jak sie ich pozbyc (w inny sposob niz u kosmetyczki)
włoski na rękach
Moderator: modTeam
włoski na rękach
bardzo mnie denerwuja włoski na rekach wrrrr
nie
kosmetyczka mi zrobila
zaplacilam 20 zl to jest taki jakis nowy salon kosmetyczny, tzn stosunkowo nowy w gliwicach
nie wiem jak to wytlumaczyc hm jak jest balcerek to na przeciwko jest taki sklep mandarynka czy jakos tak no i jak pojdziesz prosto i miniesz mandarynke to masz ksiegarnie na rogu... i jak skrecisz w prawo kolo ksiegarni miniesz pare sklepow, spozywczy, z butami i cos tam jeszcze to jest fryzjer i gabinet kosmetyczny ( a za nim jakias pasmanteria i firanki )
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
-
złotooka kotka
- Weteran

Ja ostatnio zaczelam kremem depilowac i jest fajnie tylko krotko. Calkiem gladko jest tak max 2 dni
Planuje wybrac sie do kosmetyczki, ale znajac moja awersje do fryzjerow, kosmetyczek itp. to pewnie jeszcze troche potrwa.
Planuje wybrac sie do kosmetyczki, ale znajac moja awersje do fryzjerow, kosmetyczek itp. to pewnie jeszcze troche potrwa.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
złotooka kotka
- Weteran

Ja mam taki, ze trzeba 8. (czyli w rzeczywistosci 15)
Trzeba uwazac zeby gdzies nie dotkac, rece dretwieja. Nie lubie tego robic, ale coz. Fajniej sie czuje po depilacji.
Trzeba uwazac zeby gdzies nie dotkac, rece dretwieja. Nie lubie tego robic, ale coz. Fajniej sie czuje po depilacji.
- ksiezycowka
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

moon pisze:Ale po kiego grzyba rece depilowac?
Ja mam mocno owlosione rece. Wloski niby jasne, ale i tak nie wyglada to za pieknie.
W sumie dopiero niedawno zaczelam. Nie mowie, ze bez depilacji z domu nie wyjde, pewno w zime nie bedzie mi sie chcialo tak czesto jak teraz, ale...
Po depilacji moje rece wygladaja ladniej. Albo ja sie po prostu lepiej z tym czuje.
Ja tez mam niby jasne. Ale no zle sie czuje. Przeszkadza mi to. Tylko ze ja przez dluzszy czas balam sie cos z tym zrobic, z pwoodu zlych doswiadczen wlasnie. To byl jeden z moich wiekszych kompleksow. Choc praktycznie, nikt niby tego nie zauwaza, mojemu to nie przeszkadza i w ogole. No ale mi to nie dawalo spokoju.
-
złotooka kotka
- Weteran

A ktos probowal samodzielnie woskiem? Na przyklad takimi plastrami? Bo sie zastanawiam czy to by sie dalo samej...
Yasmine pisze:mi jakos na nogach odrastaly
ale wczesniej je golilas maszynka no nie?
złotooka kotka pisze:A ktos probowal samodzielnie woskiem? Na przyklad takimi plastrami? Bo sie zastanawiam czy to by sie dalo samej...
Mialam zamiar sprobowac. Ale jak Asiula placi 20zl u kosmetyczki to chyba tak smao jak koszt tych plastrow (?). Moze sie przejde
- ksiezycowka
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

Mia pisze:Ale jak Asiula placi 20zl u kosmetyczki to chyba tak smao jak koszt tych plastrow (?).
Ale ja nie chce do kosmetyczki
Nie znosze gdzies chodzic. Wolalabym sama. <boje_sie> <boje_sie> <boje_sie>moon pisze:Kolezaka se za to wylewu od zerwania plastra na pol nogi w lato dostala. Jestem na nie.
To moze zostane przy kremie.
Mia pisze:ale wczesniej je golilas maszynka no nie?
A ja nie pamietam. Dawno to bylo. W kazdym razie jasniejsze na pewno nie odrastaly.
Mia pisze: Ale jak Asiula placi 20zl u kosmetyczki to chyba tak smao jak koszt tych plastrow (?).
to zalezy. Tanita kosztuje jakies 7 zlotych, Veet 15zl.
moon pisze:Kolezaka se za to wylewu od zerwania plastra na pol nogi w lato dostala. Jestem na nie.
Kruche naczynka miala. Ale na rekach to mniej prawdopodobne,zeby sie tkaie cos stalo.
- Sylwunia24
- Entuzjasta

- Weteran

Grace
moon pisze:Sylwunia24 napisał/a:
Ja używam depilatora ze specjalnymi przystawkami. Moze troszkę ciagnie ale rączki, nóżki i cała reszta gładziutkie przez 2 tygodnie!!
A potem zaczyna sie wrasatnie. Dziekuje postoje
chyba, ze masz do tego tendencje, ja na szczescie nie mam, a depilatorem tez czasem depiluje, moze nawet dzisiaj sie tak wygłdzę:)
- Sylwunia24
- Entuzjasta

- Weteran

Sylwunia24 pisze:Ja używam depilatora ze specjalnymi przystawkami. Moze troszkę ciagnie ale rączki, nóżki i cała reszta gładziutkie przez 2 tygodnie!!
<boje_sie> <boje_sie>
moon pisze:A potem zaczyna sie wrasatnie. Dziekuje postoje
Ja tez dziekuje

moon pisze:Czasem mi wrastaja, tendencji w sumie nie mam bo tego gówna bym nie tknęła wiec nie wiem. Z 2 razy raptem uzylam
Ja raz. Nigdy wiecej.