Temat:dzieci
Spotkanie w Warszawie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ciekawski pisze: Unlucky_sink?
Unlucky przyjechala <szczeka do ziemi>. Zle Slaska ? Ale fajnie
Ostatnio zmieniony 01 lut 2006, 11:50 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Yasmine pisze:Unlucky przyjechala <szczeka do ziemi>. Zle Slaska ? Ale fajnie
Unlucky moglas powiedziec zabralybysmy sie
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Ptaszek - jeśli nie studiujesz zaocznie, to ferie masz do 19, bo 17 to piątek
Mnie nie będzie w Wawie 13-19, więc tak czy inaczej spotkania nie będą tak wartościowe, bueheheh
Było naprawdę fajnie.
Mnie nie będzie w Wawie 13-19, więc tak czy inaczej spotkania nie będą tak wartościowe, bueheheh
Było naprawdę fajnie.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- unlucky_sink
- Maniak

Unlucky_sink?
Unlucky przyjechala <szczeka do ziemi>. Zle Slaska ? Ale fajnie
Cubasa miał ze mnie zrobić niespodziankę wieczoru
Olivia pisze:A pewnie! I super dziołcha z Niej, choć tak młoda...
Cieszę się, że Cię poznałąm
wysłałam Ci coś na priva "Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Jak ktoś zamierza powracać do pomysłu wybierania miss forum, to możecie sobie odpuścić. Stwierdzam, że miss zostaje Unlucky_sink. Jest bez zarzutu wyglądowo i intelektualnie. Normalnie aż nie ma się do czego przyczepić... Gdybym była facetem, natychmiast bym zachciała być z nią do końca życia. Jestem zachwycona. Od A do Z!
To tyle do wiadomości facetów.
Ciekawski - fajny i od razu go polubiłam
To tyle do wiadomości facetów.
Ciekawski - fajny i od razu go polubiłam
Ciekawski bardzo sympatyczny, rozmowny, towarzyski facet. Ogolnie bardzo pozytywne wrażenie.
Unlucky_sink, ogromna szkoda, że mieszka, aż w Rybniku!
Tyle powiem
prawda?
Nikt mi nie może zarzucić, że nie byłaś niespodzianką wieczoru
Nawet Olivia, ktora wiedziala, że przyjedziesz, była mocno zdziwiona ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Unlucky_sink, ogromna szkoda, że mieszka, aż w Rybniku!
mrt pisze:Gdybym była facetem, natychmiast bym zachciała być z nią do końca życia.
prawda?
Perspektywa pisze:Cubasa miał ze mnie zrobić niespodziankę wieczoru
Nikt mi nie może zarzucić, że nie byłaś niespodzianką wieczoru
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Ludziska ogółem dopisali. Moja opinia:
Cubasa - uśmiechnięty, wychowany, dowcipny
Eng - trochę zawieszony w czasie i przestrzeni, ale baaardzo pozytywnie go odebrałem.
Fish - heh, wesołek, wygadany i bardzo na poziomie koleś
Kurek (?) - czyli luby Moon. Porządny człowiek, z którym można na spokojnie się dogadać kiedy wszyscy wokół wrzeszczą i rechoczą, hehe
Pora na damską część widowni:
Moon - nie no, nie dość że na forum to jeszcze w realu się z nią dogaduje aż się kurzy. Świetna osoba
i faktycznie ładniejsza na żywo niż na zdjęciach.
Mrt - też od razu ją polubiłem - co prawda najwidoczniej nie miałem czasu się o tym przekonać, ale nie pozostawiła wrażenia tak bezwzględnej osoby jaką jest na forum. Wszystko in plus.
Olivia - przegada wszystkich, zawsze i wszędzie
Rozrywkowa, trochę roztargniona osoba. Inaczej ją sobie wyobrażałem, co nie znaczy że się rozczarowałem. Przeciwnie.
Sophie & Foxy Lady (right?) - nie gadaliśmy praktycznie wcale, tak się jakoś zrobiło. Niemniej jednak pozytywne wrażenie.
Unlucky_sink - heh, podpisuję się pod resztą komentarzy. Wygadana, sprawiająca bardzo dobre wrażenie, inteligentna i takie tam
Fiu, aż się zmęczyłem.
Cubasa - uśmiechnięty, wychowany, dowcipny
Eng - trochę zawieszony w czasie i przestrzeni, ale baaardzo pozytywnie go odebrałem.
Fish - heh, wesołek, wygadany i bardzo na poziomie koleś
Kurek (?) - czyli luby Moon. Porządny człowiek, z którym można na spokojnie się dogadać kiedy wszyscy wokół wrzeszczą i rechoczą, hehe
Pora na damską część widowni:
Moon - nie no, nie dość że na forum to jeszcze w realu się z nią dogaduje aż się kurzy. Świetna osoba
Mrt - też od razu ją polubiłem - co prawda najwidoczniej nie miałem czasu się o tym przekonać, ale nie pozostawiła wrażenia tak bezwzględnej osoby jaką jest na forum. Wszystko in plus.
Olivia - przegada wszystkich, zawsze i wszędzie
Sophie & Foxy Lady (right?) - nie gadaliśmy praktycznie wcale, tak się jakoś zrobiło. Niemniej jednak pozytywne wrażenie.
Unlucky_sink - heh, podpisuję się pod resztą komentarzy. Wygadana, sprawiająca bardzo dobre wrażenie, inteligentna i takie tam
Fiu, aż się zmęczyłem.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- ksiezycowka
- Weteran

Olivia pisze:zwłaszcza poznanie pewnej osoby. Bardzo się z tego cieszę...
No mówiłąs mi to juz na spotkaniu

fish pisze:Temat:dzieci
A ja na drugim końcu to tylko o jakims romantyźmie usłyszałam i tyle....
ptaszek pisze:ja mam niejakie "ferie" 13-17.02
Ja mam 11.02-17.02. Długaśnie nie ma co.
mrt pisze:Jak ktoś zamierza powracać do pomysłu wybierania miss forum, to możecie sobie odpuścić. Stwierdzam, że miss zostaje Unlucky_sink.
A ja stwierdzam żeś sie spóżniła spory czas, bo już to mówiłam ;P
cubasa pisze:Nikt mi nie może zarzucić, że nie byłaś niespodzianką wieczoruNawet Olivia, ktora wiedziala, że przyjedziesz, była mocno zdziwiona
Ta a ja juz sie z Ciekawskim pozanałam stoje kurtke chce zdejmowac i
kto to? Poczułam sie jak niedoinfomrowany głupek
Ciekawski pisze:Kurek (?)
Tak tu znany jako Kurek
Ciekawski pisze:i faktycznie ładniejsza na żywo niż na zdjęciach.
A nie mowiłam ;P
Ciekawski pisze:nie pozostawiła wrażenia tak bezwzględnej osoby
Dla mnei to Mrta jest bardziej w realu bezwzgledna własnie. A tutaj włąśnie nie
ptaszek pisze:szkoda, że już tu nie zagląda, może też by wpadła na któreś spotkanie.
Na jednym była...Tylko Ty dotrzec nie możesz ;P
Wróć do „Wszystkie inne tematy”