krzys pisze:I tu sie zgadzam z przedmówczyniąto sie tylko tak wydaje takie proste
:wink:
O man...... man mash takie pojęcie na ten temat.......
Moderator: modTeam
krzys pisze:I tu sie zgadzam z przedmówczyniąto sie tylko tak wydaje takie proste
:wink:
Angel21 pisze:być kobietą to cieszki kawałek chleba...... ale mężczyzną .....(oczywiście prawdziwym..... )...też nie jest łatwo...... każda płeć ma swoje "+" i "-"
Masz całkowitą racje. Każda płeć ma swoje plusy i minusy. I każdym jest być ciężko.
Meożemy się zamienić, jeżeli tylko znajdziesz metodę jak? :mrgreen:
Ps: a jakich reakcji mężczyzn nie rozumiesz? Może pomożemy ci je zrozumieć
Maverick pisze:Nas po prostu duzo latwiej i szybciej podniecicA to ze slowo moze podniecic... czy to az takie dziwne?
Slowa maja sile...

Jeśli ktoś zajrzał pod link, który podałem, to niech się wypowie. Czy waszym zdaniem to naprawdę takie straszne jak tam piszą? Zgłupiałem, bo wychodzi, ze muszę być naprawdę zniewolony i spaczony, skoro masturbuję się regularnie (wobec braku 'normalnego' seksu).SANCHEZ pisze:Zgłupiałem, bo wychodzi, ze muszę być naprawdę zniewolony i spaczony, skoro masturbuję się regularnie (wobec braku 'normalnego' seksu).
masturbuje sie regularnie mimo normlalnego seksu pare razy w tygodniu
jak dla mnie tez sposob jak kazdy inny, kiedy partnera nie ma przy nas to fajnie sobie tak poswintuszyc przez telefon
CHCĘ Z TYM SKOŃCZYĆ RAZ NA ZAWSZE !!!!!!!". OMG! Chłopak przeżywa jak mrówka okres!. Opisuje każdy dzień z tekstami "Kurde kochani mam cięzki wieczór Strasznie mi sie chce ... nie wiem czy przetrwam do rana ... strasznie ciezko jest
", no bez przesady to mi przypomina walke z nałogiem palaczy!!. Może wymyślą za niedługo coś w stylu "niquitin", przykleji sobie plasterek i pójdzie spać, normalnie brak słów...

zwłaszcza jak podczas tego mam tak perwersyjne fantazje że rzygać się chce

Sir Charles pisze:Sir Charles pisze:I chyba wkleje im tam tego posta...
Wkleilem...
Dostalem ostrzezenie o wartosci 3 za "zasmiecanie forum"![]()
[ Dodano: 2005-12-24, 12:19 ]
I jeszcze sie dowiedzialem, ze bluzgam <aniolek2>
Kermit pisze:kurcze ale forum o masturbacji.masakra....

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 693 gości