Szukam współlokatora, wynajmę mieszkanie itp.

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Szukam współlokatora, wynajmę mieszkanie itp.

Postautor: mrt » 12 sty 2006, 14:24

Nowy topik, może jeszcze komuś się przyda.

Szukam współlokatora/ -ki do 3-pokojowego mieszkania w Warszawie. A właściwie to szuka znajomy z pracy - nasz fotoedytor. Na razie mieszka sam i szuka jeszcze 2 osób.

Mieszkanie przy Grochowskiej przed Rondem Wiatraczna (czyli dobry punkt, bo dojazd wszędzie), 3 pokoje, duża kuchnia, łazienka. Opłaty: 300 zł miesięcznie od osoby + opłaty (wychodzi ok. 60 zł).

Osoba ma być normalna. Chamstwo, hołota, ćpuny odpadają. Się pali papierosy :) I w miarę poziom intelektualny ma trzymać. Studenci mile widziani, a w szczególności studentki :D ;)
Smak_sera
Bywalec
Bywalec
Postautor: Smak_sera » 12 sty 2006, 15:58

mrt:
Osoba ma być normalna. Chamstwo, hołota, ćpuny odpadają. Się pali papierosy I w miarę poziom intelektualny ma trzymać.

hehe to nie spelniam niestety tych kryteriow
hehe a swoja droga 360 zl na miesiac w wawie to strasznie malo, ja tyle place za swoje lokum w tej dziurze gdzie jestem
(L)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 12 sty 2006, 16:02

No bo to znajomego tego znajmoego mieszkanie. Nie z ogłoszenia. A normalnie to kawalerka za 1200.
Smak_sera
Bywalec
Bywalec
Postautor: Smak_sera » 12 sty 2006, 16:04

hehe no to rzeczywiscie drogie te kawalerki, wiem ze u nas w akedmiku za 1 bula studenci okolo 750zl, ja mam to szcescie ze jak sie wbije do wawy do marca to bede mial mieszkanie gratis:))))
mrt- przyprawy to jej sopecjalnosc
(L)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 12 sty 2006, 16:33

mrt pisze:Osoba ma być normalna. Chamstwo, hołota, ćpuny odpadają. Się pali papierosy I w miarę poziom intelektualny ma trzymać

podobają mi się te wymagania:) <browar> Jak bym był po obronie pracy i uderzał po robotę do Wawy (jedna z wielu opcji) to kto wie - fajna propozycja:)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Smak_sera
Bywalec
Bywalec
Postautor: Smak_sera » 12 sty 2006, 16:36

teddy, mimo ze nie jestes kobieta, to ja cie hcetnie przygarne w wawie jak bedziesz, np na meczyku, jak bedziemy kopac tylki krakusom czy slazakom, juz od marca, nadciaga ostateczny kataklizm, sang rusza na podboj, hehe:PP
(L)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 12 sty 2006, 18:52

TedBundy pisze:podobają mi się te wymagania:) Jak bym był po obronie pracy i uderzał po robotę do Wawy (jedna z wielu opcji) to kto wie - fajna propozycja:)
Ale to propozycja na już. Potem to już pewnie za późno :)
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 12 sty 2006, 19:56

Ech... chętnie bym się wyprowadził z mego kochanego miasta pod Warszawą, ale to ma kilka minusów, od konieczności dokładania się do mieszkania w Otwocku po niedogodności w kontaktach z moją kobietą. Ale tak ze dwa - trzy lata wstecz, to czemu nie.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 12 sty 2006, 20:29

Ależ bym się na trochę z domu wyprowadziła, taką jakąś mam wewnętrzną potrzebę... Ale na razie zrezygnuję z tego pomysłu... ;)
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"

Wróć do „Wszystkie inne tematy”