mrt pisze:Co kto lubi. Mi smakuje. Jedni wolą kuchnię francuską, inni bawarską
Mam złe wspomnienia związane z tą knajpą, ale opowiem na miejscu
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ciekawski pisze:Mam złe wspomnienia związane z tą knajpą, ale opowiem na miejscu
gracja pisze:Szkoda, o 18 będę sie produkować na egzaminie, nie wiem, do której sie przeciagnie . Next time
Olivia pisze:Gracjo, a nie możesz dojechać po prostu?
Ciekawski pisze:Z Arkadii mam 10 minut autobusem do siebie, więc pewnie trochę czasu posiedzę

Olivia pisze:Gracjo, a nie możesz dojechać po prostu?
Tyle, ze exam jest ustny, kolejka jak po mięso. Może to potrwać wieczność. Byłam na takim, który trwał prawie do 23. Zobaczymy co da się zrobić gracja pisze:Zobaczymy co da się zrobić
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Bo będziemy w Bierhalle uprawiać zwierzęcy seks w oparach sadomasochistycznej namiętności oblekanej lateksem.
agna 24 pisze:tylko sie spytalam w jakim celu....
agna 24 pisze:ale skoro mnie nikt nie zaprasza, to nie wazne

mrt pisze:Moon> W poniedziałek jeszcze idę, bo chcą ze mną pertraktować. Jak im się uda mnie przekonać finansowo, to zostanę, jak nie, to powiedziałam, że im dam kogoś na staż. Mam nadzieję, że głowy nie stracisz w razie czego.
<browar> Z Arkadii mam 10 minut autobusem do siebie, więc pewnie trochę czasu posiedzę
cubasa pisze:Moon też bedzie pasować Arkadia. Ale czy czas jej bedzie odpowiadal co?

ptaszek pisze:to wtedy na chatę do tego, kto ma najbliżej jezor2
Olivia pisze:jak przez żałobę zamknęli knajpę? chytry

Ciekawski pisze:w prawo, takim korytarzem ładnie wymalowanym do samej knajpy.
Najwyzej kogos się zapytam.Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 467 gości