azsts pisze:to jednak nie powód aby w takiej sytuacji milczeć.
tak samo zaglada tropikalnych lasow i glodujace dzieci w Etiopii, iziiiiiiii bejbi - ja nie Chuck Noris
Moderator: modTeam

azsts pisze:ja wiem, że mnie nie chcesz, bo mam inne zdanie niż Ty, z którym się chyba pierwszy raz spotkałeś i ktoś wreszcie nie bał się powiedzieć co o Tobie myśli. Jeśli nikt Cię do tej pory nie "skazał" za takie podejście to żal mi Twoich znajomych, bo są nieszczerzy!
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gumpfish pisze:Błyskotliwa to Ty nie jesteś
fish pisze:Napisz mi proszę w którym miejscu kogoś do tego namawiam.
fish pisze:A od moich znajomych to się censored, bo za to warna dostaniesz. Jest ich dużo na tym forum i jak będą chcieli to coś napiszą.
pluszak pisze:a teraz jestem z kims na stale i na jego pytanie ilu zawze odpowiadam jeden byl jeden jest
Wstreciucha pisze:ja nie Chuck Noris
azsts pisze:forum to nie życie. Mówie o osobach, które są Ci bliskie i z którymi się widujesz. Przyjaciele z forum nic Ci nie powiedzą, wiesz mi.
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
azsts pisze:trochę doświadczyłam w życiu
azsts pisze:chcę aby inni mogli tego uniknąć i taka jest moja misja
azsts pisze:mam inne zdanie niż Ty, z którym się chyba pierwszy raz spotkałeś
Każdy chce być w związku opartym na prawdzie, szczerości i wierności.
fish pisze:Akurat z forum mam dużo bliskich osób, nawet kilku przyjaciół. I zejdź już ze mnie bo mnie doprowadziłaś do szewskiej pasji.
I ja się niczym nie chwalilem, taki był temat. Jak widać są osoby co mają więcej Partnerów i do nich się nie dowaliłaś.
Jeszcze raz coś w tym temacie napiszesz i się pożegnamy. Nikt płakal nie będzie.
Dzindzer pisze:a co uwazasz, że o np. mój partner powienien miec prawo wiedzieć o mnie wszystko
Dzindzer pisze:no tak spałas z 2 facetami. Masz racje tylko troche doswiadczyłas

mirabelka pisze:Więc ze mną sprawa wygląda tak: mój mąż to jedyny jakiego miałam w łóżku..cóż 9lat małżeństwa 4.5 roku chodzenia.Przyznam szczerze ,że jestem bardzo ciekawa jak to jest z innym...do tej pory jakoś o tym nie myślałam ..ale teraz brrr zaczyna mnie strasznie kusić do zmiany..myślę ,że dobrze mieć przynajmniej 2 dla porównania

mirabelka pisze:do tej pory jakoś o tym nie myślałam ..ale teraz brrr zaczyna mnie strasznie kusić do zmiany..myślę ,że dobrze mieć przynajmniej 2 dla porównania..
Lawrence pisze:A kusi?? Miec 2 dla porownania?? Nie rob tego - mozesz potem zalowac - zdrada zapewne nie jest niczym milym...
no, coz za porownanie 
Pamietaj ze jesli kochasz naprawde nic nie jest warte cierpienia ukochaniej osoby nawet zaspokojenie swojej ciekawosci...tak mi sie wydaje Pozdrawiam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 611 gości