Jaka pozycja???
Moderator: modTeam
Jaka pozycja???
Witam. Ostatnio mam problemy z dochodzeniem. Nie mam problemu ze wzwodem, ale moge to robic 2 godz i nic. Jaka pozycja mnie uratuje zeby szybciej dojsc???
- Eisenritter
- Uzależniony

Szybka odpowiedź: próbuj wszelkie pozycje "od tyłu" oraz inne, dające partnerce możliwość zaciśnięcia mięśni wokół pochwy. To powinno dać dodatkowy bodziec. Do tego konieczne dobre nawilżenie.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
speed pisze:No wlasnie nie wiem co jest. Bardzo podnieca mnie ta kobieta, robie to z Nia od niedawna, a jednak cos jest nie tak. Prosze o pomoc!!!
moze za malo ja jeszcze znasz? a moze macie jakies problemy?watpliwosci?
albo po prostu za dluzo sie wstrzymujesz z dojsciem?
albo za czesto onanizujesz.. no nie wiem
- Wstreciucha
- Weteran

na raz kloda wystarczy, ale pozniej potrzebujecie jakiejs stymulacji
Moze za czesto to robicie
Moze nie traktuj jej jak ostatniej szansy, a pozadanie wmawiasz sobie z "braku laku"
A jak sie onanizujesz tez nie dochodzisz

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
-
złotooka kotka
- Weteran

bo jak sie okaze ze Twoja zdobycz ma konkurentke w Twojej wlasnej rece to jest bankowo zle z nia, ale nie z Toba
Ales mi Wstreciucha, przygadala. Mojemu tez sie zdazaja takie problemy. Jestem do niczego? Ide sie upic
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- Wstreciucha
- Weteran

złotooka kotka pisze:Jestem do niczego? Ide sie upic
zlotooka, zebysmy sie dobrze zrozumialy, ekspertem co do sexu nie jestem, a konkurentka w postaci reki mam na mysli - z Toba mu nie idzie, ale z reka tak - wiec czy aby dobrze mnie zrozumialas
-
złotooka kotka
- Weteran

Wstreciucha pisze:z Toba mu nie idzie, ale z reka tak
No niestety, dobrze.
Reka idzie OK (moja tez) , ustami tez OK, ale sex...<szubienica> Ale ja na pewno NIE jestem kloda.
Jestem totalnie zalamana tym ostatnio.
- Wstreciucha
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

Ale mnie nie zadowala, ze mu zrobie dobrze ustami czy reka...
Oral jest fajny, pieszczoty sa fajne, ale stanowczo nie jako rzeczy priorytetowe. Ja bym chciala normalnie, kuzwa, zeby konczyc jak Bog przykazal! A tu se mozna do usranej smierci pykac i nic z tego nie wychodzi.
Dobra, na przedwczesny wytrysk jest od consored sposobow, a na opozniony?
Oral jest fajny, pieszczoty sa fajne, ale stanowczo nie jako rzeczy priorytetowe. Ja bym chciala normalnie, kuzwa, zeby konczyc jak Bog przykazal! A tu se mozna do usranej smierci pykac i nic z tego nie wychodzi.
Dobra, na przedwczesny wytrysk jest od consored sposobow, a na opozniony?
- Wstreciucha
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

Nieczesto, raczej mozna powiedziec, ze rzadko, za rzadko.
I ja wiem, potrzeba nam wlasnie czestszych kontaktow, spokoju, odprezenia, niemartwienia sie co bedzie i jak bedzie, w teorii jestem przygotowana, ze hu hu!
Tylko przy praktyce... Jak bym sobie rozsadnie nie tlumaczyla to jest to potwornie dolujace. A to dalej nakreca sprezynke. I dupa wychodzi. Ale ja (on zreszta tez) sie nie potrafie od tego uwolnic.
I ja wiem, potrzeba nam wlasnie czestszych kontaktow, spokoju, odprezenia, niemartwienia sie co bedzie i jak bedzie, w teorii jestem przygotowana, ze hu hu!
Tylko przy praktyce... Jak bym sobie rozsadnie nie tlumaczyla to jest to potwornie dolujace. A to dalej nakreca sprezynke. I dupa wychodzi. Ale ja (on zreszta tez) sie nie potrafie od tego uwolnic.
złotooka kotka, no wlasnie - "wymagasz" a on sie "stresuje biedaczek
oczywiscie podswiadomie - bo ty oczekujesz ze on bedziemial dobrze w trakcie ciupcianka - i on chce sie wykazac - a praktyka wykazuje ze przy sekszeniu jak sie za bardzo chce to psinco z tego jest
zreszta ty zdajsie masz sama problem z wlasnym dobrze ?
moze troszke egoizmu ? zrobienie dobrze swojej kobiecie potrafi niesamowicie dowartosciowac faceta
od faceta nalezy wymagac jedynie ...... aby byl twardym
oczywiscie podswiadomie - bo ty oczekujesz ze on bedziemial dobrze w trakcie ciupcianka - i on chce sie wykazac - a praktyka wykazuje ze przy sekszeniu jak sie za bardzo chce to psinco z tego jest
zreszta ty zdajsie masz sama problem z wlasnym dobrze ?
moze troszke egoizmu ? zrobienie dobrze swojej kobiecie potrafi niesamowicie dowartosciowac faceta

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Wstreciucha
- Weteran

Nieczesto, raczej mozna powiedziec, ze rzadko, za rzadko.
To znaczy ze presja czasu i pewien stres Wam w tym przeszkadza
ale z tego co widze to raczej wlasnie stres, na nim i na Tobie ciazy dluza presja , dokladnie nie wiem czego ale mniemam, ze czasu, ograniczen co do swobodnosci - mieszkanie, wspollokatorzy no i oczywiscie codziennosc i to ze wciaz jestescie ale "nie jestescie" razem
A może masz w głowie blokade?
Takiego typu, że boisz się dojśc, bo myslisz ze guma pecnie i bedzie przechlapane?
A może boisz sie tego ze jak już byś wpadł to duzo ludzi się zdziwi, wiesz różnie może być, no i ja Ci wierze ze mozna się kochac dwie godziny i nic, ale sam pomyś sam fakt, kochasz sie z kims dwie godziny:) ie jest on przyjemny? Chyba ze już sex uwazasz za coś codziennego jak wyrzucenie smieci, musisz bo sie z kubła wysypuje?
Moja dziewczyna sie ostatnio przy stosunku martwiła ze nie moze dojsc. Już siebała ze nei dojdzie, no to zmienilismy pozycje na egzotyczna, mówi wam to coś? Jej łapki dolne w górze, najlepiej na szyji i jedziesz z koksem
nie mineło z 5 minut była najszczesliwszą kobietą pod gwiazdami, bo już ciemno było

Takiego typu, że boisz się dojśc, bo myslisz ze guma pecnie i bedzie przechlapane?
A może boisz sie tego ze jak już byś wpadł to duzo ludzi się zdziwi, wiesz różnie może być, no i ja Ci wierze ze mozna się kochac dwie godziny i nic, ale sam pomyś sam fakt, kochasz sie z kims dwie godziny:) ie jest on przyjemny? Chyba ze już sex uwazasz za coś codziennego jak wyrzucenie smieci, musisz bo sie z kubła wysypuje?
Moja dziewczyna sie ostatnio przy stosunku martwiła ze nie moze dojsc. Już siebała ze nei dojdzie, no to zmienilismy pozycje na egzotyczna, mówi wam to coś? Jej łapki dolne w górze, najlepiej na szyji i jedziesz z koksem

Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra 
-
złotooka kotka
- Weteran

Bender pisze:zreszta ty zdajsie masz sama problem z wlasnym dobrze ?
Ale ja nie umiem. Jeszcze. Mi jest dobrze, milo, fajnie, ale nie skoncze na razie chocby i cala noc to trwalo.
Wstreciucha, ja wiem ze to stres. Ja wiem, ze mam sie wylaczyc, nie myslec etc. Ale co z tego, ze wiem jak nie potrafie wykonac? Licze tylko na to, ze za 6 miesiecy jak bedziemy juz razem non stop to sie szybciutko naprawi. Ale teraz jest to stanowczo denerwujace. I kazdy nieudany raz (bo nie jest to zawsze, czasem jest OK) wpedza nas w gorszy nastroj. Mam swiadomosc, ze to totalnie zle dla naszego zwiazku i staram sie z tym walczyc, tylko czasem nedznie mi wychodzi.
U mnie zadnych obaw o gumki itp. nie ma, bo problem wystepuje zarowno w gumkach jak i bez.
złotooka kotka pisze:Mam swiadomosc, ze to totalnie zle dla naszego zwiazku i staram sie z tym walczyc, tylko czasem nedznie mi wychodzi.
jedna mała rada, przestać walczyć, zacząć się znów kochać.

"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
-
złotooka kotka
- Weteran

robinho pisze:jedna mała rada, przestać walczyć, zacząć się znów kochać.
Przeciez my sie kochamy jak tylko jest okazja. Tylko czasem z roznym skutkiem
złotooka kotka pisze:robinho napisał/a:
jedna mała rada, przestać walczyć, zacząć się znów kochać.
Przeciez my sie kochamy jak tylko jest okazja. Tylko czasem z roznym skutkiem
Z Twoich poprzednich postów jasno wynika dla mnie że jesteście dojrzałym związkiem ze swoim facetem, ale wydaje mi się że nie opuściło Was "młodzieńcze" "nastawienie na wynik". A ja mówię zacznijcie się kochać, a nie zmierzac do mety, którą jest wzajemny orgazm. Tam dotrzecie nim sie spostrzeżecie.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”