cubasa pisze:Yasmine pisze:A widzieliscie "nowozencow" z Jessika Simpson
Wiekszego knota ze swiecą szukaćD
Mialam tą watpliwą przyjemność trafić kiedyś na ten program. I tak mnie zastanawia, czy ona naprawdę jest taka głupia czy tylko udaje?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
cubasa pisze:Yasmine pisze:A widzieliscie "nowozencow" z Jessika Simpson
Wiekszego knota ze swiecą szukaćD
___ToMeK___ pisze:Kilka dni temu mialem okazje ogladac program "Dirty Sanchez".
moon pisze:Do jednego numeru potrzebowali dwóch gości. Zapłacili jednemu i drugiemu 40$. Pierwszy wziął z 5 gum, pprzezuł pożądnie, drugiemu przylepili pod ociekającą potem pachą, wygniótł je i wycieli ją razem z włosami a tamtem z powrotem je miał żuć.
moon pisze:Ja ze wszystkich programów MTV najbardziej lubiłam "Darie"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
sophie pisze:Czasem stwierdzam, ze nawet u nas nie jezdza takie
lollirot pisze:Viva Zwei to bylo to
... Ja chce koncerta 4Lyn!!Yasmine pisze:Lubie tez ogladac "Chce miec znana twarz" - uswiadamiam sobie wielka glupote innych ludzi.
Yasmine pisze:A widzieliscie "nowozencow" z Jessika Simpson
). Ale Jessica jest madra laska, co wynika z dialogu, w ktorym pyta sie czy to jest kurczak czy tunczyk podczas spozywania konserwy z tunczyka marki "Chicken of the sea". A meza zatkalo i zrobil 

Asiula pisze: jeszcze byl nie wiem czy leci dalej taki gdzie facet albo babka odwiedzala domy i na podstawie tego mial(a) wybrac jedna osobe![]()

Asiula pisze: co do jackassa to mi sie najbardziej podobal odcinek jak facio wysmarowal pieluszki nutella potem powkladali to do smietnikow i chodizl i prosil ludzi o jedzenie a jak nie dostawal to wyciagal ze smietnika te pieluszki i je lizal
Drugi numer z kupa byl dobry jak Johhny zaszedl do chinskiej restauracji z gownem zawinietym w gazete, zamowil danie i kiedy mu je przyniesiono cichaczem podrzucil ow stolec do talerza i pytal sie obslugi jakim cudem na jego talerzu jest kupa.
TedBundy pisze:w niektórych, komputerowych kręgach znany jak El General Magnifico
TedBundy pisze:dwunastoletni półanalfabeta z mniejszości etnicznej
runeko pisze:Boshhh...jak ja uwielbialam jego recenzje
Olbrzymia erudycja,inteligencja i umiejętna szydera. Nie tylko CDA, facet tłumaczył również setki opowiadań i książek fantasy i pracował przy polskich tłumaczeniach obu cześci Baldurs Gate
Jeszcze tego nie widziałamOlivia pisze:to program o homoseksualistach, co nie wiedzą, jak się najbliższym przyznać i inne podobne pierdoły...

Olivia pisze:to program o homoseksualistach,
moon pisze:A nei mialo byc tego pimp my ride polskiego?To bym chciala obaczyc
Eno, nie zgodze sie. Moze i glupoty, jednak zgrabnie wypelniajace luke na rynku. Poza tym, sporo ludzi lubi przelaczyc na durny program na Mtv, po ciezkim dniu zmagan intelektualnych na uczelni ;)Joasia pisze:Kiedyś było porządne Mtv a teraz więcej tam gadaniny niż muzyki.
Jakieś umawianie się z matkami, przeglądanie pokoi, randki we 3, odwiedzanie szkół, chcę wyglądać jak jakaś gwiazda, gadanie kto ile ma kasy - same pierdoły. Powinno się to nazywać jakieś Bravo Tv
flores pisze:Moze i glupoty, jednak zgrabnie wypelniajace luke na rynku
Analogicznym pokoleniem w USraju jest typowy odbiorca 3/4 produkcji holywódu - 12-letni półanalfabeta z mniejszości etnicznej.
flores pisze:Poza tym, sporo ludzi lubi przelaczyc na durny program na Mtv, po ciezkim dniu zmagan intelektualnych na uczelni

"Data" Dawno tego nie bylo. Polowe klipow dla takich ciekawostek obejrzalam. Z wylaczonym dzwiekiemmegane pisze:Ciekawe czemu ta informacja pojawiła się w czasie klipu bodajże Alizee.

. W USA dorasta świetne pokolenie - ludzie-gąbki, maszyny perfekcyjnie przygotowane do megakonsumpcji... Idealny kraj do zarabiania kokosów na ich kretynizmie. Chyba warto tam się wybrać na parę lat... 
___ToMeK___ pisze:na program Sweet Sixteen (chyba
Wiesz, nie kazdy po ciezkim dniu w pracy/na uczelni, lubi czytac dzieła Kalinki. Ja wole posmiac sie z glupot puszczanych na Mtv, albo obejrzec film pokroju American Pie. Coz, widocznie preferuje wylacznie durne programy - taki moj urok :) Czy w zwiazku z tym, jestem gorszym czlowiekiem? Albo polanalfabeta? Kocham ksiazki Harrisona, Christie, Kinga, pałam sympatia do teorii ekonomicznych Friedmana i Phelpsa, ale czy to znaczy, iz nie wolno mi spojrzec okiem na 'Pimp my ride', albo 'Dismissed'?megane pisze:Nie wiem z czym musiałabym się zmagać inelektualnie przez cały dzień, żeby móc oglądać te głupoty.
flores pisze:Czy w zwiazku z tym, jestem gorszym czlowiekiem?
. Oglądaj sobie co chcesz, a ja mogę nie oglądać, i co z tego?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 443 gości