Sa na swiecie Antyperspiranty na pewno duzo wiecej daja przeciw przepoceniom sie
Obuwie trzeba do takich wyczynow lepsiajsze kupywac a nie jakies badziewie od skosnych
Czasem jadac autobusem, mlode dziewcze a czuc takie siuski od niej ze

Moderator: modTeam

Olivia pisze:Nie znoszę smrodu zgnilizny tytoniowej, jaką nasiąknięci są nałogowcy

TedBundy pisze:Gwarantuję, że oddech
Pegaz pisze:heh oddech tytoniowy zawsze podkreślam zawsze śmierdzi wiem bo pale

PRZYTULAK pisze:Zdalo by sie rowniez by kobitki czesciej sobie włosy myły, czasem sie czlowiek przytula a tu wali jak z ............
fajna82 pisze:Szczerze- nie umyta dupa faceta.
ciekawe doswiadczenia
mrt pisze:I świeci
truposz świeci?? Chyba po przechowaniu go kilka dni w "strefie zero" na Ukrainie
Aż dziw, że żywy człowiek może tak śmierdzieć. Ciekawy kiedy się mył ostatnio
W dodatku tłok. Na szczęscie to były tylko 2 przystanki.
opisania fetor. Wiem z doświadczenia jak to wali, bo jak kiedyś jechałem samochodem to 2 auta przede mna wywaliła się taka mieszanka rolnikowi na jezdnię. A było lato i 35 stopni. Pózniej musiała to Policja spzratac hehehe
<lodzik>
spotkałam tego pana kiedyś w tesco.myślałam, że jest dostawa ryb czy czegoś podobnego i dlatego jest taki smród. okazało się, że to była jego noga 
... po takim czymś censored pyrciną, niemytymi worami czy jak to nazwać w promieniu 100 metrów.. Dosłownie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 484 gości