..::WdOwA::.. pisze:często w trójkę chodzimy na imprezy
no i co

wciaz nie widze problemu
..::WdOwA::.. pisze:...nie będę mogła przecież w nieskończoność wymyślać dziwnych wymówek.
ale przepraszam, wymowek na jaka okolicznosc?
..::WdOwA::.. pisze:Poza tym mój związek jest oparty na przyjaźni. Wiemy o sobie wszystko...
<boje_sie> jestem naprawde niekumata bo nie wiem co chcesz przez to powiedziec, ze jak to niby ma sie do Twojej zagwozdki ? Chcesz mu powiedziec o pytaniu przyjaciela to powiedz , ale czy musisz wszystko mu mowic ? czasem niewiedza jest lepsza, a Ty zdus sytuacje pomiedzy Toba a przjacielem w zarodku a nie stwarzaj okolicznosci sprzyjajacych jej rozwojowi i finito . Jak zrobisz rzadka kupe rano to z uwagi na super przyjazn i partnerstwo w zwiazku tez mu sie z tego zwierzysz ?
..::WdOwA::.. pisze:A nie chcę go urazić, bo jest najlepszym przyajcielem pod słońcem...!
soluszyn dalam wyzej w poprzednich postach , polecam czytanie ze zrozumieniem i bedzie gites
gargando pisze:ehhhh.... no niestety.... mozesz stracic przyjaciela...
przyjaciel robiacy takie podchody to nie przyjaciel , w przypadku kiedy by sie od niej odwrocil bo odp padla nie po jego mysli, to juz w ogóle nawet nie dobry znajomy
O tych relacjach przemielilismy tu juz mnostwo stron, poczytaj