ocena wygladu
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
No więc ciągnąc temat :
Skoro jedynym kryterium którym ja się ( jako facet ) umiem posługiwać (kasa), nie jestem w stanie koleżance odpowiedzieć czy mam jakichkolwiek przystojnych kolegów ...
A ja nadal głupi jestem i nie rozumiem jak będąc normalnym zdrowym facetem ocenić obiektynie urodę innych facetów ...
Andrew się mądrzy ogólnikami, nic konkretnego nie mówiąc a dziewczyny siedzą cicho ...
Skoro jedynym kryterium którym ja się ( jako facet ) umiem posługiwać (kasa), nie jestem w stanie koleżance odpowiedzieć czy mam jakichkolwiek przystojnych kolegów ...
A ja nadal głupi jestem i nie rozumiem jak będąc normalnym zdrowym facetem ocenić obiektynie urodę innych facetów ...
Andrew się mądrzy ogólnikami, nic konkretnego nie mówiąc a dziewczyny siedzą cicho ...
bleeeeeeeeeeeee
Andrew sie wcale nie mądrzy , zwraca tylko uwagę iż nie mozliwe jest nie miec typu mezczyzny który sie podoba ! mowa o facetach oczywiscie , nalezy tylko wyłaczyc kryteria oceniania takie same jak sie ma do kobiet!
Eng , przecież by Ci sie facet podobał musi miec jakąś sylwetkę , odpowiednie rysy itd. i nie patrz na niego jak na kobiete tylko jak np na zdjecie ! <browar> wyłacz zaś przy tym swiatło , tło itd.
Eng , przecież by Ci sie facet podobał musi miec jakąś sylwetkę , odpowiednie rysy itd. i nie patrz na niego jak na kobiete tylko jak np na zdjecie ! <browar> wyłacz zaś przy tym swiatło , tło itd.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew ma bardzo naturalne podejscie i moim zdaniem calkiem normalne. Jesli potrafie ocenic piekno samochodu, piekno (w cudzyslowiu) rzezby Pudziana, to czemu nie moge ocenic czy jakis facet ma pikene cialo czy nie(np na plazy widze jego rzezbe i lata pracy nad tym). Jasne, ze nie oceniam np na srodku Legii ej chlopaki ten kibic w pierwszym rzedzie to bardzo przystojny facet
ale swoje moge pomyslec ze np kolo musi miec powodzenie bo wedlug mnie wyglada mesko. Czy to znaczy ze jestem gejem? Sami sobie odpowiedzcie.
Dla mnie to tak jakbym ocenial samochod, jakies drzewo, jakiegos ciekawego peceta czy kartofle na rynku
Dla mnie to tak jakbym ocenial samochod, jakies drzewo, jakiegos ciekawego peceta czy kartofle na rynku
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Hyhy pisze:Dla mnie to tak jakbym ocenial samochod, jakies drzewo, jakiegos ciekawego peceta czy kartofle na rynku
dokładnie ja na takiej samej zasadzie oceniam kobiety, oczywiscie innymi kryteriami kieruje sie niz przy ocenie drzew.
Hyhy pisze:Jasne, ze nie oceniam np na srodku Legii ej chlopaki ten kibic w pierwszym rzedzie to bardzo przystojny facet
bardzo mnie rozbawiłes tym zdaniem <browar>
Dzindzer bo ja w ogóle jestem bardzo zabawny i smieszny, czasem moze zmienie poczucie humoru na gorsze, ale to jak jestem censored
Zreszta zapytaj Hyhyhowej czy jestem smieszny
A np eng ma moim zdaniem b. meski zarost
prawda mrt? 
A np eng ma moim zdaniem b. meski zarost
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Andrew pisze:zwraca tylko uwagę iż nie mozliwe jest nie miec typu mezczyzny który sie podoba !
Nie mam !
Nie ma na świecie faceta który by nawet w 1 procencie mi się podobał!
Andrew pisze:Eng , przecież by Ci sie facet podobał musi miec jakąś sylwetkę , odpowiednie rysy itd. i nie patrz na niego jak na kobiete tylko jak np na zdjecie !
Piękno to kobieta, facet jest brzydki dla mnie z natury ...
[ Dodano: 2005-12-02, 17:46 ]
Hyhy pisze:A np eng ma moim zdaniem b. meski zarost
gówno nie męski ...
bleeeeeeeeeeeee
No damskiego raczej nie przypomina
Drapie jak cholera, jak ze 3 dni nie przystrzyże.
Ale macie problemy. Ja tam np. kobiety potrafię ocenić, czy mi się podoba, czy nie. Tyle że ja w ogóle skrzywiona jestem, a poza tym kobiety mają ten zmysł, którego facetom brak
A Eng chrzani głupoty, bo mówi czasami, że np. ten i ten jest taki męski. Tyle że on tak mówi, bo kieruje się tym, co baby gadają, a do tego chichocze przy tym. Sam z siebie faktycznie się nie zna. Może za dużo panienek się naoglądał
Ale macie problemy. Ja tam np. kobiety potrafię ocenić, czy mi się podoba, czy nie. Tyle że ja w ogóle skrzywiona jestem, a poza tym kobiety mają ten zmysł, którego facetom brak
A Eng chrzani głupoty, bo mówi czasami, że np. ten i ten jest taki męski. Tyle że on tak mówi, bo kieruje się tym, co baby gadają, a do tego chichocze przy tym. Sam z siebie faktycznie się nie zna. Może za dużo panienek się naoglądał

- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Weteran

robinho pisze:Ale chyba właśnei mi zwróciliście uwagę na ciekawy problem. Ciekawe czy uda mi sie to w sobie zmienić i powiedzieć o kimś (facecie ) że jest przystojny.
Spróbuję w każdym razie.
już spróbowałem <aniolek2> śmieszne uczucie jak się mówi o jakims facecie że jest przystojny <aniolek2>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
- ksiezycowka
- Weteran

śmieszne uczucie jak się mówi o jakims facecie że jest przystojny
Ale co?Gejem nie zostałeś nie? Trzecia rączka na czole Ci nie wyrosła?
no nie, ale to takie przełamanie streotypu.
jeszcez trzecia rączka nie urosła, ale trzecia nóżka (ta środkowa) jakby sie powiekszała
<aniolek2>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
- ksiezycowka
- Weteran

Mi się wydaje, że goście z reklamy Gilette (maszynek do golenia) są przystojni, ale szczerze powiem, że nie jestem pewien tego.
Dziewczyny/Panie możecie coś powiedzieć o tych Gościach, czy wg Was są przystojni ?
Dziewczyny/Panie możecie coś powiedzieć o tych Gościach, czy wg Was są przystojni ?
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
- ksiezycowka
- Weteran

Orbital pisze:Dziewczyny/Panie możecie coś powiedzieć o tych Gościach, czy wg Was są przystojni ?
Nie kojarzę ich, ale taki z reklamu balsamu do buzi NIvea [ten piekny i ostatni co nie wsadza ryjka do lodowki ani mordki w platkach z mlekiem nie moczy] jest dla mnie strasznie pusty. Wiekszosc tych reklmujacych ocieka jak dla mnie sztucznoscia. Ale sadze, ze sa przystojni tyle,że mnie nie jarają.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”