Haro pisze:Zawsze pilnowal, dbal o dobro, szczescie, radosc. Nawet kosztem mojego wlasnego.
A ja nie
Rozni sa ludzie hehe
To jest bez sensu, wizja takiej wspanialej milosci posiwcena, ma sens ale nie z nia.
"Czasami nie warto. Tym razem nie warto"
Moderator: modTeam
Haro pisze:Zawsze pilnowal, dbal o dobro, szczescie, radosc. Nawet kosztem mojego wlasnego.
TedBundy pisze:
popełniłeś podstawowy błąd - chciałeś ją cywilizować:/ A prawda jest taka - patrz na starych laski, z którą się spotykasz...Jak mają nawalone w łebkach, sp.ierdalaj jak najszybciej, bo będzie tylko gorzej.....Po prostu zachowała się jak psychiczny wampir - wyssała z Ciebie wszystko co najlepsze i po chamsku kopnęła w tyłek....censored...ale na przyszłość patrz uważniej, nie daj się zaślepić "miłości"...
MacioR pisze: nie mów "nie daj się zaślepić miłości", bo wiesz, że to niemożliwe, chyba że nikdy zakochany nie byłeś, hehe serce nie sługa
TedBundy pisze:
doprowadziłem do perfekcji stan, że nie rzadzą mną same emocje.

Kermit pisze:TedBundy, jestes jak VOLCAN z treka albo DATA. Chcialbym tez taki byc.... Naucz nas MISTRZU!

TedBundy pisze:Dlatego zarówno sfera emocji, jak i rozsądku jest równie ważna. Żadna nie może przeważać - zdrowy kompromis to klucz do psychicznego spokoju......
Blazej30 pisze:Ja się chyba przewrucę I kto to mówi?!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 518 gości