Pomóżcie mi. może wie ktos jak mam załatwić sporawę z głuchymi telefonami. Podejrzewam o to jedną osobę która jak znam życie zaraz podniesie krzyk i będzie na mnie najeżdzała w tym temacie.
Do rzeczy zmieniłam numer telefonu komórkowego, numer gg ale nie numer stacjonarny. Ponieważ nie może mnie męczyć juz ani smsami ani głuchymi na komórkę to znalazł sobie sposób i wysyła mi głuche na stacjonarne. Męczy to moją całą rodzinę a w szczególności chorą babcię. Co mam z ty zrobić? Policja mi pomoże?Co on w ogóle chce przez to osiągnąć? może ktos z Was sam cos takiego robił kiedyś swojej byłej dziewczynie?
głuche telefony
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
ja bym poszla na policje. a co chce osiagnac? moze nie potrafi pogodzic sie ztym ze odeszlas? moj byly kiedys tak do mnie wydzwanial poprosilam kumpli zeby go nastraszyli i sie skonczylo. nie ma zartow, a po jego poscie widac ze jest zdolny do wszystkiego
klamstwa nie toleruje ponad wszystko wiec jedynym wyjsciem Paula jest albo obic mu pysk albo zglosic sprawe na policje. pozdrawiam 

Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- ksiezycowka
- Weteran

kup telefon z wyswietlaniem numeru wchodzacego tzw. identyfikacjanr. uruchom tą opcje u operatora , koszt około 3 zł miesiecznie , zamów bilingi u operatora , jak sie nazbiera tego troche , zapisuj nr. na kartce z którego dwoni który to spiszesz z telefonu , na bilingu zaznacz pokrywajace sie telefony , i wtedy zgłos to na policję , ale nie ze masz głuche , tylko ze cie wyzywa , obraza zastrasza ! troche cwaniactwa nie zaszkodi , on i tak nie bedzie umiał udowodnic ze tylko głuche telefony robi , zas Ty bedziesz miala biliong plus swoje zapisy , ze dzwonił
wtedy policja musi sie sprawa zajac , wezwac go i pzresłuchac !
JA TAK MIALEM TO WIEM CO MóWIE !
oCZYWISCIE JESLI JESTES PEWNA ZE WIESZ KTO DZWONI <browar>
Acha i smsy , też sa dowodem w sprawie , jesli idzie o zastraszanie .
Nie takich cwaniaków endriuł prawnie wykonczył

oCZYWISCIE JESLI JESTES PEWNA ZE WIESZ KTO DZWONI <browar>
Acha i smsy , też sa dowodem w sprawie , jesli idzie o zastraszanie .
Nie takich cwaniaków endriuł prawnie wykonczył

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Acha i smsy , też sa dowodem w sprawie , jesli idzie o zastraszanie .
http://serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,319 ... as=1&ias=6
Polecam, ciekawe
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
- ksiezycowka
- Weteran

Lepszej rady tu chyba nie dostanieszAndrew pisze:kup telefon z wyswietlaniem numeru wchodzacego tzw. identyfikacjanr. uruchom tą opcje u operatora , koszt około 3 zł miesiecznie , zamów bilingi u operatora , jak sie nazbiera tego troche , zapisuj nr. na kartce z którego dwoni który to spiszesz z telefonu , na bilingu zaznacz pokrywajace sie telefony , i wtedy zgłos to na policję , ale nie ze masz głuche , tylko ze cie wyzywa , obraza zastrasza ! troche cwaniactwa nie zaszkodi , on i tak nie bedzie umiał udowodnic ze tylko głuche telefony robi , zas Ty bedziesz miala biliong plus swoje zapisy , ze dzwonił
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wydaje mi sie ze bedzie mogl udowodnic ze to nie byly telefony tylko sygnaly. Tzn jesli sluchawke podnosisz, to tak jakby rozmowa sie odbyla. Ale jesli on/ona tylko puszcza sygnal i odklada sluchawke znim Ty podniesiesz to to da sie udowodnic 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Wróć do „Wszystkie inne tematy”