"Nowoczesna kobieta, Europejka to taka, która szanuje samą siebie. Oznacza to, że głośno domaga się swoich praw, pokazuje że jest ważna, że trzeba się z nią liczyć i że trzeba ją szanować. Nowoczesna kobieta robi to na co ma ochotę, jest całkowicie wyzwolona ze szkodliwych przesądów społecznych i religijnych. Oznacza to, że uprawia seks tak często jak chce i z kim chce, w tym także za pieniądze jeśli chce albo jeśli zmusza ją do tego sytuacja, a wszelką krytykę odrzuca z pogardą i z wyższością. Być Europejką to znaczy być biseksualną. Tylko biseksualizm jest prawdziwym powołaniem kobiet, bycie heteroseksualnym to przeżytek i zacofanie. Kobieta, która nie przyznaje się do swojej biseksualności i nie uprawia często seksu, nie jest prawdziwą Europejką. Nowoczesna kobieta wreszcie to taka, która nie wstydzi używać się ostrych i wulgarnych słów, palić, nadużywać alkoholu i używać narkotyków - tak samo jak mężczyźni. Wszystko jest dla ludzi a kobiety mają dokładnie te same prawa a nawet więcej praw niż mężczyźni. Nowoczesna kobieta musi być feministką i ateistką. Wszystko inne to ciemnogród, niestety bardzo popularny w Polsce. Zrozumcie to wreszcie kobiety, jeśli chcecie być prawdziwymi Europejkami i jeśli chcecie żeby was mężczyźni szanowali. Trzeba walczyć o swoją własną pozycję poprzez maksymalne wyzwolenie i wykorzystywać mężczyzn, również finansowo, jeżeli się da. Za te wieki ucisku są nam to winni.
Nie przejmujcie się kobiety nowoczesne i Europejki gdakaniem kur domowych, przykładnych żon, które zawsze są śmiertelnie nudne i traktowane instrumentalnie przez mężczyzn. To my jesteśmy przyszłością kobiet a nie one! Oto katalog i poradnik nowoczesnej kobiety, Europejki. Pamiętajcie o nim gdy rozmawiacie z różnego rodzaju prymitywnymi i zacofanymi "paniusiami", jakich niestety można wszędzie wiele spotkać, nawet na tym forum. "
"Czytajcie wszyscy i uczcie się. Jestem prawie dokładnie taka (..)i uważam się za dumną Europejkę, prawdziwą wyzwoloną i nowoczesną kobietę. Moje ciało należy do mnie i wara wszystkim od niego. W innych tematach pojawiło się sporo listów, w których mnie atakowano. Szkoda, że te kobiety, które to napisały nie mają odwagi przyznać, że same chcą być takie jak ja, chcą być wyzwolone i dumne ze swojej kobiecości oraz otwarte seksualne. Ale one się nie przyznają do tego, bo nie potrafią. Charakter i wychowanie im przeszkadzają. Współczuję tym kobietom, ponieważ tracą w życiu to co najlepsze, czyli dobrą zabawę z mężczyznami i kobietami. A tylko to się naprawdę liczy i oczywiście bycie na poziomie, osobą z elity jak to ktoś napisał. Szkoda, że nie do wszystkich to dociera. Trudno, musicie nadal zazdrościć takim dziewczynom jak ja , nadal musicie chować wstydliwie twarze gdy jesteście zagranicą. My Europejki czujemy się tam jak u siebie."
"Siemka dziewczyny! Widzę, że jesteśmy w dobrym towarzystwie.Napisałaś wreszcie to co my, prawdziwe Europejki, od dawna wiedziałyśmy. Czy to przypadek, że wszystkie trzy jesteśmy takie inne od siebie, pochodzimy z różnych środowisk, z różnych rodzin, o różnych dochodach ale wszystkie się dogadujemy idealnie. Łączy nas właśnie ta europejskość, to bycie nowoczesnymi. Jak napisałam o sobie, że jestem kochanką biznesmena za pieniądze to wśród cnotek podniósł się wrzask i wyzwiska na mnie. Gdyby one wiedziały jak mi się teraz dobrze powodzi, to by się zamknęły. Mój biznesmen traktuje mnie bardzo dobrze, wynajął mi mieszkanie w Gdańsku, przeprowadziłam się z Mrągowa i to ja dyktuje warunki. Jemu zależy tylko, żeby ze mną wychodzić na miasto, wyjeżdżać na weekendy i przewracać się po łóżku. Poza tym to ja jestem panią sytuacji i wyciągam od niego bardzo dużo kasy. Czuję się dumna z siebie i zaczynam wierzyć we własną świetlaną przyszłość. Powiem, że w ciągu 2 miesięcy zarobiłam więcej niż moja mama zarabia w ciągu roku. A ostatnio poznałam syna właściciela salonu samochodowego i kto wie co z tego będzie... Także wszystkie zazdrośnice schowajcie się, bo niedługo będzie miały do czynienia z prawdziwą Europejką w każdym calu."
nie wiem co? Sklonować Stalina?
Najgorsze jest to, że same w to wierzą, rotfl.....

, a one wlasnie sie cofaja i to do kamienia lupanego i zezwierzecenia gdzie samice robily dokladnie to samo co one. czlowiek budowal kulture i zasady przez tysiace lat a taka jedna z druga bedzie mowic ze jest nowoczesna, chcac wrococ do korzeni.