E-learning

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
E-learning

Postautor: Hyhy » 20 maja 2006, 17:13

Jesli macie cos ciekawego na ten temat jakies swoje stare prace czy cus to poprosilbym.

Ja wlasnie koncze pisac krotka prace o tym czym jest e-learning. Uwazam to za bardzo ciekawy temat i sposób na naukę. Ale czy doskonały. Na pewno dobrym rozwiązaniem i dużo tańszym jest przeprowadzenie szkolenia umieszczajac 1 plik na ftpie i w ten sposob przeszkolic 20 tys ludzi, niz organizowac specjalnie dojazd miejsce w hotelach itd. Mozna rowniez bardzo szybko i skutecznie zebrac wiele informacji w przypadku gdy jestesmy szefem i chcemy znac mozliwosci naszych pracownikow. Mamy porownanie na skale globalna jesli firma ogarnia caly swiat:> Jeszcze wiele dobrego mozna by pisac na ten temat...

Z drugiej strony szkoly przez internet. To rowniez e-learning. Nie bylem w takiej szkole ale coraz czesciej zastanawiam sie, czy nie warto by bylo pociagnac 2gi kierunek wlasnie w ten sposob... jest wiele plusow, wlasciwie minusow nie widze(zakladam ze szkola jest powazna i traktowana jak zwykle dzienne czy zaoczne szkoly).

Co o tym sadzicie czy mysleliscie o czyms takim a moze macie kogos znajomego kto bierze udzial w e-learningu ?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 maja 2006, 17:18

Co do szkoleń : zalezy kogo szkolisz.
Moj organizuje kursy wiec wiekszy dochod ma z hotelami i dojazdami.

A szkoly korespondencyjne czy internetowe uwazam za kpine z edukacji. :]
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 20 maja 2006, 17:40

eh, ja w chwili obecnej mam do zaliczenia taki przedmiot jak: e-learning akademicki i korporacyjny. mam sporo materialow. zapraszam na priv

Wróć do „Wszystkie inne tematy”