PROBLEM - POMOCY ~~
Moderator: modTeam
PROBLEM - POMOCY ~~
Witam , mam 15 lat jestem mlody nie mieszkam z ojcem mam dziewczyne z ktora chce uprawiac sex , i chcialem sie dowiedziec od was bo nie ma mi kto pomoc , jak to jest 1 raz , pewna osoba mi powiedziala ze facet ma tak jak kobieta blone tylko ze jak skora schodzi i nie chce zejsc cala to wtedy trzeba to zerwac ale mi to cos nie pasuje , takze prosze o pomoc ....DOkladnie chodzi mi oto czy 1-raz boli mnie czy tylko dziewczyne , czy nie mam sie czego obawiac i to tylko ja bedzie bolalo ...dziekuje za pomoc bye
- kot_schrodingera
- Weteran

Zanim dopadnie cię Olivka a moderator skasuje to wiedz że bajki opowiadasz. To nie boli
to jest przyjemne. Nic się nie bój tylko do roboty
Nigdy nie waliłeś
To dobre ćwiczenie
też nie boli <browar>
to jest przyjemne. Nic się nie bój tylko do roboty
Nigdy nie waliłeś
też nie boli <browar>Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
A gdzie ma facet niby tą błone mieć? Sądzac po tym co piszesz to chyba jednak jesteś na to troche za młody...
Ostatnio zmieniony 28 lut 2006, 21:43 przez Augusto, łącznie zmieniany 1 raz.
Blazej30 pisze:Zanim dopadnie cię Olivka a moderator skasuje
Jestem wzruszona.
Weź chłopcze się najpierw rozwiń tu i ówdzie, a potem bierz się za sex. Bo potem sa takie przypadki, że dziewczyna całą ciążę do lekarza nie chodzi, bo się boi nieletnia, że chłopaka zamkną.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Re: PROBLEM - POMOCY ~~
boy_boy pisze:Witam , mam 15 lat jestem mlody nie mieszkam z ojcem mam dziewczyne z ktora chce uprawiac sex , i chcialem sie dowiedziec od was bo nie ma mi kto pomoc , jak to jest 1 raz , pewna osoba mi powiedziala ze facet ma tak jak kobieta blone tylko ze jak skora schodzi i nie chce zejsc cala to wtedy trzeba to zerwac ale mi to cos nie pasuje , takze prosze o pomoc ....DOkladnie chodzi mi oto czy 1-raz boli mnie czy tylko dziewczyne , czy nie mam sie czego obawiac i to tylko ja bedzie bolalo ...dziekuje za pomoc bye
Jezeli cie boli jak sciagasz napletek to nie jest blona. To jest po prostu stulejka badz krotkie wedzidelko. Jak bedziesz probowal zerwac to zrobisz sobie blizny tylko.
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”