przeszukalem czelusci tego forum i wydaje mi sie ze nie ma podobnego tematu a wiec:
kiedy dotykam palcem zoledzia zarowno podczas wzwodu jak i w "opadzie" odczuwam bol w momencie oderwania palca... nie ma mowy a jakimkolwiek potarciu palcem o zoladz poniewaz to jest jeszcze bardziej bolesne... obawiam sie ze to nie jest normalne i moga powstac problemy przy jakiejkolwiek probie wspolzycia, mam na mysli zarowno zwykly stosunek jak i kontakt oralny...
jest jeszcze jedna rzecz... nie mam problemow ze sciagnieciem w zadnej sytuacji napletka ale jak juz to zrobie podczas wzwodu to mam wrazenie jakbym mial nadmiar skory i napletek tworzy taki fald zaraz za zoledziem...mam nadzieje ze to nie jest stulejka...
z gory dziekuje za pomoc..
bolesny zoladz O_o
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran

Gt10 pisze:jakbym mial nadmiar skory i napletek tworzy taki fald zaraz za zoledziem...mam nadzieje ze to nie jest stulejka...
To nie jest stulejka. Przy stulejce masz za malo skory, a nie za duzo
Gt10 pisze:kiedy dotykam palcem zoledzia zarowno podczas wzwodu jak i w "opadzie" odczuwam bol w momencie oderwania palca... nie ma mowy a jakimkolwiek potarciu palcem o zoladz poniewaz to jest jeszcze bardziej bolesne... obawiam sie ze to nie jest normalne i moga powstac problemy przy jakiejkolwiek probie wspolzycia, mam na mysli zarowno zwykly stosunek jak i kontakt oralny...
Masz po prostu wrazliwą żołądź, a bol wynika najprawdopodobniej z braku nawilzenia. Zwilz obficie palec slina i sprobuj wtedy dotknac. Nadal boli?
soul of a woman was created below
- Sir Charles
- Weteran

- Weteran

I Cie nie boli? No to widzisz - nie ma sie czym przejmowac. Ta wrazliwosc z czasem minie. Zeby to przyspieszyc, to mozesz np probowac chodzi ze zsunietym napletkiem itp.
A co do orala - chcac dokonac "calosciowego dziela" Twoja partnerka nie bedzie musiala pracowac przez godzine na zesztywnienie wlasnej szczeki, tylko bedzie to w stanie zrobic w miare szybko. Stosunek? Nawet jezeli wystrzelisz natychmiast, to juz nie za drugim czy trzecim razem
A co do orala - chcac dokonac "calosciowego dziela" Twoja partnerka nie bedzie musiala pracowac przez godzine na zesztywnienie wlasnej szczeki, tylko bedzie to w stanie zrobic w miare szybko. Stosunek? Nawet jezeli wystrzelisz natychmiast, to juz nie za drugim czy trzecim razem
soul of a woman was created below
heh to dobrze ze to jest w miare normalne
w ostatnim okresie pojawila sie wreszcie pusta chata u mnie i az zal nie skorzystac, a wiem ze moja partnerka ma pewne odwazne plany na te dni
i niechce zeby sie okazalo ze zamiast przyjemnosci to i to bol sprawia...
sprawdzalem... na maksa poslinionym paluszku jak dotykam w opadzie to boli troche... a jak jest podczas wzwodu to sprawdze po 12 jak dziewczyna przyjdzie
i niechce zeby sie okazalo ze zamiast przyjemnosci to i to bol sprawia...
sprawdzalem... na maksa poslinionym paluszku jak dotykam w opadzie to boli troche... a jak jest podczas wzwodu to sprawdze po 12 jak dziewczyna przyjdzie

To normalne ! chodzi ci o takie szczypanie ze az gesiej skorki dostajesz ? masz wrazliwego grzyba i tyle, tez to mam, nie ma mowy zeby dziewczyna dotykala go sucha reka, ale w seksie i przy oralu to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie, gorzej by bylo jakbys mial stwardnialego grzyba, ze kobita 3 godziny by sie z lodemk meczyla.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
q
Nic sie nie mart, tez tak na poczatku myslalem, dotkalem i myslalem"jak mozna uprawiac seks skoro to boli!" <boje_sie> .a le sprobuj tak jak mowi TFA, nawilz palec i wtedy dotknij, albo sprobuj sie onanizowac majac skorke sciagnieta, tylko najpierw wez mydla czy cos zeby byl poslizg:D i juz, nadmiar skorki tez mam i to raczej przy seksie przeszkadzac nie powinno, bo w srodku jest i tak duzo "kisielu" kobiety wiec wg. mnie, nie ma problemu......
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”