Przy każdym stosunku pojawia się u mnie krew... Kochałam się ze swoim facetem kilka razy... nie wiem co może być powodem pojawienia się u mnie krwi... martwi mnie to i nie tylko mnie...
I znowu ta krew...
Moderator: modTeam
I znowu ta krew...
Mam pewien problem... Przepraszam, jeżeli już taki temat był, ale niestety nie mogłam znaleźć podobnego... Jeżeli jest to prosze o linka, a jeżeli nie to prosze o radę...
Przy każdym stosunku pojawia się u mnie krew... Kochałam się ze swoim facetem kilka razy... nie wiem co może być powodem pojawienia się u mnie krwi... martwi mnie to i nie tylko mnie...
Ja
- pani_minister
- Administrator

swoją drogą to się dziwię powstawaniu takich tematów, jak coś się ze mną dzieje, jakieś powiększenie węzlów chlonnych czy krwawienia to od razu dostaję bialej gorączki i zbieram się do lekarza. Nawet się zapożyczę na wizytę prywatną żeby tylko szybciej wiedzieć co mi jest. Ale może tylko ja jestem taka dziwna ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
a nie możesz sobie pojechać gdzieś dalej pod jakimś pretekstem? Nikt Ci prócz lekarza nie powie co jest powodem tych krwawień. A pamiętaj że nawet jeśli to nic poważnego (a dlaczego niby mialo to być coś poważnego
) to lepiej to szybciej zaleczyć, zanim się rozwinie w coś poważniejszego.
) to lepiej to szybciej zaleczyć, zanim się rozwinie w coś poważniejszego.Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Hej
Wszyscy dobrze Ci radzą....MARSZ DO LEKARZA.
Im dłużej zwlekasz tym będzie gorzej :-(
Ja mialam podobny problem,ale poszłam do lekarza i okazało się,że spowodowane jest to nadżerką :-/ niby nic strasznego a jednak...leczyłam się pół roku,więc radzę Ci iść jak najszybciej.
Daj znać później co i jak

Wszyscy dobrze Ci radzą....MARSZ DO LEKARZA.
Im dłużej zwlekasz tym będzie gorzej :-(
Ja mialam podobny problem,ale poszłam do lekarza i okazało się,że spowodowane jest to nadżerką :-/ niby nic strasznego a jednak...leczyłam się pół roku,więc radzę Ci iść jak najszybciej.
Daj znać później co i jak

Carpe diem!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”