lollirot pisze:miłoooość to nie pluszooooowy miś ani kwiaaaaty
brutal

Moderator: modTeam

Marisa pisze:sama powiem do niego by mnie po prostu zerznoł.... .diabel.
jestem facetem i wiem że mu się to spodoba
takie rzeczy lubi kaaaażdy, kaaaażda tulko musi nadejśc na to odpowiedni momęt, jeżeli współżyjecie już ze sobą sporo czasu to nie ma na co czekać, wal prosto z mostu, a chłopak zerżnie cię jak siemasz.... JA NA JEGO MIEJSCU BYM TAK ZROBIŁ

Olivia pisze:"Kochanie, może byśmy odbyli stosunek płciowy, bo odczuwam napływ popędu seksualnego?"

Olivia pisze:To może lepiej: "Kochanie, może byśmy odbyli stosunek płciowy, bo odczuwam napływ popędu seksualnego?"

gracja pisze:Chłopcy, mówicie coś przed orgazmem oprócz "ooooooooch"?

Wstreciucha pisze:gracja pisze:Chłopcy, mówicie coś przed orgazmem oprócz "ooooooooch"?
"jezu, jezu , jezzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu"a taki jeden
Wstreciucha pisze:TFA pisze:Ja krzycze przed orgazmem: "ride with me away, my blue jeans is tight "
no prosze slowa wydaja sie znajome , ale nie pamietam Cie w sobie![]()
![]()

gracja pisze:Chłopcy, mówicie coś przed orgazmem oprócz "ooooooooch"?
slyszac ze strony niezwyklej kobiety /powoli ja poznajac/ tak kotek zerznij mnie ...ale to jak juz zblizamy sie do szcytu.....kiedy zaczynamy musze najpierw okladac ja slowami lekkiej masci zeby nie mowila mi ze jest tylko zwyczajna kielbaska ,,,,a ja wole zwyczajna 
Wstreciucha pisze:"jezu, jezu , jezzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu" chytry
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
gracja pisze:Chłopcy, mówicie coś przed orgazmem oprócz "ooooooooch"? chytry
Wstreciucha pisze:hej ! podebrales mi teksta mojego

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 700 gości