Wytrysków intelektu Amisfery ciąg dalszy

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 29 kwie 2006, 13:55

"Jestem nimfomanką ale wcale z tego powodu nie jest mi źle i nie mogę powiedzieć żebym miała jakieś takie dramatyczne przeżycia jak dziewczyny, które wcześniej tutaj się wpisywały. Mieszkam w Katowicach a więc raczej w dużym mieście i odkąd skończyłam 14 lat zawsze miałam ogromny pociąg do facetów. Różnych facetów. Dziewictwo straciłam z kolegą o rok starszym właśnie w wieku 14 lat a później miałam 5-6 partnerów w miesiącu. Poznawałam ich na dyskotekach, w szkole, w okolicy. Nie dawałam byle komu, zawsze tylko tym, którzy mnie jakoś pociągali, podobali mi się. Ponieważ sama jestem naprawdę ładna, chociaż trochę niska, mam tylko 160 cm wzrostu, nie miałam problemu z polowaniem na facetów. I tak jest do tej pory. Przypadkiem znalazłam ten artykuł o nimfomanii w internecie i to forum, przeczytałam wypowiedzi i postanowiłam się zarejestrowac i wyrazić swoją opinię. A uważam, że nimfomania nie jest chorobą tylko stylem. Być może jakieś mocne zaburzenia takie jak opisała nimfa, które nie pozwalają normalnie żyć to trzeba leczyć. Ale taka lekka nimfomania może miło urozmaicić życie pewnej siebie kobiety. A ja taka właśnie jestem. Pewna siebie, znam swoją wartość, wiem jak wyglądam i wiem, że uroda to mój największy atut i w ogóle największy atut kobiet. Lubię seks, lubie przypadkowe stosunki i wcale nie jest mi głupio z tego powodu. Kiedyś na pewno się ustabilizuję, założę rodzinę, wyjdę za mąż, ale póki co zabawa na całego i zaspokajanie moich nimfomańskich skłonności. Mam 25 lat. Michelle"

Biedactwo. Ludzi sie ze kiedys zalozy szczesliwa rodzine <glaszcze> a maz bedzie mial rogi jak Mount Everest. Narkomani tez mowia ze kiedys beda zdrowi, a poki co cpaja.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 30 kwie 2006, 03:54

TFA pisze:A uważam, że nimfomania nie jest chorobą tylko stylem

"Uuuu...dla mnie masz stajla"...Tak mi sie bez sensu skojarzylo. Chociaz moze w sumie troche z sensem...TFA, przestan do cholery lizac mi ekran...
TFA pisze:Pewna siebie, znam swoją wartość, wiem jak wyglądam

Kurna...ja tez jestem pewna siebie i znam swoja wartosc :/ I do tego wiem jak wygladam (codziennie widze sie w lustrze nawet to pewnie dlatego, inaczej bym nie wiedziala). Boshhh....czy to oznacza, ze ja tez jestem nimfomanka? <boje_sie>
TFA pisze:wiem, że uroda to mój największy atut

Toz z gory widac, ze nie rozum...
TFA pisze:Narkomani tez mowia ze kiedys beda zdrowi, a poki co cpaja.

To ja juz wole narkomanow....:/
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 04 maja 2006, 20:11

kolejny wytrysk bzdur, z wczoraj :D

"Jeśli myślicie, że wystarczy dobrze tańczyć żeby zaimponować dziewczynie to się mylicie. Trzeba mieć wysoką klasę, kulturę i być facetem na poziomie, co niestety coraz rzadziej się zdarza w naszym żałosnym kraju. (Chyba się stąd w ogóle wyniosę do jakiegoś prawdziwego Europejskiego i tolerancyjnego kraju, np. do Francji czy do Anglii; francuski zresztą trochę znam.) Owszem, tańczyć też trzeba potrafić. Ja szczególnie dobrze ruszam się na dyskotece a wszyscy faceci mówią mi zawsze, że mam "boskie ruchy" jak "prawdziwa miss", to miłe ale ja taka po prostu już jestem. Natomiast facet musi dobrze tańczyć, poruszać się z gracją, nosić jakieś markowe ciuchy, jeździć dobrą bryką i być samodzielny. Mieszkanie też musi mieć stylowe i najlepiej pracować w jakiejś poważnej firmie. To dopiero świadczy o jego kulturze i wartości. Wtedy ma szanse na dziewczyny z "górnej półki", sam taniec nic mu nie pomoże. Ale to już inna sprawa"
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 04 maja 2006, 22:55

TedBundy pisze:Trzeba mieć wysoką klasę, kulturę i być facetem na poziomie, co niestety coraz rzadziej się zdarza w naszym żałosnym kraju.

Ta czesc niestety jest dosc "smutna acz prawdziwa" :/
TedBundy pisze: wszyscy faceci mówią mi zawsze, że mam "boskie ruchy" jak "prawdziwa miss"

No ja tez...ale jak dotad przy tancu powiedziano mi tylko, ze mozemy sie pociagac nawzajem. Co robie nie tak? :?
TedBundy pisze:nosić jakieś markowe ciuchy, jeździć dobrą bryką

Kobieto, przyjezdzaj do Chicago. Tu wszyscy Polacy plci meskiej w wieku 20-30 woza sie samochodami, ktore beda splacac do konca zycia i nosza ciuchy, za ktore placa karta kredytowa, ktora tez do konca zycia beda splacac. A samodzielni sa bo robia kontraktorke na dachach w 40-stopniwoym upale. Boze ratuj <zalamka>
TedBundy pisze:jakiejś poważnej firmie

"Zrywanie dachow u Wieska". Powazne.

Tekst jest ogolnie poziomu kaszanki z Bravo...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 maja 2006, 08:08

runeko pisze:
TFA pisze:na forum to nie ma zadnego znaczenia czy piszesz z US czy z Zimbabwe czy z Jemenu, wyswietla sie i tak strefa czasowa forum.

No wlasnie. W przypadku moich postow odejmij 7 godzin.

A przepraszam , co to ma do dego o czym pisze TFA ?? nich i jest u ciebie 9h to jest nie istotne !
Bo chodzi o to , ze jak post jest pisany o np. 23:45 (czwartek) to system go pisze jak dzisiaj , (piątek) a powinien jeszcze pisać - wczoraj !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 08 maja 2006, 02:40

Nie zalapales sensu pytania.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”