Organy wielokrotnego użycia?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 sty 2006, 18:40

jabłoń pisze:Mavericku, świat aktualnie stoi na krawędzi chaosu i: albo katastrofy albo przejścia do następnego - wyższego etapu rozwoju.

Nalezysz moze do jakiejs sekty? Juz wczesniej mialem sie o to spytac :)
Ale skoro tak piszesz, to widac sie na tym znasz. Wiec napisz mi co to jest chaos, kiedy nastapi i skad masz ta wiedze (nazwiska naukowcow, prace naukowe, dobrze byloby jakies artykuly z zagranicznych pism popularno naukowych). chetnie sie doedukuje.

jabłoń pisze:Chyba widzisz różnicę pomiędzy światem globalnej wioski z bombą atomową a czasami Kolumba lub jaskiniowców

Nie istnieje cos takiego jak globalna wioska :)
jabłoń pisze:I dlatego czas najwyższy aby zacząć myśleć i to również w kategoriach prawnych właśnie o przyszłych ludziach i jakości ich życia na ziemi.

To moze, jak ludziom ktorzy sie urodza za 500 lat nie bedzie sie podobalo ze dzis robi sie przeszczepy, wytocza nam procesy? Fajnie byc skazanym na np 50 lat wiezienia 400 lat po swojej smierci. Ma to tyle samo sensu co wytaczanie procesow w imieniu ludzi nienarodzonych i niepoczetych.
TedBundy pisze:tu się zgadzam bez zastrzezeń, niedługo historia zatoczy koło i przywrócony zostanie ustrój oparty na honorze,patriotyźmie, sprawiedliwości społecznej, przyzwoitości oraz równych szansach dla każdego....

Koncz wasc. Bo to juz sie robi smieszne. Chyba zaczne banowac za te socjalistyczne bzdury.
TedBundy pisze:Swoją drogą, nie dziwię się dlaczego faszyzm przetrwał i bujnie rozkwitł w hitlerowskich Niemczech. Zupełnie się nie dziwię

Od kiedy to Niemcy jedza pizze i makaron <hahaha> ??
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 16 sty 2006, 19:56

TedBundy pisze:niedługo historia zatoczy koło i przywrócony zostanie ustrój oparty na (...), patriotyźmie, sprawiedliwości społecznej, przyzwoitości, (...)

nawet jeśli, w co wątpię, to mam nadzieję nie doczekać tych czasów <fuckoff>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 16 sty 2006, 22:07

Maverick pisze:Nalezysz moze do jakiejs sekty? Juz wczesniej mialem sie o to spytac

NO pewnie ! do sekty sekciarskiej <regulamin> <evilbat>

Maverick pisze:chetnie sie doedukuje.

Kochany ! za taką szczegółową edukację się słono płaci ! Ty jako liberał powinieneś to rozumieć. Oryginalna wiedza ma swoją cenę... Musisz się zapisać do mojej sekty a nie mi tu podskakiwać : )

<diabel>
Maverick pisze:jabłoń napisał/a:
I dlatego czas najwyższy aby zacząć myśleć i to również w kategoriach prawnych właśnie o przyszłych ludziach i jakości ich życia na ziemi.

To moze, jak ludziom ktorzy sie urodza za 500 lat nie bedzie sie podobalo ze dzis robi sie przeszczepy, wytocza nam procesy? Fajnie byc skazanym na np 50 lat wiezienia 400 lat po swojej smierci. Ma to tyle samo sensu co wytaczanie procesow w imieniu ludzi nienarodzonych i niepoczetych.

Taaa. Typowe krótkowzroczne spojrzenie liberała... jak proces albo więzienie mu nie grozi to już klapy na oczach <belt>

Ogólnie rzecz biorąc Mavericku - w moim odczuciu dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu.... i pozwolisz, że nie bedę tego szczegółowo uzasadniać... <foch>
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 sty 2006, 23:29

Zgadza sie, dyskusja ze mna nie ma sensu, poniewaz zadaje niewygodne pytania i sprawiam, ze sie niezle osmieszasz. Tak samo jak z tym tekstem, ze liberal jest krotkowzroczny. Fakt, mam minus trzy czwarte dioptrii, ale tylko taka krotkowzrocznosc mnie cechuje. Ty zas nie umiejac w ogóle uargumentowac swoich przekonan, przepraszam - nie umiejac przedstawic wiarygodnych dowodow potwierdzajacych twoje slabe jak kawa zbozowa argumenty, uciekasz sie do zakonczenia dyskusji.
I dobrze, poniewaz jak widze niczego sie nei dowiem, poza prawdami ktore dla ciebie sa tak swiete i oczywiste, ze nie potrzeba ich dowodzic. W innym topiku, o gospodarce, z tego co pisalas wywnioskowalem, ze jestes 100% socjalistka. I zdanie podtrzymuje, gdyz nie potrafisz nic innego jak rzucac haslami, ktore trafia moze do zidiocialego spoleczenstwa, do wyborcow Andrzeja Leppera czy sporej czesci wyborcow PiSuarow, ale jak sie nad nimi chwile zastanowic to pekaja niczym banka mydlana.

I nie odbierz mnie zle, nie mam nic do ciebie. Mozesz miec swoje przekonania, baaa, mozesz ukladac sobie wedlug nich swoje zycie. I tym roznie sie ja od ciebie.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 17 sty 2006, 07:35

Maverick pisze:Fakt, mam minus trzy czwarte dioptrii, ale tylko taka krotkowzrocznosc mnie cechuje. Ty zas nie umiejac w ogóle uargumentowac swoich przekonan, przepraszam - nie umiejac przedstawic wiarygodnych dowodow potwierdzajacych twoje slabe jak kawa zbozowa argumenty, uciekasz sie do zakonczenia dyskusji.

no nietestety, jabłoń, cieniutka ta Twoja teoria jak sik kormorana z rana. <hahaha>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 17 sty 2006, 08:02

Maverick pisze:Koncz wasc. Bo to juz sie robi smieszne. Chyba zaczne banowac za te socjalistyczne bzdury.

alternatywą na prostackie pojmowanie liberalizmu jest zdrowe, odżywcze spojrzenie "drugiego obozu", panie Mav....... <evilbat>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 sty 2006, 08:36

TedBundy pisze:
Maverick pisze:Koncz wasc. Bo to juz sie robi smieszne. Chyba zaczne banowac za te socjalistyczne bzdury.

alternatywą na prostackie pojmowanie liberalizmu jest zdrowe, odżywcze spojrzenie "drugiego obozu", panie Mav....... <evilbat>
Daruj sobie te przymiotniki. Jak bym byl krolem, to zakazalbym wszelkich przejawow socjalizmu, tak samo jak dzis zakazany jest nazizm i faszyzm. Tzn moglbys sobie byc socjalista, ale nie moglbys glosic tego typu bredni jak "prostackie pojmowanie liberalizmu" (jak ty nawet nie wiesz co to liberalizm) albo "odzywcze spojrzenie drugiego obozu".

Na tym konczymy ten off topik. <cisza>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 17 sty 2006, 11:22

Maverick pisze:Jak bym byl krolem, to zakazalbym wszelkich przejawow socjalizmu,

To by raczej donikąd nie prowadziło, co najwyżej doprowadziłoby Ciebie do doznania zaszczytu bycia zgilotynowanym albo powieszonym na latarni :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 17 sty 2006, 13:40

robinho pisze:Fakt, mam minus trzy czwarte dioptrii, ale tylko taka krotkowzrocznosc mnie cechuje. Ty zas nie umiejac w ogóle uargumentowac swoich przekonan, przepraszam - nie umiejac przedstawic wiarygodnych dowodow potwierdzajacych twoje slabe jak kawa zbozowa argumenty, uciekasz sie do zakonczenia dyskusji.

no nietestety, jabłoń, cieniutka ta Twoja teoria jak sik kormorana z rana.

Co kurna ? ? : ) Jakie dowody mam Wam przedstawić ? Że białe jest białe a czarne czarne ? Wystarczy chyba zdrowy rozsądek ?

Co to jest człowiek - czy można z człowieka wyekstraktować ciało ? Najprościej i najkrócej człowiek składa się z ciała, uczuć, intelektu i ducha. Wszystko jest pomieszane.

I dlatego powiedzcie mi łaskawie mądrale kim będzie istota, która będzie się składać z:

1. Mózgu mojego
2. Serca przeszczepionego z Robinho
3. Reszta ciała przeszczep z Sir Charles'a

NO kto to bedzie ? Kto ?!!

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 17 sty 2006, 13:47

jabłoń pisze:Najprościej i najkrócej człowiek składa się z ciała, uczuć, intelektu i ducha. Wszystko jest pomieszane.

Z ciała to ja się tak samo składam jak z samochodu, który prowadzę. Powiesz, że mogę wysiąść? OK - wobec tego skladam sie z ciała tak, jak z łóżka szpitalnego, do którego jestem przykuty. :]
jabłoń pisze:I dlatego powiedzcie mi łaskawie mądrale kim będzie istota, która będzie się składać z:

1. Mózgu mojego

NO kto to bedzie ? Kto ?

No to bedziesz Ty w moim ciele i z sercem Robinho. :)
jabłoń pisze:Jakie dowody mam Wam przedstawić ? Że białe jest białe a czarne czarne ? Wystarczy chyba zdrowy rozsądek ?

Zauważ, że Ci wszyscy perswadują, że jesteś koniem. Kupisz sobie to siodło wreszcie? :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 sty 2006, 13:48

Sir Charles pisze:To by raczej donikąd nie prowadziło, co najwyżej doprowadziłoby Ciebie do doznania zaszczytu bycia zgilotynowanym albo powieszonym na latarni

Nie sadze :) No bo niby dlaczego :)
jabłoń pisze:Jakie dowody mam Wam przedstawić ? Że białe jest białe a czarne czarne ?

No nie wiem, niektorzy sa daltonistami i ty chyba do takich nalezysz ;)
jabłoń pisze:I dlatego powiedzcie mi łaskawie mądrale kim będzie istota, która będzie się składać z:

1. Mózgu mojego

NO kto to bedzie ? Kto ?
Jak to kto, to bedzie ktos kto wyglada jak Charlie, bedzie zamilowanym motocyklista, ale niestety slabe zdolnosci intelektualne nie beda mu pozwalaly na obslugiwanie tak skomplikowanego urzadzenia jakim jest motocykl <hahaha>
Bedzie to czlowiek nieszczesliwy, bo nie bedzie mogl spelniac swych pasji <hahaha>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 sty 2006, 14:04

Maverick pisze:ktos kto wyglada jak Charlie, bedzie zamilowanym motocyklista, ale niestety slabe zdolnosci intelektualne nie beda mu pozwalaly na obslugiwanie tak skomplikowanego urzadzenia jakim jest motocykl

chyba to sobie wydrukuje jako opis naszej uduchowionej kolezanki

jestem ateistka wrazie potrzeby, wrazie nieszczescia, choroby, wypadku chce zyc i chromole, .że ktos mi wmawia, że mam dusze.

Jesli ktos wierzy w to co ty to sobie nie da nic przeszczepic. ale dla czego chcesz odebrac ta szanse mi

a mam kolege który moze umrzec, on mam zone małe dziecko. ale co ty o takich rzeczach mozesz wiedziec, moze i cierpie na nadmiar uczuc i emocji, ale wole to njiz byc tak zimna i pozbawiona pewnych cech
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 17 sty 2006, 14:06

Dzindzer pisze:Jesli ktos wierzy w to co ty to sobie nie da nic przeszczepic. ale dla czego chcesz odebrac ta szanse mi

To jest totalnie zasadnicze pytanie. Ale odpowiedź już niestety padła. "Dla dobra i czystości gatunku". <zalamka>
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 17 sty 2006, 14:27

Wy biedne ofiary propagandy lekarzy oraz strachu przed śmiercia - a przeszczepiajcie się.

Tylko życzę sobie, żeby każdy z przeszczepem miał oznaczenie - cobym wiedziała z kims sobie dziecka nie zrobić. Tak jak ta żywność genetycznie modyfikowana....

Chyba mam prawo wiedziec ?

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 17 sty 2006, 14:30

jabłoń pisze:Tylko życzę sobie, żeby każdy z przeszczepem miał oznaczenie

Mhm - a żydom opaski na ramię.

Masz prawo się co najwyżej zapytać. Ryzyko jest Twoje.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 sty 2006, 14:33

jabłoń pisze:Wy biedne ofiary propagandy lekarzy oraz strachu przed śmiercia

a ja sie zastanawiałam kto najwiecej propagandy sieje
to juz mam odpowiedz lekarze na całym swiecie, co spisek, normalnie rozszyfrowałas ich bezbłednie <hahaha>

jabłoń pisze:Tak jak ta żywność genetycznie modyfikowana....

wole byc jak zmodyfikowane zarcie pełna zycia, cieszaca sie nim niz umierac jak zwykła roslinka
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 17 sty 2006, 14:36

Sir Charles pisze:Cytat:

Masz prawo się co najwyżej zapytać. Ryzyko jest Twoje

A ja sądzę, że skoro żeby mi nie zabrano nery muszę to uprzednio zgłosić w specjalnym rejestrze (domniemanie zgody - swoja drogą prawn nadużycie i zwykłe chamstwo lobby lekarskiego)

to chyba mam również prawo uzyskać informację ze stosownego rejestru, że taki to a taki mój abszyfikant i kandydat na męża żyje sobie ... np. z nerą mojego wujka albo .... o z mojego ojca sercem, dajmy na to odmrożonym po kilku latach i mu wszczepionym .... ?

Fajne wizje co ?! To właśnie gotujecie ludziom.... Wy INTELIGENCI..... <hahaha>

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 sty 2006, 14:40

jabłoń pisze:to chyba mam również prawo uzyskać informację ze stosownego rejestru,

o tajemnicy lekarskiej, ocgronie danych osobowych słyszałas

jabłoń pisze:Fajne wizje co ?! To właśnie gotujecie ludziom.... Wy INTELIGENCI..... .hahaha.

wizja raczej powstała w dosc mało rozwinietym mózgu
ale co ja sie bede rozpisywała nad poziomem pewnych osób
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 17 sty 2006, 14:51

Sir Charles pisze:jabłoń napisał/a:
Najprościej i najkrócej człowiek składa się z ciała, uczuć, intelektu i ducha. Wszystko jest pomieszane.

Z ciała to ja się tak samo składam jak z samochodu, który prowadzę. Powiesz, że mogę wysiąść? OK - wobec tego skladam sie z ciała tak, jak z łóżka szpitalnego, do którego jestem przykuty.

Kochany szanuj Ciało - bo ma takie same prawa jak duch, z którym Ty się jak widzę utożsamiasz. Poza tym, to nie byłabym ja jeśli miałabym męskie ciało bo ja się uważam, za kobietę.... i co ?

Dzindzer pisze:a ja sie zastanawiałam kto najwiecej propagandy sieje
to juz mam odpowiedz lekarze na całym swiecie, co spisek, normalnie rozszyfrowałas ich bezbłednie

Dzindzer ! Pewnie ! Czy Ty sobie wyobrażasz jakie oni widzą w tym możliwości dla siebie jako "kasty" ? Nie dość, że kasa to jeszcze władza równa Bogu nieomalże. Władza nad życiem i śmiercią....

Dzindzer pisze:jestem ateistka wrazie potrzeby, wrazie nieszczescia, choroby, wypadku chce zyc i chromole, .że ktos mi wmawia, że mam dusze.

Oprócz wspominanej już przeze mnie degeneracji cielesnej gatunku również powstaje szereg innych problemów natury psychicznej. Jak Ty sobie wyobrażasz swoje życie po przeszczepie ? Z czym Ty siebie samą utożsamiasz? Czy pasowałoby Ci np. jeśli przeszczepiono by Ciebie do ciała faceta albo np. karlicy ? W takiej formie chcesz żyć czy dalej jako Dzindzer z ładnym biustem ?

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 sty 2006, 15:00

jabłoń pisze:Czy pasowałoby Ci np. jeśli przeszczepiono by Ciebie do ciała faceta albo np. karlicy

jak mnie przeszczepic do innego ciała, o czym my w ogóle mówimy ??
wyobrazam sobie zycie z nieswoja, potem juz moja, watroba. Jasne, ze uległo by zmianie, musiała bym bardziej uwazac na siebie, troche, a nawet bardziej zmienic zycie, al;e to juz wympogła by na mnie choroba

jabłoń pisze:W takiej formie chcesz żyć czy dalej jako Dzindzer z ładnym biustem ?

chyba bym wolała taka forme, za bardzo kocham zycie. Kidys bywało róznie teraz je bardzo doceniam, zarówno swoje jak i zycie innych
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 17 sty 2006, 15:04

Dzindzer pisze:jabłoń napisał/a:
Czy pasowałoby Ci np. jeśli przeszczepiono by Ciebie do ciała faceta albo np. karlicy

jak mnie przeszczepic do innego ciała, o czym my w ogóle mówimy

Z wątrobą to jest sytuacja prosta. Ale wyobraź sobie, że po wypadku Cię tak zmasakrowało, że do dalszego użytku nadaje się tylko mózg (ponoć mózg = Ja) i trzeba Cie "przełożyć" do innego ciała albo prościej np. zmasakrowało Ci twarz i trzeba Ci czyjąs inną facjatę doczepić...

Od wątroby sie zacznie ale w zasadzie nie ma tu istotnej różnicy... przeszczep organu jest przeszczepem. Dla mnie to jakiś senny koszmar.... <boje_sie>

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 sty 2006, 15:16

jabłoń pisze:"przełożyć" do innego ciała albo prościej np. zmasakrowało Ci twarz i trzeba Ci czyjąs inną facjatę doczepić...

to sytuacja hipotetyczna, przeciez mikt nie odklei komus mordeczki i nie rzyczepi mi
ale jak juz teroretyzowac to dobra

Zwolała bym operacje plastyczna
ale skoro trzeba bym miała buzie innej osoby to niech bedzie
skoro mam mies c inne ciało zaakceptuje jakoś to. Jak mnie wszczepia w faceta to zostane gejem
zrozum ostatnio mam silna potrzebe życia
jabłoń pisze:Dla mnie to jakiś senny koszmar....

własnie tu sie zgadzam, twoja wizja to senny koszmar, zycze ci bys nigdy nie stawała przed takim wyborem
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 sty 2006, 16:08

jabłoń pisze:o z mojego ojca sercem, dajmy na to odmrożonym po kilku latach i mu wszczepionym .... ?

Fajne wizje co ?! To właśnie gotujecie ludziom.... Wy INTELIGENCI.....

Ale przynajmniej wiemy, ze serce to nie kotlet schabowy i aby sie nadawalo do przeszczepu musi byc swieze, a nie odmrazane (pewnie jeszcze w mikrofali z programem "auto defrost" <hahaha> )

Jablon, nie chcesz miec dziecka z kims po przeszdczepie, bo oznacza to ze jest slaby gatunkowo? A jak zajdziesz z kims w ciaze i dopiero potem bedzie potrzebowal przeszczepu, to zabijesz to dziecko? Tak pytam.
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 17 sty 2006, 16:15

Maverick pisze:Ale przynajmniej wiemy, ze serce to nie kotlet schabowy i aby sie nadawalo do przeszczepu musi byc swieze, a nie odmrazane (pewnie jeszcze w mikrofali z programem "auto defrost" )

Maverick pisze:Jablon, nie chcesz miec dziecka z kims po przeszdczepie, bo oznacza to ze jest slaby gatunkowo? A jak zajdziesz z kims w ciaze i dopiero potem bedzie potrzebowal przeszczepu, to zabijesz to dziecko? Tak pytam.

Mavericku, błagam nie bądź taki szczegółostwkoy i kazuistyczny.... i nudny.... staraj się zrozumieć ISTOTĘ. Ale po raz ostatni wykażę swoją dobrą wolę, bo przecież chcę żebyś się zapisał do tej mojej sekty <evilbat> <pejcz> <hahaha>

Tak wiem, że serce musi byc świeże, ale na pewno wymyślą cos żeby je zamrażać tak jak juz wymyślili to odnośnie spermy.... Nie - nie zabiję dziecka, jeśli po jego zrobieniu okaza się, że ojciec miał słaby jakis tam organ.

Zrozum - CHODZI O ZASADĘ.

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 sty 2006, 16:20

nie chodzi tu o ludzkie zycie
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 17 sty 2006, 16:26

wiesz zasady chyba czesto przestaja obowiazywac jesli chodzi o zycie, to tak jak np z lekarzem ktory cos tam kradnie dla ratowania zycia. Trzymac sie zasad czy ratowac zycie? Ja wybieram to drugie, bo zycie nie ma ceny
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 17 sty 2006, 17:04

jabłoń pisze:Poza tym, to nie byłabym ja jeśli miałabym męskie ciało bo ja się uważam, za kobietę.... i co ?

Twoja płeć jest zakodowana w mózgu, a jajniki są tylko jej przejawem, a nie żródłem :> Zaskoczona? :D
jabłoń pisze:albo prościej np. zmasakrowało Ci twarz i trzeba Ci czyjąs inną facjatę doczepić...

To znaczy - lepiej nie żyć, albo żyć bez twarzy...? :| Facjat się chyba, z tego co wiem, nie doczepia, tylko modeluje... :>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 sty 2006, 17:19

Facjat się chyba, z tego co wiem, nie doczepia, tylko modeluje... chytry

a szkoda, bo bym nie jednej lasce ukradła <diabel>
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 sty 2006, 18:52

Juz byl niedawno 1 przeszczep twarzy.

A ja zaraz w samouwielbienie popadne, bo jak sobie pomysle jakim bym byl swietnym monarcha :D Zwlaszcza jak porownac sie do nazistowskich zapedow co poniektorych :)
Zdrowy rozsadek rzadzi :) <banan>
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 17 sty 2006, 19:14

Dzindzer pisze:Cytat:

nie - chodzi tu o ludzkie zycie

Mi też chodzi o LUDZKIE ŻYCIE.

Sir Charles pisze:jabłoń napisał/a:
Poza tym, to nie byłabym ja jeśli miałabym męskie ciało bo ja się uważam, za kobietę.... i co ?

Twoja płeć jest zakodowana w mózgu, a jajniki są tylko jej przejawem, a nie żródłem Zaskoczona?

Dzięki, niedoszły magistrze za pouczenie... Szkoda tylko, że niepotrzebnie no i zupełnie nie w temacie... Na marginesie, z tą płcią i jej zakodowaniem to róźnie bywa. Są ludzie, tzw. obojnacy prawdziwi u których naprawdę nie da się stwierdzić z całą pewnością do której właściwie płci się zaliczają. Cechy żadnej z 2 płci nie przeważają.

Elspeth pisze:Trzymac sie zasad czy ratowac zycie? Ja wybieram to drugie, bo zycie nie ma ceny

Ale co to znaczy "ratować życie" i że "życie nie ma ceny"... bez banałów i komunałów proszę.... hitlerowcy też wywołali wojnę bo brakowało im przestrzeni życiowej...

Wróć do „Wszystkie inne tematy”