maro pisze:nie mają sęsu
Nie, podejmij ją sam...Bądź facet <browar>maro pisze: ostateczna decyzje pozostawie jej
Moderator: modTeam

Olivia pisze:Nie gódź się na takie tanie podróbki, jakie ta kobieta Ci serwuje. Nie oddawaj swego cennego życia w inne ręce. Nawet w ręce kobiety, którą mocno kochasz.
Miejże chłopie jaja i poczucie własnej wartości. Bądź po prostu męski do cholery!
.

Jakos ten temat mial byc chyba i sie smiales? ;P To jest komiczne jakby nie patrzec. Chocby po Twoich wypowiedziach tutaj, jak i cala sytacja po prostu do normalnych i fajnych nie nalezy. Ale trzeba naprawde [nie chce Cie tu obrazic] nie myslec zeby sie na cos takiego zgodzic i w tym trwac. Przeciez to jest ewidentna manipulacja w celu zapewniea sobie rozrywki od pierwszego wejrzenia. Inaczej znalezienie jelenia. A ty nawet sie nie bronisz a godzisz. To jest wlasnie komiczne.maro pisze:ale mi nie jest juz do smiechu
, wiem ze powinno się wszystko jak najszybciej rozwiązać ale wczoraj znów była sytuacja dwuznaczna pewno jej ojczulek nas przyczaił bo nikt go nie usłyszał. wczoraj czułem sie tak fajnie swobodnie przy niej rozumiemy się praktycznie bez slów. Wiem coś ze między nimi jest nie tak więc moze warto jeszcze będzie poczekać, wkońcu nie predko takiej drugiej nie znajde. Pewnie napiszecie ze źle robie ale ja chcę byc przy niej może wszystko samo sie rozwiaze mi zalezy na niej i jej na mnie więc jeszcze poczekam zobaczymy co z tego wyjdzie.
Olivia pisze:Miejże chłopie jaja i poczucie własnej wartości. Bądź po prostu męski do cholery!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 616 gości