Andrew pisze:słowo powiesz, a wiecej mnie tu nie obaczysz , nie chce nikomu zawadzac
A Mav przestał być adminem po sprawie podpisu...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Mysiorek pisze:Przecież nie wszystkie posty są. Przy dawaniu warna, zazwyczaj (nie zawsze) TEN post się usuwa.
Ja widzialem.Koko pisze:Z ciekawości zapytam, kto widział posta, od którego (ponownie) się zaczęło? Kto wie o co chodzi z kobietą, której twarz (zresztą jako swoją) umieściła?
To jest druga czesc mojej twarzy - http://wiadomosci.onet.pl/1255353,12,1, ... ,item.html
Koko pisze:Jabłonka jest jaka jest, pewnie teraz zaciera ręce, a raczej jak przeczyta ten temat, ileż to emocji wzbudziła.
TedBundy pisze:brakuje tu zdecydowanie Jej komentarzy politycznych, zdecydowanie.....
Koko pisze:Z ciekawości zapytam, kto widział posta, od którego (ponownie) się zaczęło? Kto wie o co chodzi z kobietą, której twarz (zresztą jako swoją) umieściła?
Koko pisze:Można zamknąć ten topic?
Zart ofkors.Dzindzer pisze:
fish dajcie opcje mam to gdzies, czy wszystko jedno, albo mam wieksze zmartwienia.

I jemu i Jabłonce po pierwszym poście i to dożywotnie bym ja dała bana. Za takie indywidua podziekuje.Wstreciucha pisze:To samo bylo z Love Doctor.
Andrew pisze:koś mnie nikt nie banuje !
fish pisze:Jeszcze od Mysiora ale mojego warna proszę nie ruszać

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 459 gości