[ Dodano: 2006-01-03, 21:58 ]
ehh... nie ma co... 70 razy to widzieliscie a nikt nawet nie powie ze temat jest bezsensu... bo chyba jest skoro nie ma w ogóle komentarzy (--_--)
Moderator: modTeam
Grzesiek* pisze:no wiec macie tez takie dni kiedy macie dosc siebie ?
Grzesiek* pisze:chodzi mi o to ze kazda moja ceche od kogos mam zgapiona, oczywiscie nie celowo tylko bardziej dlatego ze w pewnym stopniu ta osoba jest dla mnie autorytetem.
Grzesiek* pisze:zawsze jak podoba mi sie jakas dziewczyna i zaczynam cos do niej czuc to sie przejmuje wszystkim ze tu zrobilem cos zle.. tu jeszcze gorzej... ze tu palnalem cos niepotrzebnie... i ogolnie wszystko sie sprowadza do tego ze wpadam w taki nastruj jak widac...
Mróweczka pisze:Spróbuj być jak najbardziej naturalny - dziewczyna która Ci sie podoba ma przecież polubić Ciebie prawdziwego. A... no i wiele z tego co Tobie wydaję sie żle zrobione dla drugiej strony może wyglądać zupełnie inaczej. Więcej wiery w siebie usmiech
A więc uszy do góry
Grzesiek* pisze:w sumie z dziewczynami mam cos podobnego ze mowie cos milego, jakis komplement tylko po to zeby sie jej przypodobac a nie dlatego ze to "wychodzi ze mnie"
no wiec w sumie przekonaliscie mnie do tych moich cech ;P teraz zostaje tylko jedna sprawa przy ktorej przydalyby sie wasze rady, uwagi. te nieszczesne dziewczyny
, ale od trzech dni czuje sie jakby to wszystko ostyglo ;/ nie tylko moje uczucie do niej co tez jej do mnie ;/ no wiec doszedlem do wniosku ze czas najwyzszy ja gdzies zaprosic, czy w ogóle z nia gdzies wyjsc... tylko ze w tygodniu nie bardzo jest jak, bo ona pozno konczy, ma lekcje tanca, ja treningi no i oboje ten dodatkowy angielski, no i do tego dochodzi nauka ;/. wiec zaproponowalem sobote... ale odmowila, poniewaz ma taniec i sporo nauki. teraz w ogóle nie wiem co robic ;/ no niby nic takiego ale to jest druga dziewczyna z ktora chcialbym byc przede wszystkim przez jej charakter, a nie tylko urode. nie chce zeby zaliczyla mnie do przyjaciol, czy traktowala jak kolejnego kolesia ktory sie w niej zabujal.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 664 gości