wielka niewiadoma

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

123pop
Początkujący
Początkujący
wielka niewiadoma

Postautor: 123pop » 21 mar 2006, 08:59

Witam jestem w związku małżeńskim od wielu lat jak do tej pory ja byłem jedynym facetem mojej żony i mam coś takiego ze przeze mnie nie miała możliwości zasmakowania sexu z innymi facetami i wiem ze teraz jest okazja ze mogła i miała z kim spróbować tego sexu czy jakaś kobieta dziewczyna mogła by mi nakreślić różnice w sexsie z różnymi facetami czy wspaniały seks zależy tylko od umiejętności czy od wielkości członka czy są może jeszcze inne aspekty
Ostatnio zmieniony 22 mar 2006, 09:33 przez 123pop, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 mar 2006, 09:07

Jezeli jej z Tobą dobrze w łózku , to róznice wynikajace z innosci czy to partnera w sensie jak to robi , czy tez wielkosci jego przyrodzenia , nie beda miały znaczenia , a ewentualne jej skoki na boki ją samą rozczarują ......? to za wielkie słowo , ale ! Bowiem chodzi o cos całkiem innego .Ale (znowu) ! <aniolek> wszystko zalezy od tego jaką kobietą Twoja Pani jest i czego jej w zwiazku , czy tez w sexie z Tobą brakuje ! Rozmawiales z nią na ten temat ? wiesz na pewno co lubi w sexie ? czy tylko zaspokajasz swoją żadzę ?
Z wielkoscia penisa moze byc róznie , co kto lubi bym powiedzial , moje doswiadczenia (oczywiscie z odwrotej strony ) czyli ciasnosci cipki <aniolek> dają mi obraz , iż nie koniecznie ciasna ,(ze tak powiem ) lepsza .Mialem kobiety luzniejsze z którymi mialem wspanialy sex , i mialem kobiety z ciasnymi cipkami , gdzie po prostu penis mnie bolał ! po stosunku a i w trakcie jak trwał długo też .I choc jest to wypowiedz faceta (a nie o to prosiłeś ) to u kobiet bedzie dokładnie tak samo !! .Mysle ze najlepiej jest , i to jest moje zdanie jak sie dopasować w miare dobrze (chodzi o rozmiary )
Choc na pewno bedzie grupa kobiet co beda uwielbialy wielkie ptaki , czy to z racji na ten lekki bół przy stosunku , czy też na sam rozmiar (jesli mogę tak napisać ) swej cipki .
Ostatnio zmieniony 21 mar 2006, 09:19 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 mar 2006, 09:14

Andrew pisze:Jezeli jej z Tobą dobrze w łózku , ewentualne jej skoki na boki ją samą rozczarują

Tu dużo racji <browar>
Ale jeśli coś się jej znudziło w związku, a zasmakuje w odmienności, może się coś skończyć. Po prostu może być to jej wybieg do rozluźnienia związku. Może, ale nie musi. Sex jest dla dojrzałych ludzi i mądrych. Jesli chce z kimś innym, to może spróbować poza Twoimi plecami. Co lepsze? Z Twoją wiedzą, czy bez?
No chyba, że i Tobie po głowie "chodzi" trójkącik... :|
KOCHAJ...i rób co chcesz!
123pop
Początkujący
Początkujący
Postautor: 123pop » 21 mar 2006, 12:51

Dziękuję za wasze opinie i mogę dodać do waszych spostrzeżeń to ze w sexsie zemną jest jej dobrze pod tym względem nie mamy żadnych tajemnic to można by powiedzieć wyszła ode mnie inicjatywa tak żeby jak kiedyś by się coś takiego nadążyło to ja nie mam nic przeciwko temu żeby miała możliwość spróbowania z innym facetem nasz sex jest udany pod każdym względem jedynie czysta ciekawość wrażeń z innym partnerem co posiada większego członka
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 21 mar 2006, 17:42

Heh...zakceptowanie odskoku w bok a udzielenie przyzwolenia na niego to dwie różne sprawy..dziwie ci sie że pozwalasz sobie na coś takiego,obyś tylko nie żałował jeśli cie zmieni na inny niekoniecznie lepszy(obiektywnie)model. <pijak>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 mar 2006, 18:21

123pop pisze:czysta ciekawość wrażeń z innym partnerem co posiada większego członka

A macie takiego członka na oku? Czy będzie casting?
Jak zamierzasz porównywać swojego ptaka do innych?

Heh... wiesz, że już nic nie będzie potem takie samo?
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 mar 2006, 18:24

123pop pisze:czy wspaniały seks zależy tylko od umiejętności czy od wielkości członka czy są może jeszcze inne aspekty

To, czy sex jest wspaniały nie zależy ani od ilości partnerów, ani od różnych dewiacji.
Udany sex zależy od tej drugiej osoby, czy jest nam z Nią dobrze, czy jesteśmy dopasowani. Czy się tej osoby nie krępujemy, czy odczuwamy przyjemność, orgazm.

I to, czy nam z kimś dobrze, czy nie, zalezy, czy jest w tym jeszcze jakieś uczucie, czy jedynie zwierzęce pożądanie i żadnych zobowiązań.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 21 mar 2006, 18:28

Chryste panie, stary, szanujesz Ty siebie i zwiazek w ktorym jestes? Co to ma znaczyc "Bzykaj sie z innym jak chcesz, masz moja zgode". Na miejscu Twojej Pani kopnalbym Cie w tylek. Matko jedyna, co sie ludziom z glowami dzieje w tych czasach.

[ Dodano: 2006-03-21, 18:32 ]
"Przeze mnie nie miala okazji zasmakowania seksu z innymi partnerami". Jak to przez Ciebie? Moja mama tez "przez" mojego tate nie miala mozliwosci zasmakowania seksu z innymi partnerami a sa ze soba grubo ponad 20 lat i jest im ze soba cudownie. Skoro jestes jej pierwszym partnerem to powinienes byc szczesliwy, ze jest z Toba, kocha Cie i kochanie sie z Toba sprawia Jej duzo przyjemnosci. Puknij sie w leb :/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 mar 2006, 18:47

Haro ...Ty za małody jestes by sie wypowiadac w takich tematach, to po pierwsze , zdanie twoje na temat tego co autor napisał samego jego nie interesuje , interesuje go całkiem co innego !! i albo napiszesz cos na temat ,albo idz do innego tematu.
To ich sprawa co robią i jakie maja rozterki , moze jeszcze napiszesz iz sex w samochodzie , albo kinie jest zły a ludzie to robiacy są censored ?? no !! wiec cicho mi tu <aniolek>
Kup jej moze na poczatek wibrator wiekszego kalibru i zabawcie sie nim razem

albo tak
http://img53.imageshack.us/my.php?image ... &width=800
Załączniki
Marcinkiewicz.txt
(21 Bajtów) Pobrany 109 razy
Ostatnio zmieniony 21 mar 2006, 19:13 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 mar 2006, 18:55

Osobiście tego nie pochwalam, ale jeśli oboje tego chcecie ze wszystkimi tego konsekwencjami...

Tylko napisz mi jedno-po co to chcecie zrobić? I odpowiedź "żeby zobaczyła jak to jest z innym" jest dla mnie płytka i nie wyczerpuje tematu.
"Miarkuj złość.

123pop
Początkujący
Początkujący
Postautor: 123pop » 22 mar 2006, 05:56

Dziękuje wam z całego serca za wszystkie komentarze i te dobre dla mnie i te smutne i odpowiem na parę pytań jakie wyniknęły z waszych wypowiedzi , pierwsze niema żadnego selekcji czy jak by tego nie nazwać zona poznała w sieci pewnego faceta ,który w swoim zachowaniu w rozmowach na GG ją w jakiś sposób zaciekawił i z sobą rozmawiają jakiś czas i z rozmów ich wynikało ze gościu posiada członka gdzieś na 20 cm i prosi w jakiś tam sposób by się z nim spotkała a to ze ja byłem pierwszym facetem w życiu mojej żony ze do tej pory nikt poza mną nie uświadamiał jej ze jest kobieta atrakcyjną tak pod wpływem tych adoracji chce się z nim spotkać dla tego było to moje pytanie o konsekwencje takiego zbliżenia czy po czymś takim jeszcze mnie będzie kochała czy jeszcze zechce ze mną być i bardzo bym prosił o swoje zdanie kobiety bo to Wy wiecie tak naprawdę jak to jest z waszymi wartościami w życiu jeśli chodzi o mnie to poza tym ze moje walory są mniejsze to reszta czyli poczucie obowiązku opieką domowa tu niczego nie można mi zarzucić
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 mar 2006, 08:06

20 cm ? w odpowiedniej pozycji , tej najglebiej penetrujacej , facet nie wsadzi jej całego , a jak juz to narobi bólu !
ale to też zalezy
nie długosc sie liczy , a GRUBOSC !! juz to tu pisalismy
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 22 mar 2006, 10:18

Nie zauwazasz podstawowego problemu. To nie wielkosc czlonka pociaga Twoja zone, ani ciekawosc (to tylko pochodna). Pociaga ja to, ze ten drugi ja adoruje, zauwaza w niej atrakcyjna kobiete (to Twoje slowa). Ona nie jest znudzona Twoim penisem, ale stagnacja w zyciu.
Jej przygoda moze zmienic Wasze zycie tylko na gorsze. Jak zona odejdzie, bedzie zle. Jak sprobuje i zostanie, tez bedzie zle.
Radze Ci zajac sie zona "od poczatku". Zauwaz w niej atrakcyjna kobiete, zmien cos w rutynie zycia codziennego i lozkowego, wyjasniej watpliwosci. I nie godz sie na jej rozmowy o seksie z innym facetem!!
Czegos jej w zwiazku brakuje i z mojego doswiadczenia wiem, ze nie chodzi tu o seks. Ona mysli, ze przez seks to zalatwi, a tak nie jest.
Dowartosciuj ta swoja zone i tyle. Poza tym powalcz o nia troszke teraz. Masz ostatni moment na to!!
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 mar 2006, 10:28

Pełna zgoda z Miltonią
ale ....? pewnych zeczy nie da sie po prostu zmienic , bo zmiana np . powodowała by zycie pond stan .Nie znam sytuacji Tego kolegi , wiem jednak, iż adorowanie zony moze sie okazac o dupe rozczas .Zona po prostu moze nie wierzyc w słowa jak i czyny mezą swego .Pisze to po sobie , a dla tych co chca , albo chcieli by mi wtracić , iż przeciez ja mam kochanke , to powiem iż kiedys jej nie było !!!! zas ma zona zawsze była i jest uwielbiana pzrezemnie , i nie ze ja ciagnie do innego faceta , tak jak tu to jest opisane , nie w senscie sexu bynajmniej , wiem jednak iż rozmawia pzrez komunikatory z wieloma , ci zas są dla niej lepsi odemnie .Pytanie dlaczego , skoro ja jej wrogiem nie jestem ???
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 22 mar 2006, 10:28

123pop pisze:zona poznała w sieci pewnego faceta ,który w swoim zachowaniu w rozmowach na GG ją w jakiś sposób zaciekawił

Ale ściema :D
Czy Ty nie chwytasz, że tu nie o członku tylko o właścicielu członka?!
Członek, a raczej jego kaliber, to pretekst do... no... do czego? Jak sądzisz?
Nie wiem czy ją teraz powstrzymasz. :|
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 mar 2006, 10:33

Wszystko jest dobre , przed poznaniem , tak jak wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma !!
i................ wszedzie dobrze , ale w domu najlepiej , pod warunkiem iż w domu jest dobrze ! <aniolek>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 23 mar 2006, 10:18

I Ty tak chcesz pozwolić kobiecie na przespanie się z obcym facetem z sieci? Jak złapie jakieś choróbsko, to pewnie i Tobie się dostanie.

I zgadzam się-nie o sex, ani członka Jej chodzi, ale o to, że ktoś jeszcze Ją adoruje. Sam fakt, że szukała tego faceta w sieci...

A co zrobisz, jeśli po tym odejdzie od Ciebie? Radzę się Nią zająć osobiście a nie oddawać w ręce innego faceta.
"Miarkuj złość.

maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 23 mar 2006, 12:13

Stary będziesz tego żałował, ja bym za nic nie pozwolił dotknąć mojej żony (jak będe miał tez nie pozwolę) a co dopiero pozwolić na sex z innym facetem, totalna paranoja, wybij to sobie z głowy, a poza tym to nie wiesz czy juz tego nie spróbowała. CO do tego poznanego goscia z neta to jakis totalny debilizm (sorki za słowo ale inaczej tego nie da się wyraźić), jak eogóle możesz myśleć o tym żeby Twoja żona spała z innym <mlotek> , a moze pozwolisz jej spróbować z każdym napotkanym facetem? Jak dla mnie to nie zachowujesz się jak prawdziwy mąż! Moze i ze mną spróbuje ja tez mam długiego <banan>
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 23 mar 2006, 16:49

Miltonia pisze:Nie zauwazasz podstawowego problemu. To nie wielkosc czlonka pociaga Twoja zone, ani ciekawosc (to tylko pochodna). Pociaga ja to, ze ten drugi ja adoruje, zauwaza w niej atrakcyjna kobiete (to Twoje slowa). Ona nie jest znudzona Twoim penisem, ale stagnacja w zyciu.
To chyba najmądrzejsze słowa w tym wątku!
Jeżeli koniecznie zależy Ci żeby żona poczuła w sobie dużego penisa wybierzcie się razem na spotkanie do klubu swingersów, tam bez wyrzutów sumienia będziecie mogli w miarę bezpiecznie pofiglowć oboje.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Lawrence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lawrence » 24 mar 2006, 21:11

maro pisze:CO do tego poznanego goscia z neta to jakis totalny debilizm (sorki za słowo ale inaczej tego nie da się wyraźić), jak eogóle możesz myśleć o tym żeby Twoja żona spała z innym , a moze pozwolisz jej spróbować z każdym napotkanym facetem?

Jasne - jeszcze stan przy nich i nagraj ich - to Ci tez nie powinno przeszkadzac <mlotek>
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Awatar użytkownika
Przemuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Przemuś » 24 mar 2006, 23:20

Ja z moją Ukochaną kochamy się od prawie 2 lat... Byłem jej pierwszym (myśle że ostatnim) partnerem, a ona również moją pierwszą. Szczerze to nawet sobie myśle niekiedy nad tym czy czasem nie chciałaby spróbować z innym... W każdym razie ja jestem z naszego seksu bardzo zadowolony i jakoś nie skusiłbym się na seks z inną. W zupełności wystarcza mi to co jest :) Grunt to miłość, a wszystko inne będzie OK
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 24 mar 2006, 23:36

ja tez spróbowałem sexu tylko z jedną osbą, to dopiero mozna nazwać czyms, kocham ją i nie zamierzam szukac jak narazie innej ani udostępniać innym, Ty tez tak lepiej zrób, zrób wszystko zeby nie myślała o innych. Pozdrawiam
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 24 mar 2006, 23:41

maro pisze:zrób wszystko zeby nie myślała o innych

No bez przesady... co byłbyś w stanie zrobić, żeby nie stuknęła się z kims innym jeśliby chciała? Gdzie masz tą granicę?
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 25 mar 2006, 10:52

Mysiorek pisze:co byłbyś w stanie zrobić, żeby nie stuknęła się z kims innym jeśliby chciała?

Co to za kobieta która naprawde chce sie pitolić z kimś innym niż jej facet?Powiem wam to szmata :)
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 25 mar 2006, 10:56

Pegaz pisze:Powiem wam to szmata :)

Szmata to jak już to zrobi. Myśleć o czymś, a to zrobić, to lekka różnica. Poza tym tu facet chce na to wyrazić zgodę.
Ale widzę, Pegazie, że żyjesz w swoikm wyidealizowanym świecie, niczym księża w swojej sekcie.
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 25 mar 2006, 11:27

heh..nie Olivio..jak bys się poczuła gdyby twój facet zakładając że go masz zostawił by cie dla jakiejś dziewczyny..?Najpierw musiałby pomyśleć o tym żeby to zrobić..chodzi oczywiście o myślenie już konkretne..jakby to zrobić gdzie i kiedy..nie chodzi o myslenie oderwane od rzeczywistości..
Olivia pisze:Ale widzę, Pegazie, że żyjesz w swoikm wyidealizowanym świecie, niczym księża w swojej sekcie.

A to na jakiej podstawie?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 mar 2006, 18:17

dziewczyna odchodzi .....kazdy kto ja kochał bedzie szczesliwy , skoro ona idzie tam gdzie jej lepiej
nie moze byc inaczej , nie rozumiem rozpaczy po tym ze ktos odszedł , ktos kogo kochalismy ! wszak w miłosci sie liczy przedewszystkim dobro tego drugiego !!
wiec?
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 26 mar 2006, 11:16

Andrew pisze:wiec?

Oj Andrew. Oczywiście, że liczy się szczęście obu osób. Nie umiałabym byc z facetem, który nie chce ze mną być, bo jest Mu źle.
Ale to tak jak ktoś umiera. Wiesz, że taka jest kolej rzeczy, że tak lepiej, bo ktoś był chory i cierpiał. Ale rozpacz wynika z tęsknoty i braku tej osoby. Musisz poskładać swój świat ze świadomością, ze tej osoby już nie ma. I to jest najtrudniejsze, walka z tęsknotą. A nie tam jakieś szczęście na siłę. I to samo jest w miłości.

A Andrew jak zwykle chce nam udowodnić, że wszystko jest proste jak konstrukcja cepa. Niestety, z emocjami się tak nie da. :)
"Miarkuj złość.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”