jabłoń pisze:hitlerowcy też wywołali wojnę bo brakowało im przestrzeni życiowej...
a jak pięknie sie popierali o twierdzenia o czystości rasy i innych tezach
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:jabłoń napisał/a:
hitlerowcy też wywołali wojnę bo brakowało im przestrzeni życiowej...
a jak pięknie sie popierali o twierdzenia o czystości rasy i innych tezach

....

jabłoń pisze:Wystarczy chyba zdrowy rozsądek ?
jabłoń pisze:Wy INTELIGENCI.....
jabłoń pisze:Wy biedne ofiary propagandy lekarzy oraz strachu przed śmiercia - a przeszczepiajcie się.
jabłoń pisze:Dzięki, niedoszły magistrze za pouczenie...
a my tu tacy mili i kulturalni staramy sie być.jabłoń pisze:Szkoda tylko, że niepotrzebnie no i zupełnie nie w temacie... Na marginesie, z tą płcią i jej zakodowaniem to róźnie bywa. Są ludzie, tzw. obojnacy prawdziwi u których naprawdę nie da się stwierdzić z całą pewnością do której właściwie płci się zaliczają. Cechy żadnej z 2 płci nie przeważają.
jabłoń pisze:Nie moja wina, że niektórzy działają na podstawie skojarzeń prostych jak u psa Pawłowa...
TedBundy pisze:Jabłonka na tym forum jest jedną z najinteligentniejszych kobiet, mimo pewnych poglądowych różnic zdania nie zmieniłem

jabłoń pisze:Dzięki, niedoszły magistrze za pouczenie...
jabłoń pisze:Na marginesie, z tą płcią i jej zakodowaniem to róźnie bywa.
TedBundy pisze:nie do końca zgadzam się z Jabłonką odnośnie roli i wagi czy rangi przeszczepów
TedBundy pisze:ale to co zaprezentował powyżej głównie Charlie i Mav to już nie dyskusja, a ordynarne chamstwo..
Kończ. Wstydu oszczędź. Sobie.jabłoń pisze:Dobra Panie i Panowie - chyba będę powoli kończyć tę dyskusję.
jabłoń pisze:Niestety CZAS i doświadczenie będzie musiało nam pokazać, kto miał rację w temacie.

jabłoń pisze:nie wierzysz w nieśmiertelność duszy
jabłoń pisze:się po prostu boisz śmierci

jabłoń pisze:NO bingo ! Czyli po cholerę przeszczep ? I tak umrzemy - kwestia czasu...
Andrew pisze:Bzdura ! kazdy sie boi smierci , kto mówi inaczej , jest kretynem co nie wie co mówi , i bez personalnego odbioru moich słów proszę !
zgadzam sie w 100 %. Ja sie boje. Mam sie wstydzic ?
Dzindzer pisze:sama nie wiem jak nazwac co czuje kiedy mysle o smierci, nie chce by nadeszła, ale czy samej smierci sie boje nie wiem. nie wiem czy to jest strach, na pewno cos co jest sliniejsze ode mnie, bardzo mi dalekie, zimne i czasami przerazajace. Chociaz miałam taki moment w zyciu, ze myslałam, że umieram. Nie zycze nikomu
Andrew pisze:Albo jutro !
Dzindzer pisze:czasami człowiek ma jakas chwile takiej zadumy nad tym wszystkim
Dzindzer pisze:normalnie nie mysle o smierci, bo to by mnie ograniczało w jakis sposób
cubasa pisze:Szczegolnie gdy umrze bliska nam osoba

Andrew pisze:Bzdura ! kazdy sie boi smierci , kto mówi inaczej , jest kretynem co nie wie co mówi
Yasmine pisze:Boje sie nicosci i tego,ze nie bedzie mnie, mojego ja, istnienia.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 494 gości