Piernik pisze:chodza takie umalowane po ulicy,skąpo odziane w jaskrawe kolory i usmiechaja sie do każdego faceta, kreca pupcią itp
Zdecydowanie nie dla mnie.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Joasia pisze:Proszę mi tu Warszawy nie atakować
tanebo pisze:Malutkicycek napisał/a:
I o to cała Warszawka
I o to kompleksy reszty Polski

Joasia pisze:moon pisze:Ja tez co nie znaczy ze nie jest siedliskiem śmieci po prostu, bródu, bajzlu i ochydnosci, smrodu i chmastwa.
Zgadzam się, nie jest idealne. Też przeszkadza mi wiele rzeczy i dostrzegam minusy.
A tak mówimy cały czas o Warszawie to co - w innych miastach nie ma bródu, chamstwa itd?

Z Bródnem mi sie warszawskim jorgnęło no ;Pmaroon pisze:brudu, ohydy - specjalnie dla moon, która uwielbia poprawiać innych ;-)
Szczerze?Wczoraj wrocilam z Krakowa. Moze i jest tam, ale jedna setna tego co tu. A tez niemałe miasto.Joasia pisze:w innych miastach nie ma bródu, chamstwa itd?
Nie lubie CIe nozakery... pisze:Ja po prostu lubie spokoj na dluzszy czas. A mi tego wwa nie zapewnia
Mieszkasz tam gdzie ja od dziecka chce mieszkac. W raju normalnie. W małym sympatycznym miasteczku, niedaleko stolicy to odwiedzac mozna, gdzie przy dworcu sa najlepsze lody orzechowe na calej planecie, przy fajnych zielonych terenach, gdzie mi ząbki wyrywali i wtedy sie nawet nie balam, gdzie hasałam godzinami, gdzie moja babcia jest pochowana, gdzie jest kościół w którym marze o slubie.
tanebo pisze:I o to kompleksy reszty Polski
TFA pisze:(tak jak szymon wydra sie obcial
Sorry, musialam to zacytowac, po prostu musialam....moon pisze:gdzie mi ząbki wyrywali
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 635 gości