TAM to chyba przesada

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
TAM to chyba przesada

Postautor: Teardrop » 11 sty 2006, 16:53

szczerze Wam powiem ze bardzo głupio mi jest o tym pisać,ale jednak to zrobię.moze nie jestem sama.. jestem jakims mutantem albo kims ale rosną mi włosy na sutkach(tak w ogóle to w wielu nietypowych miejscach) :( ;( .. zaczelam je ucinać ale szybko odrastają i są grube :( poradzcie cos please! :(
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 11 sty 2006, 17:03

Często tak jest. W końcu chyba od małpy pochodzimy :)
Nie przejmuj się byle to nie przybrało jakichś zastraszających rozmiarów.
A co do sposóbów usuwania to kobiety w tym lepsze :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 11 sty 2006, 17:16

Można je laserowo usunąć i to chyba trwałe..i nie jesteś mutantem to normalne a że nie wszyscy tak mają to nic.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 11 sty 2006, 17:21

Zamiast ucinac, juz lepiej peseta, bo usuniesz z cebulkami. A tak nozyczkami, to jak golarka - odrastaja ciemniejsze i grubsze
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 11 sty 2006, 22:12

Nie jest to normalne!!! Prawdopodobnie masz policystyczne jajniki. Powinnas zaczac od wizyty u ginekologa i endokrynologa.
Mozna z tym zyc, ale nalezy leczyc, szczegolnie ze wzgledu na przyszla ciaze - moga byc problemy z zajsciem w ciaze.
Nawet jesli okaze sie, ze nie to nie to, powinnas zbadac poziom hormonow.

Dlaczego piszecie, ze to normalne??? Jestescie pewni, ze w jej przypadku to po prostu nieszkodliwy defekt???
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
casaa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: casaa » 11 sty 2006, 23:02

jestem za Miltonia. z tego co czytalam o zespole policystycznych jajnikow to moga byc problemy z zajsciem w pierwsza ciaze a druga juz praktycznie jest wykluczona :/ inna sprawa (wiem cos na ten temat :/ ) szybko obrzydnie Ci usuwanie wloskow :/ i to Cie pogoni do endokrynologa i gienka. Lepiej rozpocznij diagnozowanie siebie :) powodzenia :)
Till the end of world my Sweetheart. Kocham Cię :*
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 sty 2006, 16:15

Miltonia pisze:Nawet jesli okaze sie, ze nie to nie to, powinnas zbadac poziom hormonow.

własnie miałam napisac, że to moga być zaburzenia hormonalne, ze leczenie cos moze pomóc
tez wysyłam do gina i endokrynologa
Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 14 sty 2006, 14:09

dzięki wszystkim za odpowiedzi,pewnie w najblizszym czasie rzeczywiscie udam sie do ginekologa, <browar>
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 14 sty 2006, 14:23

Miltonia pisze:Dlaczego piszecie, ze to normalne? Jestescie pewni, ze w jej przypadku to po prostu nieszkodliwy defekt?

Skąd wiemy ile tych włosków i jakie.?Zgadzam się co do tego że najlepiej jak pójdziesz do specjalisty.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?

Wróć do „Zdrowie i uroda”