego wątek o banie został zamknięty???? Ciekawy Cenzura możliwości wypowiedzi????

A nawet jeżeli to co? :>
Zrozumcie wszyscy "obrońcy uciśnionych" - to forum to nie jakieś demokratyczne państwo albo ke. Jest to wirtualne miejsce założone przez KOGOŚ. I ten KTOŚ jest gospodarzem tutaj, taki wirtualny domek (kultury :D). I naprawdę trudno to zrozumieć, że dla tego gospodarza (moderatorzy i administrator są zarządcami i działają na polecenie gospodarza) nie są mile widziani "niewygodni" goście? A tymi niewygodnymi są tacy, którzy robią wiele szumu o nic. I do widzenia. Prosta piłka, naprawde. :> Dlaczego przychodzi na forum gość i próbuje naginać zasady panujące na tym forum do własnych potrzeb, powołując się na jakieś hasełka typu "wolność wypowiedzi" itp? To ten gość ma się dostosować do ogółu, a nie odwrotnie!

Mysior - daj mi ostrzeżenie. Niech jej będzie. Nigdy nie miałem na świadectwie czerwonego paska to niech se chociaż tu mam. Tak na pocieszenie <hahaha>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
prien

Postautor: prien » 12 gru 2005, 10:32

Imperator pisze:Zrozumcie wszyscy "obrońcy uciśnionych" - to forum to nie jakieś demokratyczne państwo albo ke. Jest to wirtualne miejsce założone przez KOGOŚ. I ten KTOŚ jest gospodarzem tutaj, taki wirtualny domek (kultury Usmiechnij sie!). I naprawdę trudno to zrozumieć, że dla tego gospodarza (moderatorzy i administrator są zarządcami i działają na polecenie gospodarza) nie są mile widziani "niewygodni" goście?

Widzisz tu chyba do końca nie chodzi tylko o to. Forumowicze którzy nie należa do grupy która zna się osobiście są traktowani jako kat. 2. - dostają warny za przewinienia które tamtym uchodzą na sucho i ogólnie mają mniejszą swobodę. Widać po prostu że mod czy admin nie traktuja nas na równi i nie chca za bardzo dawać warny czy bany swoim ziomkom. Np. moon wrzuca na Mav'a a on daje jej 1 warna. Krzyniu z Gosią powiedzą cos niemiłego do Mysiorka dostają bana. Wydawać by się mogło że to jest forum publiczne i kazdy tu jest na takich samych zasadach i prawach. Jeżeli jednak ci z administracji czy też nie dla których jakies osoby sa nie wygodne nie potrafią wszystkich traktowac wg tych samych zasad to niech zrobia z tego prywatne forum swojej "paczki" gdzie nikt im nie powie "nie" albo "całkowicie sie nie zgadzam" i będzie kadzenia aż miło :D
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 gru 2005, 10:40

gargul pisze:mod czy admin nie traktuja nas na równi i nie chca za bardzo dawać warny czy bany swoim ziomkom. Np. moon wrzuca na Mav'a a on daje jej 1 warna

Mav i Moon zostali niniejszym ziomkami <hahaha> Mysle, ze sie oboje bardzo uciesza :]

Gosia -> ja sie nie chce w imieniu wladzy wypowiadac, ale wszyscy dobrze wiemy, ze nie dostalas bana, za konkretne, wyszczegolnione przewinienia, tylko za notoryczna upierdliwosc. I byc moze nawet Mysior nieco naduzyl wladzy, tylko co na to poradzisz?
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 12 gru 2005, 10:47

gargul pisze:Jeżeli jednak ci z administracji czy też nie dla których jakies osoby sa nie wygodne nie potrafią wszystkich traktowac wg tych samych zasad to niech zrobia z tego prywatne forum swojej "paczki" gdzie nikt im nie powie "nie" albo "całkowicie sie nie zgadzam" i będzie kadzenia aż miło

Jeśli adminek albo modek mówi komuś "zachowuj się jak należy", a ten powie "NIE!", no to co? Kopa w dupe i papa <silacz>
Załóżmy, że jestem ZIOMALEM Mysiorka, albo Fisha, albo Mava. Jeśli bym robił zamieszanie, ogólnie - burdel na forum, to nim bym nie był. A wtedy szybko bym dostawał ostrzeżenia. :)

prien

Postautor: prien » 12 gru 2005, 10:50

Sir Charles pisze:Mav i Moon zostali niniejszym ziomkami

Mozliwe że oni akurat ziomkami nie są ale moon ma poparcie innych czy to modów czy innych frumowiczów którzy sie znaja w realu dlatego kary takie niskie i pobłażliwe. Z reszta Charlie głupi nie jesteś i doskonale wiesz o co chodzi, ale rozumiem już taka zgryźliwa natura :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 gru 2005, 10:56

Od zlej strony Gargul patrzysz. To nie Moon jest faworyzowana, tylko Gosia jest na cenzurowanym. Rozrabiala juz na poprzednim koncie, mniej wiecej przez caly lipiec. Wszystkich zalewala krew, ale ostatecznie nie otrzymala bana, tylko sobie poszla. Sama. Nie dziwie sie administracji, ze teraz woli dmuchac na zimne :]
prien

Postautor: prien » 12 gru 2005, 11:47

Charlie weźmy chociażby mój przypadek. Zrobiłem OT i ok zgadzam się nalezał się mi warn. Tylko że jak mysior czy inni że to tak nazwę z waszej paczki (bo nie zaprzeczysz że takowa istnieje bo wiadomo ze się widujecie i znacie osobiście) zrobi OT to już warna nie dostaje i te posty zostaja albo są bez szmeru usuwane. Ja szczerze mówiąc nic do was nie mam ale nie lubię kumoterstwa bo to robi z forumowiczów którzy nie moga lub nie zalezy im (bo chcą pozostać anonimowi albo nie mają na to ochoty) aby was poznać osobiście sa traktowani jak ktoś gorszy. Fajnie że to forum doprowadziło do zawiązania sie jakichś przyjaźni czy nawet czegoś więcej między wami ale regulamin jest jeden i takie faworyzowanie czy od razu z powodu bycia poza waszym kręgiem znajomości być bardziej podatnym na bycie na cenzurowanym jest nie fair :|
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 gru 2005, 11:50

Dobra Gargul. Ale zadnego kolektywizmu tutaj nie ma. Ostrzezenia sa dawane przez jedna osobe. Ktora totalnie sama decyduje. Wiec nie zwracaj sie - prosze - z tym do mnie, bo jak chyba widzisz, nie posiadam na tym forum zadnych uprawnien, a rownoczesnie - uwierz mi - nikt ze mna nie konsultuje, czy dac Ci ostrzezenie, czy tez nie.

[ Dodano: 2005-12-12, 11:52 ]
Poza tym ja tez jestem niezadowolony, poniewaz ostatnio chcialem otrzymac ostrzezenie i go nie dostalem. :/
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 gru 2005, 12:10

Sir Charles pisze:Poza tym ja tez jestem niezadowolony, poniewaz ostatnio chcialem otrzymac ostrzezenie i go nie dostalem.

Powtarzam po raz n-ty :) Wszelkie wątpliwości do do postów proszę zgłaszać do moderacji! :P
Nikt nie jest w stanie czytać wszystkiego.

gargul pisze:zrobi OT to już warna nie dostaje

OT były, są i będą. Nikt za krótki OTopik, czy ad vocem, czy z jajem, fajny warna nie dostaje.
Dostaję go Ci, którzy śmiecą. I to uporczywie. Do których nie docierają ostrzeżenia "słowne".
I dostają go Ci, którzy bezpośrednio ubliżają.
To moja skala wartości. Inni modowie mogą mieć inną skalę. I nic mi do tego.

Póki ja jestem modem nie pozwolę na chamski śmietnik. To nie to miejsce! To nie to forum! Niech ktoś taki się wyżywa na innych forach, nie tu!
Tu zawsze był klimat i to odróżniało to forum od innych.
Uchylenie drzwi dla niektórych zachowań spowoduje wyrwanie ich z zawiasów.
Czy komuś zależy na zarżnięciu tego forum? Komu?
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 12 gru 2005, 12:10

No to się Gosia wreszcie doigrała :)
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 12 gru 2005, 12:21

Sir Charles pisze:Poza tym ja tez jestem niezadowolony, poniewaz ostatnio chcialem otrzymac ostrzezenie i go nie dostalem.

Charlie, chcesz zapoczątkować erę "ostrzeżeń dla jaj"? :D:D

prien

Postautor: prien » 12 gru 2005, 12:29

Sir Charles pisze:Wiec nie zwracaj sie - prosze - z tym do mnie, bo jak chyba widzisz, nie posiadam na tym forum zadnych uprawnien, a rownoczesnie - uwierz mi - nikt ze mna nie konsultuje, czy dac Ci ostrzezenie, czy tez nie.

Charlie to nie było oskarżenie czy cokolwiek kierowane bezpośrednio w Ciebie i nie wymagam od Ciebie czegokolwiek. Chciałem tylko żebys zrozumiał o co mi chodzi ale ostatnio coś nie potrafimy sie dogadać :|
Mysiorek masz rację jednakże nie da sie ukryć że surowiej traktujesz tych których osobiście nie znasz :| Jeżeli chodzi o Gosie i krzynia to fakt przegięli ale kara chyba troche za surowa jak dla mnie, ale ja tu decydentem nie jestem :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 gru 2005, 12:42

gargul pisze:surowiej traktujesz tych których osobiście nie znasz

Nie. Sorki, ale źle to interpretujesz. To, że z kimś na gg rozmawiałem wcale nie rzutuje na mój osąd.
Warny ode mnie (dotąd) zebrali: Ty, Charlie, Ted, Gosia, Moon, Krzyniu i Mrt. Więcej nie pamiętam... Jaki wniosek?

Warny mijają (w odróżnieniu do bana), poźniej można znowu pisać. Tak, jak po daniu warna rangi "1", ktoś się reflektuje, a ktoś inny nie. Wtedy zaczyna się śmietnik... i w topiku i na privach! Jeśli nie skutkuje "1" czy "2" to trzeba jak najszybciej zablokować możliwość pisania, bo robi się jeszcze większy śmietnik. I za ten kolejny śmietnik dodaję. Ale już więcej. Tak to działa.
prien

Postautor: prien » 12 gru 2005, 13:02

Mysiorek pisze:Sorki, ale źle to interpretujesz.

Nie tylko ja tak to interpretuję :) Zaprzeczysz że trudniej jest Ci dac warna komuś kogo znasz :>??
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 gru 2005, 13:23

Wielkie mi chalo! to forum jest i bedzie , a na nim bedzie tak jak sobie rzyczą mody , administrator , o sobie nie wspomne ! <aniolek2> jak i o wielu innych ! tych starych urzytkowników , jak i młodszych , ale strosujacych sie do tego co widzi mi sie powiedzmy mnie !(choc ja tu prawa moderacji nie mam , ) a szkoda <aniolek2>
wiec
ALBO SIE WAM PODOBA TO FORUM , ALBO NIE , I ANALOGICZNIE POZOSTAJECIE TU , ALBO ODCHODZICIE ! DECYZJA NALEZY DO WAS !
i nie marudzic mi tu jak i swoich madrosci nie wywlekac , jest grupa która tu rzadzi i koniec kropka !
pozostaje sie wam cieszyć ze ja do nich nie naleze ! <browar> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 gru 2005, 14:13

gargul pisze:Zaprzeczysz że trudniej jest Ci dac warna komuś kogo znasz ??

Tak, zaprzeczę. O wiele łatwiej jest mi dać komuś warna kogo "znam", bo wiem, że ten człowiek nie zacznie mi ubliżać i odgrażać się. On w lot pojmie za co go ma. Danie warna "znajomemu" to czysta przyjemność. :)
Mam nadzieję, że już wszystko Ci wyjaśniłem? :>

Andrew pisze:pozostaje sie wam cieszyć ze ja do nich nie naleze !

Endrjuł na prezydenta <browar> <browar>
Fajny post. Ale jak ja bym go napisał to byłoby znowu HALO <aniolek2>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 12 gru 2005, 15:48

Andrew pisze:i nie marudzic mi tu jak i swoich madrosci nie wywlekac , jest grupa która tu rzadzi i koniec kropka !

hehehe, dobre:) Pewnie że jest... A wyobrażacie sobie tutaj czysty socjalizm i wolną amerykankę - tak przez chociaż miesiąc??? Byłoby ciekawie. W sumie znam jedno forum, które na takiej zasadzie działa - nie ma tam podkategorii, adminów, modów.. I co??? Cały czas jest całkowity spokój... Wnioski nasuwają sie same, hehehe.. Mniej kontroli=większa normalność...

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 gru 2005, 15:51

Wiecie... o liberalnym podejsciu moderacji swiadczy istnienie tego topika. Poprzedni zamknalem, gdyz uwazam ze moderator tlumaczyc sie ze swoich decyzji badz tez przekonywac do nich nikogo nie musi. Wejdzcie na forum OGame. Temat zamkniety, koniec. Off topik wywalony, koniec. Ban, nara. Fish moze poswiadczyc, ze Wy tu macie luzy :)
gargul pisze:Zaprzeczysz że trudniej jest Ci dac warna komuś kogo znasz ??
Nie wiem jak Mysiorkowi, ale mi tak. Nie jestm obiektywny i sie do tego przyznaje. Jednak ci ktorych lubie potrafia zachowywac sie na poziomie. I nawet jak by dostali warna to przezyja.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 12 gru 2005, 15:52

TedBundy pisze:Mniej kontroli=większa normalność..

Nie. Bo zawsze znajdzie się jakiś kutas albo kutasia, którzy zechcą nagiąć forum do własnych potrzeb, czyli spierdolić nastrój i klimat - i zrobi się totalny bałagan. Idiotów niemało niestety. Jakaś straż musi być. :>

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 12 gru 2005, 16:46

A ja znam tylko fisza i mam wszystko censored w dupie :D

BTW jak sie ktos umie wczuc w to form to i poprzeklinac mozna :D

A jakze obrzydliwie wyglada ostrzezenie przy avatarku fuj:D

Gdybym takowe kiedys dostal od razu zmienilbym konto :)

Pozdrawiam wszystkich i mam pytanie - czy nie mozna pisac o problemach tego typu adminow na prv? :D Oni oceniaja dosc sprawiedliwie :>
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 gru 2005, 17:01

gargul pisze:Np. moon wrzuca na Mav'a a on daje jej 1 warna.

Wychodzi na to, ze Mav mnie lubi <rofl3> Jak fajnie :D
A wiesz czemu tak jest?Dlatego,że ilośc ostrzeżeń i ewentualny ban zalezy od osobistej oceny moderatora czy admina. Mysior dał im bana. Inny mod mógłby dąc 1 ostrzeżenie.
gargul pisze:ale moon ma poparcie innych czy to modów czy innych frumowiczów którzy sie znaja w realu dlatego kary takie niskie i pobłażliwe.

A moze tak nie personalnie? Myślisz, ze gdybym Cię teraz nazwała ćwokiem niedopieprzonym to bym warna nie dostała?Dostałabym. Ale ja nie wyrażam sie \w taki uroczy sposób jak Krzyniu np. Jak sugeruję jedynei co o danej osobie myśle nieprzyjemnego to za co warn?Nikogo nie obrażam. ;) A to że mam poparcie znaczy że mnie fajne ludki lubią i tyle. ;)
gargul pisze:ale regulamin jest jeden

Noż właśnie. Mozna by go w cholerę usunąc, bo nikt go nie czyta i nie przestrzega. Łącznie z nowymi z poza "paczki" :D
Sir Charles pisze:ostatnio chcialem otrzymac ostrzezenie i go nie dostalem.

To poproszę o nie. Ostatnio jestem donosicielem Pana Marysi. :D
Mysiorek pisze:Moon

Ja dostałam od Mava :D Ty mi nie dałeś ;)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 12 gru 2005, 18:42

Imperator pisze:Nie. Bo zawsze znajdzie się jakiś kutas albo kutasia, którzy zechcą nagiąć forum do własnych potrzeb, czyli spierdolić nastrój i klimat - i zrobi się totalny bałagan

zaraz, kurna.. :/ a WY macie ten monopol na tworzenie idealnego klimatu i zajebistego feelingu??? Kto dał Wam to prawo, by wygłaszać jedynie słuszne zdania i resztę oceniać jedną miarą, co??? :>

grzecznie apeluję: ZDJĄĆ BANA GOSI I KRZYNIOWI!!!
dziękuje za uwagę

Wróć do „Wszystkie inne tematy”