Ale wiadomo, ze kobiety posiadaja o wiele wieksza zdolnosc do orgaznizowania sie
a sam pomysl wydaje sie byc warty rozpatrzenia
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
A chodzi o lesbijstwo?
ale niczego nie mozna wykluczyc ;p Pomysł taki sobie. jezor Ale kto wie, może jakaś niewiasta forum się skusi.

Mysiorek pisze:A chodzi o lesbijstwo?
Sir Charles pisze:Jak doooobrze facetem byyyyyć

Bardzo mi miło.A kto się zakładał?

cubasa pisze:Mia, ja gratuluję pomysłu, ale chyba nie jest on najszczesliwszy![]()
i jak mowie to tylko pomysl 
Blazej30 pisze:a może męski zlotNie będę zakładał osobnego tematu bo to tylko sugestia. cysterna piwa, dobry mecz lub taniec na rurze
Mia najwyzej same sie gdzies zlecimy, a co. Zobaczysz beda nam zabawy zazdroscic.

Ciekawski pisze:E tam, lepiej wszyscy się spotkajmy jak będzie już cieplej na dworzu to wtedy można się wbić na jakąś polankę i zintegrować w okolice 3.2 promila.
.Mia pisze:moze sie ktos do Nas dolaczy
gracja pisze:paznokcie, kosmetyki i macice:

cubasa pisze:uż widzę ten laleczkowy zlot:
najpierw lecenie z rozmową po wszystkich forumowiczach po kolei: podziekować.
potem gadanie o facetach, ale nic konstruktywnego, tylko jacy oni są i inne bzdety: podziękować.
potem to najczarniejsza wizja z czarnych: paznokcie, kosmetyki i macice: podziękować!
to ja juz wolę iśc do lasu urżnąć się z kumpem w księżycową jasną noc.
Mia pisze:jak mowilam, ja jestem chetna
Mia pisze:zdecydowana wiekszosc meskiej czesci forum tez milo mi bedzie poznac
gracja pisze:Już widzę ten laleczkowy zlot:
potem gadanie o facetach, ale nic konstruktywnego, tylko jacy oni są i inne bzdety: podziękować.
potem to najczarniejsza wizja z czarnych: paznokcie, kosmetyki i macice: podziękować!

gracja pisze:Już widzę ten laleczkowy zlot:
to ja juz wolę iśc do lasu urżnąć się z kumpem w księżycową jasną noc.
Dzindzer pisze:a odsyapisz kawałek podłogi lub innego miejsca do spanie, nie chrapie, nie kopie sie i nie złodziejuje kołdry

Sir Charles pisze:Z kumplem, czy z... KOMPEM?
Mia pisze:dlaczego od razu laleczkowy? albo dobra, lepiej nie pytam. Nic takiego nie pisalysmy i dla mnie to absolutnie nie jest synonim abbskiego zlotu...
<browar>gracja pisze:Mia, faceci dla kobiet to stymulatory i odwrotnie, rozmowa zyskuje nowe blaski (i cienie ), z babami to nie to samo. Z babami lecisz zwykle z nurtem, przy facetach musisz rzekę kijem zawracać .
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 557 gości