Doszedl tylko raz, na koncu. Ale boi sie, ze dziewczyna mogla zajsc. Otwieral szybko kondona, nawalony byl. Boi sie ze uszkodzil go albo cos. Po skonczeniu zawiazal i podobno nic nie cieklo itp. Problem kumpla
Moderator: modTeam
Problem kumpla
Chlopak mial swoj pierwszy raz wczoraj. Niestety okropnie sie boi. Trzy razy podobno sie walili
Doszedl tylko raz, na koncu. Ale boi sie, ze dziewczyna mogla zajsc. Otwieral szybko kondona, nawalony byl. Boi sie ze uszkodzil go albo cos. Po skonczeniu zawiazal i podobno nic nie cieklo itp.
Aha, podobno przed przypadkowo chcial zalozyc kondona druga strona, zalozyl, nie chcial sie nawinac, odwrocil i zalozyl poprawnie. Ja osobiscie wiem, ze wydziela sie sluz facetowi, i w nim tez sa plemniki. Uzywali Durexow plemnikobojczych slim cos tam podwojnie nawilzanych. co mam chlopakowi powiedziec bo sra w gacie 
Doszedl tylko raz, na koncu. Ale boi sie, ze dziewczyna mogla zajsc. Otwieral szybko kondona, nawalony byl. Boi sie ze uszkodzil go albo cos. Po skonczeniu zawiazal i podobno nic nie cieklo itp. Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”