pomocy mam problem z dziewczyną

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

mikłasz
Początkujący
Początkujący
pomocy mam problem z dziewczyną

Postautor: mikłasz » 26 kwie 2006, 17:55

Mam problem wciąż myśle o dziewczynie chce mi sie płakać...ale ona wciąż nie chce ze mną chodzić...a do tego kiedy ją widze to serce wali mi 600razy na minutke...nie wiem czy jest coś ze mną czy co poradzcie co mam robić ...bo jak sie pytam o spacer czy coś innego to ona wciąż mówi że tak a potem pisze eska że zapomniałą że była już umówiona..... normalnie nie wiem co robić .prosze poradzcie mi co mam zrobić aby podbić jej serduszko.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 26 kwie 2006, 17:59

<banan> <banan> <pejcz> <pejcz>
Spoko Ziom, jeszcze dorośniesz :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 26 kwie 2006, 21:23

mikłasz pisze:ona wciąż mówi że tak a potem pisze eska że zapomniałą że była już umówiona

Po prostu nie ma odwagi odmówić ci osobiscie i dopiero w domu wymysla jakies wymówki!! Daj sobie z nia spokój bo dziewczyna kompletnie cie olewa (wiem że to okropne,ale takie jest życie)
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 kwie 2006, 22:11

Zawsze tak jest, ze jak nie mozesz czegos miec to bardzo, bardzo tego chcesz. Jak juz dostaniesz to okazuje sie ze to wcale takie super nie bylo. Albo jak nie dostaniesz, to okazuje sie ze swiat sie nei zawali. Po prostu sam sie nakrecasz ze Ci tak strasznei zalezy. I to ja peszy. Wyluzuj, wmow sobie ze to tylko kolezanka i pojdzie dobrze.
Awatar użytkownika
Piotrek1983
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Piotrek1983 » 02 maja 2006, 21:11

Albo na Ciebie leje albo naczytała sie w tych swoich babskich pisemkach, że faceci lubią niedostępne i tajemnicze kobiety :D ... Teraz bracie myśl która opcja jest prawdziwa :D ...
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 02 maja 2006, 21:16

no ja obstwaiam ze to ta z tych cierpiacyhc co nie umawia sie z toba bo jestes zbyt "fajny" dla niej <banan>

ale mam humor ;P

przejdzie, zawsze przechodzi... tylko zalezy od czasu i obys jak najmniej go stracil na uzalanie sie

P.S. Co jest? to kolejny post faceta ze ona go nie chce. Gdzie ci mezczyzni <pijaki>
Awatar użytkownika
Gosiek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Gosiek » 02 maja 2006, 21:31

moj drogi,po prostu daj sobie na jakis czas spokoj,wtedy ona zobaczy,ze nie jest pempkiem swiata i zacznie si ezastanawiac "dlaczego on nie dzwoni?" "dlaczego nie puszcza sygnalkow?" "czemu nie pisze wierszykow na dobranoc?" i wtedy to ona sama sie do Ciebie odezwie pytajac pewnie "czy wszystko wporzadku?" "zyjesz?" ;) sprobuj zobaczysz ze podziala,wiem ze to trudne nie odzywac sie,milczec i czekac ale zobaczsz ze przyniesie skutki ;) wyluzuj,bedzue dobrze 8)
Awatar użytkownika
Sylwunia24
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwunia24 » 02 maja 2006, 22:04

Im bardziej będziesz pokazywał ze ci na niej zalezy, tym bardziej ona będzie cie zwodzić, a potem zawodzić.....spróbuj przy niej troszke bardziej sie wyluzować i nie włazić jej na siłę do d censored y.Wtedy zacznie brakowac jej twoich zabiegów o nią i moze cos z tego wyjdzie...powodzenia!! ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”