Kermit pisze:A moze sam jestem prymitywem? Mozliwe. Ale walic to. Dobrze mi z tym
nie, nie jesteś
<browar>
Moderator: modTeam
Kermit pisze:A moze sam jestem prymitywem? Mozliwe. Ale walic to. Dobrze mi z tym
<browar>
Kochańeńki ja to wiem. ale zawsze byli sa i bede ludzie lepsi i gorsi i z tym sie trzeba pogodzic po prostutr3sor pisze:oon co prymitywne w twoim mniemaniu niekoniecznie uchodzi za takie u innych wiec bezcelowe jest obrażanie przez ciebie Kermitka ;]. Lubią tak żartować to tak żartują... I tyle są inni niż ty i to juz powód żeby im wytykać ? :S. No po prostu brawo... Ja się w takim razie brzydzę takimi jak ty:\.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Racjamrt pisze:Mi to wygląda na to, że facet nie miałby nic przeciwko, gdyby coś.
To troszkę zbastuj, bo ja aż tak ostro nie szedłem i wpadłem w niezłe szambo. Powiedziałem coś żartem, ona potraktowała poważnie a jak z tego nic nie wyszło - pokłóciła się ze mną, a następnie dostałem od jej faceta w pysk niby za to, ze ją podrywamKermit pisze:e tam ja do swojej najlepszej przyjaciolki rzucam roznymi tekstami np. : no chodz do kibelkaalbo ale mam na Ciebie ochote, dasz mi dupy ?
ona rozumie i czesto mowi do mnei podobnie
(...) po prostu - glupia zabawa
Ty nie, ale inna tak. Ludzie są ludźmi, autonomicznymi jednostkami.Yasmine pisze:Kermit pisze:ale mam na Ciebie ochote, dasz mi dupy ?
<boje_sie> to jest chamskie i prymitywne, a nie zaden flirt.
Nie pozwolilabym tak do siebie mowic.

TFA pisze:jesli ludzie sie przyjaznia to nie ma zadnych granic slownych
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

pani_minister pisze:Są. Takie wynikające choćby z dobrego wychowania

sami pisze:Gorzej, jak taki chlapiący ozorem słodkie słówka trafi na dziewczę wrażliwe,które poważnie to potraktuje
Poddaj się flirtowi, jak dobrze pójdzie nie bedziesz musiała żałować, że nie poznałaś go zanim się "sparował"nesti pisze:a ja sama nie wiem jak traktować niektore żarty: jako koleżeńskie dowcipy czy flirt? Czy w ogóle mogłabym to po czymś stwierdzić?

Najgorsze jest to, że nie widuję tej dziewczyny. Gdybym ją lepiej znala lub chociaż widziała... Zawsze się widzi jak się komuś układa. I w tedy nie ma się wątpliwości. Jeżeli się ludzie kochają to i niepewności osób trzecich znikają.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 592 gości