no wiesz. Wiosna idzie. Pąki rozkwitają...trzeba to zobaczyćMia pisze: Blazej Ty juz przeciez wiesz jak wygladam ;p
[ Dodano: 2006-05-02, 00:00 ]
tylko różków brakujecubasa pisze:To ja wrzucę swoje

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

no wiesz. Wiosna idzie. Pąki rozkwitają...trzeba to zobaczyćMia pisze: Blazej Ty juz przeciez wiesz jak wygladam ;p
tylko różków brakujecubasa pisze:To ja wrzucę swoje

Plus wstawil jako swoj avatar. Co prawda jakis czas temu przeprosil, ale sie zraziłam do wstawiania swich fotek w tym miejscu.cubasa pisze:Na zdjeciu Moon umiescil czerwony krzyzyk - jakoby byla zakazana

to dorzuce cos super swiezego .
chociaz wole o sobie myslec "kobieta dojrzala" 

wygladam jak pol dupy zza krzaka, nosze cieniutka metalowa opaske na wlosach bo sama sie scinalam , po prostu okropienstwo
musze oddac sie w rece fachowca ale czekam na kase
z grzywka jest mi dobrze, ale nie scinana przeze mnie

Mona pisze:To ja jestem babcią, znaczy się?(
to mimiczne, ja po prostu duzo sie smieje , ale i tak okrzyknieta swoja matka zostalam
w rzeczywistosci jest calkiem niezle
kapiel w mleku ? oklady z ogorkow ? 
ptaszek pisze:Mona to mi zawsze Cher przypominała z urody

moon pisze:Cook'Year, oj przestan on takiego paszczkiwla nie przypomnia![]()

J atam! Mowie przeca ze Impcio jest uroczy a nie jakis taki krzywy no!Cook'Year pisze:Odchodzi z pochyloną głową i skarconą miną, patrząc bokiem, przymrużonymi oczyma, na kobietę, która drastycznie ściągnęła go na ziemię i błagalnym wzrokiem, jakby chciał wydusić z siebie 'a może choć troszeczkę?' okrąża jej posać
I z każdym dniem to postępuje, jak widać. Jakaś epidemia? 

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 657 gości