Kto zepsuł forum??
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Myśle że zupełnie niepotrzebny są te wąskie paski pod nazwami działów z ich opisem (te wąskie fioletowe na stronie głównej). Sądze że te opisy można by było wstawić po porstu do głownego paska pod nazwami działów. Wprawdzie to tylko kosmetyczn zmiana ale zapewne sprawiłaby że strona główna byłaby bardziej przejrzysta i mniej pstrokata.
- ksiezycowka
- Weteran

No Maverick już teraz strona głowna wygląda ładniej.
Eh te dziewczyny. Jak ludzik jest to znaczy że ten ktoś akturalnie przebywa na forum. Jak go nie ma tzn ze tego kogos nie ma na forum.
moon pisze:cubasa napisał/a:
ak jest ludzik to znaczy ze ktoś jest aktualnie na forum.
Ta tylko ten ludzik raz jest, a raz go nie ma.
Eh te dziewczyny. Jak ludzik jest to znaczy że ten ktoś akturalnie przebywa na forum. Jak go nie ma tzn ze tego kogos nie ma na forum.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Gdzie?:>sadi pisze:Po co jest ta glupia ikona 'OnLine'?
Mod to cieć standardowo moze usuwac posty przenoscic i takie tam pierdoły oraz dawac warny i bany. Junior admin np poza tym ma dostep do innych funkcji forum z PA ktore ustala głowny admin czyli Mav. A wtej chwili to zgadzam sie ze nie mamy zadnego moda na forum tylko samych junior adminowOlivia pisze:A jaka jest różnica między Junior Adminem a Moderatorem?

- milenka112
- Entuzjasta

- Weteran

Zaczyna mnie wkuzac to , iż byle kuzwa temat jest zakładany
"kto zepsuł forum" co to ma byc i kto na to pozwala ?
jest takie cos , taki durny twór jak "wyraz to " wiec wiecej debilnych tematów chyba nie potrzeba !
Do władz
daliscie ludziom tematy typu , przezemnie wymienione , teraz debatujecie nad tym,iż forum sie popsuło
?
no darujcie sobie <browar>
"kto zepsuł forum" co to ma byc i kto na to pozwala ?
jest takie cos , taki durny twór jak "wyraz to " wiec wiecej debilnych tematów chyba nie potrzeba !
Do władz
daliscie ludziom tematy typu , przezemnie wymienione , teraz debatujecie nad tym,iż forum sie popsuło
no darujcie sobie <browar>

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
moon pisze:roznica miedzy tamta wersja forum a ta jest mniej wiecej taka jak miedzy Pegazusem [czy tam pegasusem] a slay station
A jaka jest różnica? Bo nie wiem.
Olivia pisze:To se otwórz ten temat w nowym oknie, skoro jest on taki ważny.
Cóż za łaska
moon pisze:Ok to niech mi jeszcze ktoś powie co to za zielonego ludzika widze z napisem "online" niekiedy i po co to i do czego?
To nowa opcja tego forum, jeśli zobaczysz zielonego ludzika, to proponuję zrobić test ciążowy.
[ Dodano: 2006-03-17, 08:15 ]
Mysiorek pisze:Malkontentom mówimy
To ja Ci powiem: consored i jeszcze consored Ty, consored , consored w consored consored grzebieniem.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”