Witam
Mam pytanko kiedyś mogłem uprawiać sex prawie przez cały czas, ale teraz niestety jakoś jest gorzej. Mam 26 lat i niestety bardzo stresującą i odpowiedzialną pracę. Od pewnego czasu zauważyłem, że nie mam już takiej kondycji seksualnej jak kiedyś. Napiszcie proszę może co mam jeść, czego unikać i co robić aby tak jak kiedyś przeżywać kilka orgazmów w czsie jednej nocy z partnerką
Dobra kondycja
Moderator: modTeam
Re: Dobra kondycja
Faktycznie ma to wpływ na jakość naszego życia seksulanego.
Także zbyt długie siedzienie przy kompie ( w tym na forum Agnieszki
) może potem negatywnie odbić się na tym.
Ale jak dziewczyna potrafi to zrobi tak, że zapomnisz choć na chwile o całym świecie i... :556:
A więc dość siedzenia przed monitorem i .... DO DZIEŁA !
Także zbyt długie siedzienie przy kompie ( w tym na forum Agnieszki
Ale jak dziewczyna potrafi to zrobi tak, że zapomnisz choć na chwile o całym świecie i... :556:
A więc dość siedzenia przed monitorem i .... DO DZIEŁA !
sprawa poważna,nie bagatelizować!
Też miałem na początku ochote codziennie,ba,pare razy dziennie.Potem coś zacząłem słabnąć...wina to stres i monotonia.Teraz forma znów wyśmienita,nic ująć nic dodać
Wystarczy relaks,głód seksualny czy jakie "eksperymenty" łóżkowe a problem powinien zniknąć :565:
Też miałem na początku ochote codziennie,ba,pare razy dziennie.Potem coś zacząłem słabnąć...wina to stres i monotonia.Teraz forma znów wyśmienita,nic ująć nic dodać
Wystarczy relaks,głód seksualny czy jakie "eksperymenty" łóżkowe a problem powinien zniknąć :565:
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
No cóż... raz jest lepiej, innym razem gorzej. Ja także mam takie wzloty i upadki... Czasem myślę tylko o seksie, a innym razem nie mam nawet ochoty o tym myśleć. Jest to związane z tym, co się dzieje wokół... praca, problemy... Jednak warto połykać coś na wzmocnienie... jakieś dobre tableteczki z witaminami 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”