Robił ktoś,
lub może ktoś ma jakieś materiały (opisik, sporo zdjęć "krok po kroku", film) Jak zrobić striptiz męski przed dziewczyną. Pozdrawiam
Janusz
Moderator: modTeam
lub może ktoś ma jakieś materiały (opisik, sporo zdjęć "krok po kroku", film) Jak zrobić striptiz męski przed dziewczyną.

moon pisze:Mni po prostu np meski striptiz smieszy bo jest za bardzo nienaturalny i niemieski taki no.

....no i cóż .... później... zbliżyłem się do niej...i w rytm muzyki....wykonywałem ruchy jak podczas seksu....tylko takie bardziej zmysłowe...... sciagam spodnie .... i zostaję w ... STRINGACH
no i kontynuuje taniec.....a potem sie do niej zblizam....ona mnie rozbiera do konca.....a dalej to juz wiadomo co sie robi..... najwazniejsze jest rozluznienie sie.....w koncu to Twoja kobieta, a nie jakiś sędzia 
Haro pisze:Teraz dosyc czesto na imprezach kolezankom robie striptease Prosza to czemu niemialbym, prawda?
Joasia pisze:Jakby mój facet wpadł na coś takiego to pownie jak moon spadłabym z łóżka ze śmiechu

cubasa pisze:Czyli tkwicie w stereotypach?
lollirot pisze:żeby nie wyglądało karykaturalnie wymaga się poczucia rytmu, pewności siebie i... umiaru.

Nie. To Ty osądzasz przynajmniej moje wyobrazenia błędnie.lollirot pisze:tkwią w naoliwkowanych facetach w gaciach w panterkę ;P
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
cubasa pisze:Umiar... tzn. nie odkrywać za wiele, czy zeby striptiz nie trwał zbyt długo?
moon pisze:Po prostu nie odpowiada mi to, nie chce tego ogladac nawet w wykonaniu najrozniejszym.
moon pisze:Cubuś nie stereotyp. Nie ot o chodzi. Po prostu nie odpowiada mi to, nie chce tego ogladac nawet w wykonaniu najrozniejszym. I tym o ktorym napisala Lolli rowniez. Jest kilkadziesiat tysiecy bardziej mogacych czy tez juz podniecajacych rzeczy. Coz striptiz ani damski ani meski mnie nie za bardzo podnieca. Choc jesli juz mialabym wybierac ktory bardziej to damski bo meski to tylko smiech na sali.
lollirot pisze: to FACET i jak się zacznie seksownie przeciągać, gładzić po pupci, stawiać nóżkę na krześle i wychylać się namiętnie zza oparcia to to BĘDZIE karykatura - nie ma siły :-)

moon pisze:Jest kilkadziesiat tysiecy bardziej mogacych czy tez juz podniecajacych rzeczy. Coz striptiz ani damski ani meski mnie nie za bardzo podnieca. Choc jesli juz mialabym wybierac ktory bardziej to damski bo meski to tylko smiech na sali.
(żartuję żartuję)
Co innego jak facet zdecydowanymi ruchami zdejmuję koszulę ale nie specjalnie przy muzyce no i to już nie jest striptiz.Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 682 gości