Zagadkowy cytat

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 18 maja 2006, 04:29

paddy ,łądne z ciebie dziewcze.Daj ty sobie juz spokój z tym kolesiem i zacznij żyć.
Na brak adoratorów na pewno nie narzekasz,więc daj sie porwać jakiemus przystojniakowi i postaraj sie układac życie bez twojego lovelasa.On zawsze bedzie cie traktował jako swoje odwody i nawet jak by teraz sie zmienił i zaczął skomleć o twoja przyjaźń czy co tam miedzy wami było,to go po prostu odpuść.Bo gościu jak tylko poczuje sie pewnie ,to wróci do swoich starych gierek a ty dalej bedziesz ciągnąć ten temat na forum.

Powodzenia.
Wy jeździcie, My latamy.
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 18 maja 2006, 22:35

jak takie łądne to czemu nie podobam mu sie? :(
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 maja 2006, 22:35

paddy pisze:czemu nie podobam mu sie?
Bo on jest niedorobionym idiotom ktory nie wie czego chce! <zalamka>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 18 maja 2006, 22:38

paddy pisze:jak takie łądne to czemu nie podobam mu sie? :(

Ładne to pojęcie względne. I nie tylko wygląd się liczy.
Miałam nadzieję, że jak Cię olał, to wytrzeźwiejesz. Ale nie. No trudno, kiedyś po dupie Ci się dostanie. I to jeszcze bardziej. Coś o tym wiem, niestety...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 18 maja 2006, 22:39

moon pisze:paddy napisał/a:
czemu nie podobam mu sie?
Bo on jest niedorobionym idiotom ktory nie wie czego chce!

to tez... ale mial juz "wszystko"...
Ale ty ciagle onim... najlepsza jest obojetnosc. nie ma nic gorszego. Ze po tobie to splywa jak po kaczce (bez aluzji mi tu :P)
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 18 maja 2006, 22:55

paddy pisze:jak takie łądne to czemu nie podobam mu sie?

"bo to co dla jednych jest ideałem, w innych zbudza obrzydzenie"
Taki cytacik, gdzueś go słyszałem. Oczywiście nie bierz go dosłownie.
Ja też zadaje sobie pytanie: skoro kobietom sie podobam, to dlaczego nie Jej? No ale... :D
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 19 maja 2006, 09:40

"Przeciwieństwem miłości jest obojętność. Więc jeśli nienawidzisz jednak coś jeszcze was łączy"
Usłyszałam keidyś takie zdanie... Jeśli chcesz się podnieść z kolan i zacząć żyć, okaż mu obojęność.
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 19 maja 2006, 10:59

o qr..!! :| On mnie odblokował i się pyta co z tym wieczorem dzis. Ja nie wiedzialam o co chodzi, a on mi na to że wczoraj zagadałam do niego na gg z innego nr. Zadzwoniłam zeby to wyjasnic, to sie smiał i powiedział, że przesle mi potem tą rozmowe. Co robic??????
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 19 maja 2006, 11:12

paddy pisze:o qr..!! On mnie odblokował i się pyta co z tym wieczorem dzis. Ja nie wiedzialam o co chodzi, a on mi na to że wczoraj zagadałam do niego na gg z innego nr. Zadzwoniłam zeby to wyjasnic, to sie smiał i powiedział, że przesle mi potem tą rozmowe. Co robic??????

niektorzy nigdy sie nie zmienia...
A co znowu chcesz sie z nim seksic?
Ignoruje ten watek... szkoda zdrowia... <pijak>
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 19 maja 2006, 11:13

paddy pisze:Co robic??????

olać go !! !! !!
w ogóle nie potrzebnie dzwoniłaś jak na mój gust. Chłopak najwyraźniej ciągle się Tobą bawi.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, 11:14 przez Elspeth, łącznie zmieniany 1 raz.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 19 maja 2006, 11:14

Niech ci najpierw przesle ta rozmowe zapoznaj sie z nia (kto wie co obiecalas w niej zrobic za spotkanie) i dopiero pozniej pomysl co robic dalej (jak nie bedziesz nadal wiedziala to zacytuj ja tutaj)
Zreszta po twoim entuziazmie i tak widze co zrobisz
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 19 maja 2006, 12:57

paddy pisze:Zadzwoniłam
Niepotrzebnie. Skasuj jego nr.
Powiedz mu żeby Ci dupy nie zawracał i tę rozmowe se wsadził?
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 19 maja 2006, 13:24

Sasetka, - skoro z Was takie przyjaciółki to może przemów paddy do rozumu co? Przecież ewidentnie facet bawi się jej kosztem a ona jak ciele za nim lezie i zawsze pójdzie. Trzeba jej zafundować terapię szokową jakąś :]
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 19 maja 2006, 14:04

To Ty nie wiesz, co robić? 16 stron wątku, a Ty masz jakieś wątpliwości?

Jak masz zamiar się z Nim bzykać, to się bzykaj. Jak nie cenisz swojej dupy, to naszych chociaż nam nie zawracaj.
Powodzenia.
"Miarkuj złość.

paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 20 maja 2006, 08:16

Ktoś się podszył pode mnie. Ktoś kto zna jego nr GG i duuuużo faktów o mnie. I jest jedna tylko osoba taka.... Asia :(
Nie wiem czy to ona, ale.... on nie jest z żadną laską, nie miał opisów że ją kocha itd.
Chciał się ze mną spotkać. Powiedział, że jeśli nie chcę, to nie muszę tego robić z nim.
Po prostu myślał, że ja tez tego chcę. Wczoraj tak się tulił mocno do mnie i w ogóle. <calus>
Nie chciałam już tego robić, bo miałam jakąś blokadę psychiczną. Ale.... nieważne co stało się potem. To jego kocham i jemu ufam. (Nie no, ufam przede wszystkim Bogu :))
i ku Waszej radości znikam na może pare mieś. z forum. Muszę żyć swoim życiem i sama radzić sobie z problemami. On też radzi sobie sam. Nie ma już przyjaciół a ja ufam tylko sobie.... <looz> Pokocha z czasem to pokocha, jak nie to.... <wisielec> Amen <aniolek2>
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 20 maja 2006, 08:26

No qźwa, a jaki problem pisać z dwóch numerów! Odpalił drugie GG i sam do siebie pisał!!!! Nie raz tak robiłem!!!!! ZROZUM W KOŃCU< ŻE TO DOBRY MANIPULATOR!!!!!!!!
A to dla Ciebie paddy, <mlotek> <mlotek> <mlotek> <mlotek> <mlotek> <mlotek> Ignor!
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 20 maja 2006, 09:45

paddy pisze:Ale.... nieważne co stało się potem

Znowu dałaś Mu dupy? Znowu wytarł się w swój wierny, wypróbowany materac? Gratuluję.
paddy pisze:Po prostu myślał, że ja tez tego chcę.

A nie chcesz?
paddy pisze:ku Waszej radości znikam na może pare mieś. z forum.

No i napisz wtedy, czy się myliliśmy.
paddy pisze:Muszę żyć swoim życiem i sama radzić sobie z problemami. On też radzi sobie sam.

I co jest z tego radzenia? Ch** złamany! Robi z Tobą co chce. I Ty robisz, co chce On. Teraz chce Cię uspokoić, że nie o sex chodzi, przytula. A za jakiś czas znów będzie traktować Cię jak dmuchaną lalę.
paddy pisze:jest jedna tylko osoba taka.... Asia :(

Moglabyś raz się mądrej osoby posłuchać.
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 20 maja 2006, 10:05

broken18 pisze:"Przeciwieństwem miłości jest obojętność. Więc jeśli nienawidzisz jednak coś jeszcze was łączy"
Usłyszałam keidyś takie zdanie... Jeśli chcesz się podnieść z kolan i zacząć żyć, okaż mu obojęność.

E to dobre jest :D Tylko obojetnosc trzeba sie nauczyc okazywac i to b. trudne jak ktos cos ma:) Ale za to jak juz nie bedzie mial i odetchnie to pieknie sie czuje z tym :P hyhy

Paddy, nie czytalem tego watku od kilku stron ale wez mu zrob niespodzianke... poszukaj sobie kogos innego i Ty sie nim zabaw, przynajmniej wku. go to, ze panna go wydymala :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Mroczny_Piskacz

Postautor: Mroczny_Piskacz » 20 maja 2006, 10:12

<hahaha> Paddy znow do niego poszła i zaspokoiła jego potrzeby? <diabel> Cokolwiek co zostało tu napisane do niej trafiło? Dość, bo ze śmiechu skonam. <diabel>
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 20 maja 2006, 10:17

Zrobmy jakas masowa akcje i zignorujmy ten temat przeciez "nastka" Was nie slucha to jest ten typ milosci ze nawet jak ja facet skopie to ona powie ze to z milosci
Ludzie 16 stron ! skoro ona siebie nie szanujcie to chociaz Wy szanujcie swoj czas !
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 20 maja 2006, 10:23

Ona po prostu kocha:)

Awatar użytkownika
KAROLA
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KAROLA » 20 maja 2006, 10:28

macham ręką z rezygnacją.

dobrze, że się w porę z mojego związku wyrwałam, bo byłoby zupełnie tak-samo.

paddy, głupiaś.

a ja proponuję zmienić temat, ewentualnie ponarzekać na ślepą miłość.

ładna dziś pogoda, tylko trochr wietrznie tu u mnie ;]
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 20 maja 2006, 10:36

no cholernie zimno zamykamy? :)

co sie stalo?

zamkniete? :P

paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 20 maja 2006, 11:42

sam pisał do siebie :] ciekawe po co :]
i jeszcze sam do siebie pisał, że ma chłopaka, ale że może się przespać. I sam się siebie pytał czy da rade hotel czy znów las zostanie. I czemu nie chce odblokować i pogadac. I sam siebie by pytał czy jakaś inna go chce oprócz tej co gadała z nim, i że sam sobie mówiłby że z kilkoma kręci. I sam do siebie, że jeszcze za wcześnie na seks i że teraz chce inaczej zacząc znajomośc niż seksem. I że on ma minete sobie zrobić.
No nie :/ teraz to już przegięcie :/ Ktoś sie podszył, ale mam to już gdzieś kto. Adios na jokiś czos :P
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 20 maja 2006, 11:58

paddy pisze:sam pisał do siebie ciekawe po co

a moze <sex>

adios seniorita :D

jestem za "przyklejeniem" tego tematu a dla kontrastu dodalbym temat Karol. :D
I jak tu kobiet nie kochac? <banan>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 maja 2006, 14:33

paddy pisze:on nie jest z żadną laską, nie miał opisów że ją kocha itd.

ja nie mam opisów, że kogos kocham, mimo, że kocham. nie zawierałam moje milosci w opisach na gg. Brak miłosnych opisów o niczym nie świadczy
Olivia pisze:Znowu dałaś Mu dupy? Znowu wytarł się w swój wierny, wypróbowany materac? Gratuluję.

to było do przewidzenia, materace nie maja osovbowości, jakiejs stanowczosci w sobie :]
paddy pisze:sam pisał do siebie :] ciekawe po co :]

zeby kit wciskac, zeby była jakas twoja reakcja, mysl, pomysl czasem nad czyms
zakery... pisze:I jak tu kobiet nie kochac? <banan>

ty mi tu nie sprowadzaj ogółu kobiet do tego poziomu emocjonalno-intelektualnego bo sie fochne
Awatar użytkownika
KAROLA
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KAROLA » 20 maja 2006, 14:49

zakery... pisze:
paddy pisze:sam pisał do siebie ciekawe po co

a moze <sex>

adios seniorita :D

jestem za "przyklejeniem" tego tematu a dla kontrastu dodalbym temat Karol. :D
I jak tu kobiet nie kochac? <banan>

Karoli <aniolek>

ale popatrz, jaki kontrast. w moim jest raptem kilkanascie postow, a tu? 16 stron 'paddy, daj sobie spokoj' 'ale ja go kocham' 'paddy, on traktuje Cie jak materac' 'ale ja go KOCHAM nad zycie' itd itd.

btw Paddy wiesz co zaczelam robic teraz? pan Eksio narzekal, ze on ma wlasnie obsesje na punkcie wychodzonych kobiet i ja sie glupia glodzilam. bo tak cholernie chcialam sie mu podobac.

a teraz?

jem tyle ile mi sie podoba. nawet nie tyle tyje, co po prostu nie chudne. i czuje sie z tym swietnie! i jak to pisza w glamour 'to naturalne, ze kobieta ma biodra'. no i trzeba patrzec sie na siebie a nie na jakiegos frajera.

<browar> dla wszystkich trzezwomyslacych na tym forum.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 20 maja 2006, 14:58

KAROLA pisze:a teraz?

jem tyle ile mi sie podoba. nawet nie tyle tyje, co po prostu nie chudne. i czuje sie z tym swietnie! i jak to pisza w glamour 'to naturalne, ze kobieta ma biodra'. no i trzeba patrzec sie na siebie a nie na jakiegos frajera.

Hmm, duży stres powoduje,że człowiek czesto je więcej niż potrzebuje.Dlaczego mi sie wydaje,że twój cały temat,to była dobra mina do złej gry.

A co do Paddy, ludzie mozecie ja besztać tutaj jeszcze przez nastepne 16 stron a ona i tak pewnie sie nie zmieni, dlaczego??Bo ciagle ma nadzieje,że ten facet odwzajemni jej miłość.Dzisiaj przeczyta te komentarze ,stwierdzi racja,dobrze mi radza.Tak zrobie.A wystarczy ,ze ten facet pusci jej sygnała i wszystko cio sobie zaplanowała powzieła, rozpadnie sie w przeciagu chwili, bo zas odnowia sie jej nadzieje.Swoja droga ztego kolesia niezły skur@#$, bawi sie jej uczuciami,aż miło.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 20 maja 2006, 14:59

A kobiety chude sa brzydkie :D za chude :D ja lubie tluszczyk i nie jeden facet tez. Poza tym co to w ogóle za pomysl... jakby mi panna powiedziala ze MUSZE lub MAM schudnac to bym ja w censored przez okno wyrzucil :) EWENEMENT :D

Awatar użytkownika
KAROLA
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KAROLA » 20 maja 2006, 15:08

AMX pisze:
KAROLA pisze:a teraz?

Hmm, duży stres powoduje,że człowiek czesto je więcej niż potrzebuje.Dlaczego mi sie wydaje,że twój cały temat,to była dobra mina do złej gry.

gdzie tam. po co mialabym pisac o czyms czego nie czuje? :? może czasami dopadnie mnie melancholia, bo bez serca i bez uczuc to ja nie jestem, ale widze, ze to bylo toksyczne. stresora troche jest, ale w szkole, bo teraz bede zaliczac caly semestr z niemieckiego, ktory absolutnie mi do glowy nie wchodzi. widzidz, drogi AMX (Gendou na avatarze, szacunek ;) ), jesli mam byc dosadna to kiedy bylam z nim jadlam moze z 500kcal dziennie (co zreszta doprowadzalo mnie do niezlych hardcorow, bo zachowywalam sie troche jak roslina), a teraz jem ok. 1000-1200 czyli i tak mniej niz przewiduje sie dla kobiety l. 18 pracujacej 'umyslowo' ;]

i coz, madry polak po szkodzie, ale moge sie teraz madrzyc z czystym sumieniem.

Hyhy pisze:A kobiety chude sa brzydkie :D za chude :D ja lubie tluszczyk i nie jeden facet tez. Poza tym co to w ogóle za pomysl... jakby mi panna powiedziala ze MUSZE lub MAM schudnac to bym ja w consored przez okno wyrzucil :) EWENEMENT :D

;]

pozdrawiam :) zwlaszcza Olivie, ktora bedzie wiedziec, dlaczego :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”