Problem z erekcja....;/;/ Wpływ ekstazy na erekcje.

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Tomi17
Początkujący
Początkujący
Problem z erekcja....;/;/ Wpływ ekstazy na erekcje.

Postautor: Tomi17 » 07 maja 2006, 18:16

Witam. Mam maly problem. Nigdy nie mialem zadnych klopotow z erekcja. Masturbowalem sie srednio 1 na dwa dni i to mi wystarczalo. Teraz mam dziewczyne i czasem zdarza sie tak ze na poczatku kiedy jestesmy przy grze wstepnej wszystko jest OK ale za pol godziny penis lezy jakby z niego powietrze spuscic;/ Ostatni zdarzylo mi sie to kiedy 2 h przed stosunkiem wzialem tzw. kolko (ekstaza). Czy to ma jakis wplyw??? Z gory dzieki za pomoc.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 07 maja 2006, 18:21

Tomi17 pisze:Czy to ma jakis wplyw???

Ma. Facetom ogólnie po narkotykach nie staje.

A i na mózg pada. :]
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Tomi17
Początkujący
Początkujący
Postautor: Tomi17 » 07 maja 2006, 18:38

Dzieki za info. Ale ostatnio mniej mnie ciagnie do igraszek. Nie masturbowalem sie od tygodnia , a jak dzisiaj zaczalem to 4 razy pod rzad poszlo bez problemow;p Dzisiaj jest niedziela , w piatek jade do dziewczyny i nie wiem co mam zrobic zeby znowu nie dac wtopy;/ To troche irytujace;/

A co do tego ze pada na mozg to wzialem pierwszy raz bo chcialem zobaczyc jak to bedzie. Nie mam zamiaru tego kontynuowac;/
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 18:53

nie ma zasady niektorzy specjalnie biora przed seksem (wydluzenie stosunku i ponoc doznania)
ja tylko wiem jak jest po fecie albo w ogóle nie chce stanac albo skonczyc nie mozna
a z tego co pamietam exta zawiera jakies pochodne amfy wiec pewnie jest podobnie
jak chcesz by bylo ok to nie bierz

ps a tym bardziej ze jak piszesz brales po raz pierwszy, po czasie organizm potrzebuje wiecej i wiecej, wiec na poczatku jeden krazek to dosc duzo
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 19:37 przez DaKID, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomi17
Początkujący
Początkujący
Postautor: Tomi17 » 07 maja 2006, 18:56

Dzieki za pomoc:))
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 maja 2006, 22:14

Klozet 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!