Pierwszy Chłopak
Moderator: modTeam
Pierwszy Chłopak
Mam chłopaka i jest mi z nim dobrze. Ale za każdym razem kiedy miała bym się nim zająć to coś mnie blokuje i nie moge sie przemóc. Nie chodzi tu tylko o robienie "loda". Pomocy co moge z nim robić i jak sie przekonać.
Mysle, ze jesli masz jakies opory to to jeszcze nie jest to, no chyba ze masz jakis maly temperamencik
bo ja juz od poczatku jak bylam z moim pierwszym chlopakiem to raczek (i nie tylko
) spokojnie trzymac nie umialam.... 
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- Sylwunia24
- Entuzjasta

- Pasjonat

dziobakkkk
- Entuzjasta

ooo ja wiem jak to jest i wiem że przechodzi. z czasem ;] pewnie sie za bardzo stresujesz jak wypadniesz, czy zrobisz coś dobrze itp. nie mysl o tym tylko działaj! jemu pewnie i tak się bedzie podobało ;p a potem może być już tylko lepiej
mówię ja, która kiedyś założyłam podobny temat a teraz nie ma już problemu ;]
mówię ja, która kiedyś założyłam podobny temat a teraz nie ma już problemu ;]

A mam drugie pytanie z innej beczki...czytałam na forum że jest możlwie że kiedy bym pieściła jego członka to że zerwe mu "wiązadełko". Troche sie tego boje bo nie wiem czym może mu to grozić
.Wiem że to jest możlwie tylko wtedy jeżeli zrobie to za mocno, ale w czasie oragazmu mało sie kontroluje <happykwiat>
.Wiem że to jest możlwie tylko wtedy jeżeli zrobie to za mocno, ale w czasie oragazmu mało sie kontroluje <happykwiat>Mała_Mi pisze:czytałam na forum że jest możlwie że kiedy bym pieściła jego członka to że zerwe mu "wiązadełko". Troche sie tego boje bo nie wiem czym może mu to grozić
Bys musiala chyba kombinerki miec w reku, sekator albo byc strongwoman zeby mu to zerwac reka.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”