Do tego tez uzuwasz prezerwatywy buahahahah!!
Nie wiem skad taki wniosek. To ty ich naduzywasz, nie ja.
oooooo to Ty jeszcze wspolzycia nie rozpoczales?? Wiec o czym my tu w ogole rozmawiamy. Jezeli chodzi o ten temat to nie jestes dobrym kompanem do wymiany pogladow.
Jestem, ale trzeba byc otwartym na argumenty. Do seksu trzeba dorosnac, nie tylko formalnie (wiek) ale tez psychicznie. A konczenie poza partnerka przy stosowaniu gumki jest objawia wielkiego strachu przed ciaza i braku myslenia ktore u studenta powinno wystepowac

No bo popatrz. Jak sie z nia kochasz i jeszcze nie pekla to nic sie nie stalo, nie zajdzie. Nawet jak skonczysz i nie peknie to nie zajdzie. A gumki nie pekaja znow az tak czesto. No chyba ze ktos kupuje najtansze w kioskach. A nawet jak peknie to mozna tabletke po wziac. I cala filozofia. trzeba do pewnych spraw dojrzec by podjac ryzyko z nimi zwiazane.
Ciekawa jestem tylko Maverick czy jak rozpoczniesz wspolzycie i Twoja dziewczyna zacznie zazywac tabletki to odrazu im tak zaufasz i nie bedziesz mial obaw nim skonczysz w niej.
Niewiem, moze i beda ale po pewnym czasie znikna. I nie beda na tyle wielkie bym jeszcze kalosza zakladal oprocz tabletek (nie mowiac juz o konczeniu poza). Tak, z cala pewnoscia przerywany + tabletki + gumka daje pewnosc. Co nie, Studencie?