jejku moze mi ktoś pomoże:? nie mam stałego faceta ale chce znaleść takiego z którym bedzie mi dobrze i jemu ze mna też Prosze o rady
Z góry dziekuje :-)
Moderator: modTeam
jejku moze mi ktoś pomoże:? nie mam stałego faceta ale chce znaleść takiego z którym bedzie mi dobrze i jemu ze mna też O, tak napisała.madzix:) pisze:nie mam stałego faceta ale chce znaleść takiego z którym bedzie mi dobrze i jemu ze mna też
troche mi głupio bo zawsze mi posuwał moja ręke do jego rozporka i dłońmi pieściłam mu penisa
hehehe

madzix:) pisze:a nie zwykłam do tego żeby sie sama sprawiać sobie przyjemność ;/

. Inteligenta dziewczyna radzi sobie w szkole itp., Ale praktyczne zastosowanie dla własnej wiedzy znaleźć to już niemały problem dla naszej nastolatki ;].

madzix:) pisze:jakoś nie mogłabym siebie masturbować mam przed tym jakieś wewnętrzne hamulce ;/

Nie wiesz, czego on by chciał? A co języka nie masz? Nie no od razu wam się kojarzy:> O rozmowę mi chodzi zapytać wystarczy ;]
złotooka kotka pisze:Mnie cos takiego dziwi. Jak mozna miec opory przed soba?
A nie mówiłam!Anja pisze:Zapytałam mojego męża i oto odpowiedź " Kup mi ferrari "
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 461 gości