i tu zaczyna sie moj problem....
BOJE SIE
boje sie zaczac z nowa dziewczyna, na pewno pochlonie mnostwo czasu i pieniedzy
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:czym innym mogla Cie taka niedouczona/nieumiejaca sie zachowac/ani ubierac/ani wypowiadac zafascynowac

231. Każdej minuty rodzi się naiwniak, bądz pierwszym który go znajdzie
Grzesiek pisze:Miłość nie wybiera i w najmniej odpowiedniej chwili może nas złapać i kolege złapała

Sir Charles pisze:Pytanie gdzie ona sie uchowala jest niczym przy pytaniu skad sie wziął Kermit.
Charlie nie moge. Troszke oplulam monitor Sir Charles pisze:Jezeli nie moge z kims porozmawiac o niczym to na co wiecej moge poleciec, niz na ksztaltny tylek?
Sir Charles pisze:Pytanie gdzie ona sie uchowala jest niczym przy pytaniu skad sie wziął Kermit.
Yasmine pisze:Gorzej jak Ty nie lubisz sluchac, albo mowisz rownie duzo jak ona
.Kermit pisze:Kaska za duzo gada pozatym nie jest zla
Kermit pisze:tez sie nad tym zastanawialem zeby sobie przerwe zrobic ale najszybciej zapomne jak sie znowu zakocham.Tak mi sie wydaje
Haro pisze:Ha, ale ja przerwy nie zrobilem zadnej Nie chce szukac i juz. Na poczatku naszego zwiazku powiedzialem jej, ze jestem bardzo wierny i jak pokocham to juz na cale zycie.
A ja nigdy nie klamie. Kocham ja nadal, i wiem, ze kochac bede. Nie ebde szukac nikogo innego, bo tylko skrzywdze. Wole walczyc o to co kocham calym sercem. I nawet jesli nie zwycieze, to bede stal u Jej boku. Zawsze pilnowal, dbal o dobro, szczescie, radosc. Nawet kosztem mojego wlasnego.

Kermit pisze:moze i wada ale zawsze "swieze miesko" Usmiechnij sie!
Yasmine pisze:fajny powod, nie ma co
Lawrence pisze:Przeciez po to mezczyzni caluja kobiety - zeby choc na chwile zamknac im usta Usmiechnij sie!
MacioR pisze:żadna nie była tak obojętna, na moją miłość jak ona
Kermit pisze:nie potrafila nawet poruszac sie po miescie (wkolko wchodzila pod maski samochodow:/ ) mowila gwara, nie potrafila zachwac sie w towarzystkie, nawet zjesc jak czlowiek...Nie miala zadnych sprecyzowanych zainteresowan.Nawet jak pytalem jakiej muzyki sluchasz:a tej co w radiu leci:/ jaki jest Twoj ulubiony film: i tu pada tytul filmu z TVP1 ktory "lecial" 2 dni temu
moon pisze:A zwykłe spotaknia do niczego nie zobowiazuja
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 574 gości